srijeda, 18. srpnja 2018.

#RECENZIJA: Essence mermaid eyeshadow box

Nakon što sam pomislila kako će ljeto biti svakakvo, samo ne toplo i nikako ne sa puno sunca, napokon su se i kod mene zaredala dva toplija dana bez kiše.  U tu čast, danas vam pišem o essence mermaid eyeshadow boxu- šarenoj paletici koju ćete htjeti imati ovoga ljeta.


I ova paleta nam dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju na koje smo navikli kod essence kozmetike. Palete čitave kolekcije koja je posljednja stigla u drogerije krase simpatični tematski poklopci, pa tako i mermaid eyeshadow box koji je u potpunosti u morskom ruhu. 


Osim morskog ruha izvana, paletica je i iznutra prava ljetna, u bojama koje vas zovu na igru. Ako obratite pažnju, vidjet ćete da su i nijanse posložene u obliku morske školjke. Koliko god zanimljivo djeluje, malo je nepraktično, posebno zbog nijansi sa lijeve strane koje su manjih dimenzija za koje vam preporučam da koristite manje kistove. Nebi bilo loše da su pregradice među nijansama malo više zbog trušenja kojeg ova paleta nije pošteđena. 


Jedina nijansa u kojoj dolazi mermaid box je 03 my shell is my castle, a ispod možete pročitati što iz essenca kažu o njoj.


Sadrži ukupno 10 nijansi od kojih je samo jedna mat što smatram nedostatkom koji essence uporno ponavlja u svojim paletama. Obožavam šimer na kapcima i to je ono što većinom i nosim, no paleta za paletom, sa manjkom mat nijansi su počele i mene smetati. 


Pigmentacijom većeg dijela nijansi sam zadovoljna. Iznimke su treća nijansa na dnu lijeve strane koja je u pakiranju smaragdno zelena, a na kapcima slabo pigmentirana ljubičasta sa zelenim šimerom, te roza mat nijansa koja je dosta svijetla i suviše praškasta da bi se isplatilo gubiti vrijeme na nju. Ostale nijanse su zadovoljavajuće teksture kada je u pitanju nanošenje na kapke, no imajte na umu da se sve bar malo truse (jače izraženo kod mat nijanse i nijansi sa više šimera- zlatne, najsvijetlije roze, smaragdno zelene) i da će se gubiti ako ih previše blendate.


Iako će vam se možda učiniti kako paletom nisam zadovoljna koliko bih mogla biti, za mene je ovo sasvim zadovoljavajuća paletica drogerijske ponude. Radi se o jarkim bojama kojima često zna nedostajati pigmentacije i zbog toga čak mogu reći da se pokazala i iznad očekivanja koja sam od nje imala. Gotovo pa sam i sigurna da je najbolje što možete kupiti u trenutnoj drogerijskoj ponudi (u tom cjenovnom rangu), a da su u pitanju nijanse poput ovih koje sadrži. Svakako je prednost ako nijanse nanosite preko baze za sjenila, a ako ih poželite vidjeti u najljepšem svijetlu, mokra tehnika je način. Moja preporuka je začiniti svakodnevne neutralne lookove sa daškom neke od plavih nijansi na donjim kapcima ako niste za nešto razigranije.


Cijena ove palete iznosi 34, 90 kuna. Sadrži ukupno 7 grama proizvoda sa rokom upotrebe 12 mjeseci od otvaranja. Sastojke možete potražiti na službenoj stranici.

*PR PROIZVOD

Jeste li već isprobali koju od novih essence paleti sjenila?
Kako vam se svidjela mermaid paleta?
Pišite mi! :)







2 komentara:

  1. Sviđaju mi se nijanse.Koristim njihove palete i nisu loše

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vesele :) Essence u zadnje vrijeme dosta dobrih paletica izbacuje :)

      Izbriši