četvrtak, 24. svibnja 2018.

#RECENZIJA: Wet n wild MegaGlo Highlighting Powder Precious Petals

Vjerujem da u ovom trenutku u drogerijama ne postoji highlighter koji je popularniji od wet n wild MegaGlo highlightera. Čim su dvije nijanse MegaGlo highlightera stigle u naše drogerije, većina nas koja je čitala mahom pozitivne dojmove stranih blogerica, nije dugo čekala da kupi neku od nijansi. Danas čitate moje dojmove o Precious Petals nijansi. 


Wet n wild MegaGlo highlighter dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži transparentnog poklopca sa kojom ne mogu reći da sam prezadovoljna. Plastika je prolazne kvalitete, no zatvaranje poklopca nije najčvršće. Wet n wild bi trebao poraditi na svojim ambalažama jer one kod većine proizvoda nisu ni najmanje zadovoljavajuće kvalitete (jedne od najlošijih su mi one Megalast ruževa). Ne opravdava ih što se radi o drogerijskom i pristupačnijem brendu jer unutar te kategorije postoje i pristupačniji brendovi sa itekako kvalitetnijim ambalažama (samo jedan od primjera je Essence). Na ambalaži ćete naći podatke o gramaži, roku upotrebe, te sastojcima.


Nijansa za koju sam se odlučila je Precious Petals. Radi se o predivnoj toploj zlaćanoj nijansi sa primjesom roze. Rekla bih da će najljepše izgledati na svijetlom do srednje tamnom tenu dok ćete ako ste izrazito svijetle puti morati biti umjereni u doziranju. 


Koliko god da će vam možda biti žao zagrebati u njegov divni reljef, savjetujem vam da gornji sloj ovog highlightera potrošite čim prije jer će vam se tek tada pokazati u pravome svijetlu (niste jedini ako se u početku zapitate čemu toliki hype oko ovoga proizvoda). Pigmentacija proizvoda je odlična, šimer lijepo mljeven i na licu ostavlja predivan sjaj bez vidljivih krupnih čestica. Ne radi se o suptilnom highlighteru tako da ga preskočite ako takve preferirate. 


Mekane je, svilenkaste teksture koja se blago trusi prilikom aplikacije na kist. Sa lakoćom se blenda i može se nadograđivati. Kist sa kojim mi se najbolje složio je wet n wild Unicorn Highlighting brush koji mi je trenutno i najomiljeniji kist za highlighter koji imam. Za sve one koji vole intenzivni highlight, predlažem mokru tehniku kao i da nakon nanošenja na vrhove jagodica, proizvod dodatno ublendate mokrom spužvicom jer tada izgleda apsolutno savršeno stopljeno sa kožom. Nisam stekla dojam da bi mogao isticati suhe dijelove kod osoba koje ih imaju, no proširene pore bi mogao. Na mom se licu pokazao kao izuzetno trajni highlighter koji tek nakon više sati nošenja postepeno gubi na intenzitetu.


Količina koji dobivate za oko 40 kuna iznosi 5, 4 grama s rokom upotrebe od 24 mjeseca. 

SASTOJCI:
Boron Nitride, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Nylon-12, Ethyl Macadamiate, Polysorbate 20, Phytosteryl Macadamiate, Trimethylsiloxysilicate, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Sorbitan Stearate, Lauroyl Lysine, Caprylyl Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, o-Cymen-5-ol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Mica, Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Carmine/CI 75470].

Hype koji prati Wet n wild MegaGlo highlightere smatram apsolutno opravdanim. Za pristupačnu cijenu, dobivate odličan proizvod, a što se praškastih highlightera tog cjenovnog ranga, koji su u ponudi u našim drogerijama tiče, bolji nisam isprobala. Žao mi je što u ponudi nema ostalih nijansi koje su dostupne vani (trenutno njih 5 pored Precious Petals i Crown of my Canopy koje su dostupne kod nas) jer među njima postoje zaista divne nijanse, a i nekoliko svijetlijih koje bih rado isprobala. 

Jeste li već isprobali neki od Wet n wild MegaGlo highlightera?
Kako vam se svidjela Precious Petals nijansa?




Broj komentara: 8:

  1. Nisam ga probala. A i necu. Imam 4 praskasta highlightera i to mi je dosta. Necu gomilati proizvode ma kako oni dobri i lijepi bili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek ih možeš zamijeniti novima u nekomn trenutku :)

      Izbriši
  2. Nisam probala. Ali sam sigurna da je bas fin. Odlican tekst. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni izgleda predivno.Volim praškaste highlightere

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divan je, meni najomiljenija nijansa koja se može naći u našim drogerijama :)

      Izbriši
  4. Mnogo mi se dopada ovaj highlighter. Ja ga iskreno nisam probala, ali čini se primamljiv ❤️❤️❤️

    Visit and follow if you want----> Marija's blog

    OdgovoriIzbriši