ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

# FAVORITI ZA STUDENI

Ovo će biti post o mojim favoritima za mjesec listopad. Odlučila sam krajem svakom mjeseca ili početkom idućega objavljivati kojih me se 5 (plus/minus) stvari najviše dojmilo, te koje bi u svakome trenu preporučila.

Neću previše duljiti, nego se odmah bacam na nabrajanje.
Prvo je mjesto definitivno zaslužila Urban Decay Naked 3 paleta. Moje dojmove o istoj mogli ste čitati u recenziji. Svakako jedna od najdražih i najkvalitetnijih paleta koje za sada imam. Obožavam boje sve do jedne.Idući je Diorskin Forever puder. Njegovu sam recenziju najavila i očekujte je kada bočica dotakne dno. Postojan i lagan puder, odličan za ovo oštro vrijeme jer ne opterećuje dodatno kožu.Chanel Hydra Beauty serum trenutno koristim u sklopu jutarnje njege kože lica i za sada sam jako zadovoljna jer me oslobodio svih dehidriranih dijelova na koži. Vjerujem da ću i o njemu uskoro napisati koju riječ više.Max Factor Creme Puff Blush obožavam, prezadovoljna sam njima i preporučam svima da si priušte barem jednu nijansu. O nijansama koje imam pisala sam u ovome postu. Prošli mjesec sam najviše koristila Lavish Mauve!I teškom mukom listu privodim kraju jer mi se zbilja teško odlučiti za samo pet proizvoda, stavljajući na kraj liste odličan Physicians formula Nude Wear korektor. Zaslužan za svjež i odmoran izgled mojih nenaspavanih očiju. (uz Estee Lauder Flawless Concealer za one dane kada mi ni kofeinska inekcija nebi pomogla da držim oči otvorenima)I najveći favorit za ovaj mjesec...
Napokon preuzeta diploma koja je obilježje predivnog trogodišnjeg razdoblja provedenog sa još divnijim ljudima na fakultetu.
Ovim putem svim svojim kolegama i kolegicama želim puno sreće u daljnjem životu. Nadam se da će svatko od nas naći pravi put za sebe i da ću jednoga dana za svakoga od vas moći sa ponosom reći da sam sa njim sjedila u studentskim redovima. Svima koji se u ovome trenutku nećkaju hoće li ili neće upisati fakultet nadolazeću jesen svakako preporučam da to učine. Vjerujem da bi vam to isto rekao i svaki pojedinac koji je na promociji stajao sa moje desne ili lijeve strane. Osim što ćete steći znanje za obavljanje željenoga posla, ako ste moje sreće steći ćete i prijatelje za cijeli život, upoznati dečka i nikada vam neće biti žao učenja i onih živciranja do kasnih sati jer sutra imate ispit. I nakon svega toga, uvijek imajte na umu da nikad ne prestanete učiti i razvijati sebe na svakome planu.

"Čovjek mora još mnogo saznati da bi znao koliko malo zna!"  (Sokrat)


Koji su vaši favoriti u posljednje vrijeme?
Pišite mi :)