srijeda, 2. prosinca 2015.

#RECENZIJA: Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer

U skladu sa dolaskom hladnijih, mračnijih i kraćih dana, te gomilanjem obaveza donosim vam recenziju odličnog saveznika za sakrivanje posljedica rada do dugo u noć. Danas vam govorim o Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear korektoru.


Kao jedan o mojih omiljenih korektora svakako je zaslužio da mu posvetim recenziju, a dolazi i u savršeno vrijeme za sve one koje se odluče isprobati ga. Naime, u Douglas parfumerijama možete nabaviti svoj primjerak korektora (1,9 ml) u setu sa Advanced Night Repair kremom za područje oko očiju (5 ml) za lijepu svoticu od 89,90 kn. Naravno, ukoliko ste te sreće da vam odgovara nijansa koja dolazi u setu.



Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear korektor dio je mnogobrojne Double Wear obitelji koju čine Stay-in-place tekući i puderi u kamenu, olovke za oči, usne i obrve,  High Cover korektori i Maximum Cover puderi, baza za sjenila, Makeup To Go i Light puderi, All Day Long BB kreme, Zero-Smudge Lenghtening maskare i Zero-Smudge eyelineri, Brush-on Glow BB higlihteri (jako želim!), Mineral Rich Loose pudera u prahu, ...


Moja mala, ali neprocjenjivo vrijedna postava

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear korektor dolazi u 8 nijansi (Extra Light, Light, Light/Medium, Warm Light, Warm Light/Medium, Warm Medium, Medium, Medium/Deep, Deep, Extra Deep) od kojih ću vam pokazati swatcheve nijansi 02 Light/Medium i 07 Warm Medium. 
Korektor odabirete u istoj nijansi ili nijansi svijetlijoj od vašeg pudera. 

U gore spomenutom setu se nalazi prva nijansa sa swatcha i mislim da je to jedina koju set sadrži (ispravite me ako griješim). S obzirom da sam ja set kupovala prvenstveno radi kreme, nisam se toliko opterećivala nijansom.
Vidjet ćete na idućoj slici kako je nijansa 02 više za osobe rozog/hladnijeg podtona, a 07 žućkastog/toplijeg, eventualno neutralnog podtona koja meni više odgovara. 
Ako niste sigurne u nijansu koja će vama odgovarati i teško vam je odrediti vaš podton, uvijek je najbolje posavjetovati se sa djelatnicama koje rade tamo gdje kupujete. Ako ni tako ne uspijete doći do zaključka koja je nijansa najbolja za vas, pokušajte zamoliti da vam daju tester (što će sa ovim koretorom biti malo vjerojatno moguće) ili da stave malo proizvoda u neku posudicu koju ste donjele sa sobom, pa isprobajte kod kuće.



U Estee Lauder jamče da korektor stoji 15 sati od aplikacije što nisam testirala jer nemam šminku toliko dugo na sebi. Ono što ja jamčim je da su moje područje oko očiju i njegove tajne sigurne sve do skidanja šminke sa lica, a to je bar 7-8 sati koliko obično budem našminkana.
Moć prekrivanja je bez zamjerki, nema te neprospavane noći niti brige koju ovim korektorom nećete sakriti. Isto se odnosi na bubuljice. Ne isušuje i to je možda jedna od najbitnijih stavki na koju obraćam pozornost prilikom odabira korektora za sebe. Miris je blag, prozračan.

Ono što mi se posebno kod korektora sviđa je njegova četkica koja omogućuje nanošenje korektora točno tamo gdje treba, prozirna ambalaža koja mi signalizira da je vrijeme za kupnju novoga i rok trajanja od 24 mjeseca.



Već ste vjerojatno primijetili tu moju opsjednutost rokovima trajanja, no volim kada kupim neki komad kozmetike da ga mogu dulje vrijeme koristiti (odnosno stići potrošiti), a u vezi ovoga proizvoda to mi je od posebne važnosti jer ga ne nanosim svaki dan već kada trebam dobru prekrivenost područja ispod očiju ili ne daj Bože neke nagovjesnice PMS-a :)
Tekstura korektora je to što bi nekima moglo stvarati probleme. Naime, radi se o nešto gušćem korektoru koji nikako neće odgovarati onima sa isušenim okoločnim područjem i jako izraženim borama. Njima savjetujem da preskoče kupnju ovoga proizvoda jer će njegovim nakupljanjem u boricama izazvati još vizualno gore stanje.

Fotografije na kojima možete vidjeti učinkovitost korektora:


good morning...

sunshine!

Let´s shine!


Da ne zaboravimo sastojke...



Sada kada sam natipkala većinu koju sam smatrala bitnom da je prenesem u virtualne vode, vrijeme je i da obznanim cijenu od 279,00 kn. (Douglas) Sada će mnoge od vas zaboraviti na sve što su pročitale i zaključiti kako je to prevelika svota novca za njih. Ako imate problema sa podočnjacima i ako se svaki malo više stresan dan svali na vaše oči, investirajte u ovaj korektor i garantiram da nećete požaliti. Za cijenu dobivate 7 ml proizvoda što može trajati jako dugo ukoliko ga ne koristite svaki dan. (moj evo ulazi u 5 mjesec korištenja i ne nazire mu se kraj)

Za kraj savjet koji sam našla unutar paketa iz Douglasa...
3 Minute Beauty
1. Pomješati Advanced Night Repair Eye kremu i Double Wear Concealer na stražnjoj strani ruke
2. Nanjeti mješavinu na područje ispod očiju (kistom ili prstima)
3. Dodati Double Wear Concealer na unutarnji i vanjski kut očiju kako bi dodatno otvorili pogled.
4. Sve utapkati u kožu i ujednačiti.
I naravno...Uživati u svježem i odmornom pogledu!




Koji su vaši saveznici u borbi sa neposlušnim područjem oko očiju i bubuljicama?
Posebno bi voljela znati ako imate neku jeftiniju zamjenu ovoga korektora.
Pišite mi...

2 komentara:

  1. FOtografije su predivne! Recenzija je odlicna, jako mi se dopada! Efekat jeeeee TOP! Samo cu ti reci zavidim ti sto ga imas i zelim da ga isprobam! :D <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme, hvala ti! Baš me obradovao komentar :) nadam se da ćeš ga ubrzo imati priliku isprobati!

    OdgovoriIzbriši