ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

# FAVORITI ZA STUDENI

Ovo će biti post o mojim favoritima za mjesec listopad. Odlučila sam krajem svakom mjeseca ili početkom idućega objavljivati kojih me se 5 (plus/minus) stvari najviše dojmilo, te koje bi u svakome trenu preporučila.

Neću previše duljiti, nego se odmah bacam na nabrajanje.
Prvo je mjesto definitivno zaslužila Urban Decay Naked 3 paleta. Moje dojmove o istoj mogli ste čitati u recenziji. Svakako jedna od najdražih i najkvalitetnijih paleta koje za sada imam. Obožavam boje sve do jedne.



Idući je Diorskin Forever puder. Njegovu sam recenziju najavila i očekujte je kada bočica dotakne dno. Postojan i lagan puder, odličan za ovo oštro vrijeme jer ne opterećuje dodatno kožu.



Chanel Hydra Beauty serum trenutno koristim u sklopu jutarnje njege kože lica i za sada sam jako zadovoljna jer me oslobodio svih dehidriranih dijelova na koži. Vjerujem da ću i o njemu uskoro napisati koju riječ više.



Max Factor Creme Puff Blush obožavam, prezadovoljna sam njima i preporučam svima da si priušte barem jednu nijansu. O nijansama koje imam pisala sam u ovome postu. Prošli mjesec sam najviše koristila Lavish Mauve!



I teškom mukom listu privodim kraju jer mi se zbilja teško odlučiti za samo pet proizvoda, stavljajući na kraj liste odličan Physicians formula Nude Wear korektor. Zaslužan za svjež i odmoran izgled mojih nenaspavanih očiju. (uz Estee Lauder Flawless Concealer za one dane kada mi ni kofeinska inekcija nebi pomogla da držim oči otvorenima)



I najveći favorit za ovaj mjesec...
Napokon preuzeta diploma koja je obilježje predivnog trogodišnjeg razdoblja provedenog sa još divnijim ljudima na fakultetu.




Ovim putem svim svojim kolegama i kolegicama želim puno sreće u daljnjem životu. Nadam se da će svatko od nas naći pravi put za sebe i da ću jednoga dana za svakoga od vas moći sa ponosom reći da sam sa njim sjedila u studentskim redovima. Svima koji se u ovome trenutku nećkaju hoće li ili neće upisati fakultet nadolazeću jesen svakako preporučam da to učine. Vjerujem da bi vam to isto rekao i svaki pojedinac koji je na promociji stajao sa moje desne ili lijeve strane. Osim što ćete steći znanje za obavljanje željenoga posla, ako ste moje sreće steći ćete i prijatelje za cijeli život, upoznati dečka i nikada vam neće biti žao učenja i onih živciranja do kasnih sati jer sutra imate ispit. I nakon svega toga, uvijek imajte na umu da nikad ne prestanete učiti i razvijati sebe na svakome planu.

"Čovjek mora još mnogo saznati da bi znao koliko malo zna!"  (Sokrat)


Koji su vaši favoriti u posljednje vrijeme?
Pišite mi :)

Broj komentara: 12:

  1. Divni favoriti, ne znam što mi je ljepše :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivni favoriti. Gdje si uzela Physicians korektor? Želim recenziju :)
    Ps. Čestitke na diplomi. Ja na kraju nisam bila u ri pa se nisam pojavila :D

    OdgovoriIzbriši
  3. iherb, ali imaš sad na stranici click2chic.hr ga na sniženju trenutno :)
    na recenziju računaj kad tad jer je odličan ;)
    hvala ti puno i da znaš da bi bila jako sretna da smo se vidjele!

    OdgovoriIzbriši
  4. cestitam na diplomi i zelim ti sve najbolje, sugradjanko :)
    i btw lijepe kozmeticke stvarcice :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke prije svega! Lijepi favoriti, a i mene zanima recenzija Physicians korektora, mjerkam ga već neko vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Korektor će biti ubrzo na blogu, a ja ti toplo preporučam da probaš Physicians Formula proizvode jer su mi se pokazali jako dobrima svi koje sam koristila do sada! Posebno Argan linija :)

      Izbriši
  6. Nazalost nisam isprobala ni jedan od ovih proizvoda, ali mi se Naked paleta veoma dopada! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budeš...za Naked 3 bi se usudila reći da mi je najdraža investicija ikada :)

      Izbriši
  7. Slike su ti jako lijepe i kvalitetne, a najviše mi se sviđa ova s diplomom. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno što si primijetila, jako je puno truda uloženo u njih :)

      Izbriši