četvrtak, 28. siječnja 2016.

#FAVORITI ZA SIJEČANJ

Siječanj koji polako odmiče, za mene je bio poprilično užurban i ne tako bajan mjesec. Vjerujem da je tako u životu većine studenata jer nas nakon praznika, proslave Nove godine i svega ostaloga što to prati, stisnu rokovi i trudimo se što više toga stići napraviti za kratko vrijeme. Odrazilo se to i na moju rutinu šminkanja i isprobavanja novih proizvoda, pa su favoriti za siječanj nešto siromašniji nego inače.

Bez sumnje, najveći favorit siječnja je Urban Decay Naked paleta. Svaki moj neutralni dnevni make up je započinjao i završavao tom paletom. Topli tonovi koje sadrži najbolje odgovaraju mojim očima, a sjenila koja na kapcima traju u beskonačno samo su jedan u nizu razloga zašto bi je i sto puta opet iznova kupila.


Vraćamo se i proizvodu koji se već jednom našao u mojim favoritima, a ovaj mjesec mi je bio od posebne koristi zbog svojih posvjetljujućih čestica za područje ispod umornih očiju. Pogađate, radi se o Physicians Formula Nude Wear Touch of Glow korektoru/highlighteru. Sa žalošću iznosim činjenicu da je ova draga mašnica pri kraju i da ću si uskoro morati naučiti novu.


Češće užurbano spremanje imalo je utjecaja i na moj odabir ruža. Najviše sam posezala za svojim apsolutnim HG Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting ružem u nijansi Dynamic. Ovo je jedna od nijansi koja se slaže sa većinom mojih dnevnih kombinacija na očima, a o ružu nije potrebno reći puno više od toga da nema mane.


I koža je osjetila posljedice stresa, pa joj je uvođenje Apivitinog Seruma za blistavost sa borovnicom i vitaminom c vratilo malo živosti. Uskoro vam planiram pisati o njemu jer smatram da bi bilo sebično ne podijeliti nešto takvo sa vama.


Ne smijem zaboraviti niti na svoju kolekciju Essence Make Me Pretty kistova. Iako ste mogli čitati da me nisu svi kistovi iz kolekcije u potpunosti oduševili, zbog omjera njihove kvalitete i cijene, te veselog dizajna zaslužuju biti na popisu mojih favorita.


I zadnji, iako nije beauty proizvod, svakako je zaslužan za preživljavanje siječnja. Radi se o Ženskom rokovniku 2016. kojeg mi je poklonio dečko. Volim sve obaveze staviti na papir jer je tako manja mogućnost da se izgubim u njima. Imate li i vi takvu naviku?


Eto, to su bili moji siječanjski favoriti.
Takvi su kakvi jesu, rekla bi čak da su ovo redom proizvodi na koje se oslanjam i kada kasnim negdje jer znam da me neće iznevjeriti.
Nadam se da je vaš siječanj bio puno sporijeg ritma i da se niste samo borili sa obavezama, nego i s vremena na vrijeme udisali život punim plućima. Veljača je za mene vrijeme završnih ispita, pa postoji mogućnost da će se postovi malčice prorijediti, no kako vas ni ovaj mjesec nisam ni najmanje zapostavljala (barem mislim da nisam), truditi ću se da tako ostane i dalje.
Nadam se da ste i zadovoljni sa mojim prvim darivanjem na blogu, te da vas je ugodno iznenadilo. Mene je jako ugodno iznenadio vaš odaziv i ubuduće ću se truditi da takvih iznenađenja bude više.

Kakav je bio vaš Siječanj?
Što ste najviše koristili?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 12:

  1. Zenski rokovnik wuhuuu, meni je UD bas na wish listi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ubrzo sa liste u tvoje ruke ;)
      Ženski rokovnik je čudo jedno, lijep izvana i odlično osmišljen iznutra :)

      Izbriši
  2. aaa mnogo bih voljela da imam zenski rokovnik ali sve nikako da ga kupim :D volim zapisivati stvarcice i praviti planove, a Essence kistovi su top :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje najtoplije preporuke za njega :)
      Za kistove se slažemo ;)

      Izbriši
  3. UD paleta mi je predivna jednako kao i essence kistovi :D Baš mi je žao što nisam upsjela uloviti kojeg.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja još uvijek vjerujem da hoćeš, ako ne, piši mi u inbox na facebooku, pa ti ja pošaljem kojeg ;)

      Izbriši
  4. Essence kistovi ♥
    Nisu ni mene svi odusevili ali toliko su divni da sve da ih nikad ne koristim volim ih jer mi lijepo ukrasavaju stol :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Neću ti reći ništa novo na tvoju kolekciju essence kistova koji su osvježenje već na pogled na njih, ali htjela bih pohvaliti Physicians Formula općenito kao brend, imala sam s iHerba paletu sjenila, rumenilo i maskaru i sa svima bila zadovoljna. S maskarom doduše nešto manje, ali bila je za osjetljive oči pa je to i očekivano.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A baš sam imala u planu isprobati maskaru..meni su isto super, cijenim prihvatljivi, a sve što naručim me oduševi :) gledam si sad rumenila iz Argan linije, 3 olovke za oči što dolaze u setu, a i njihove BB i CC kreme ne mogu biti loše, pa ne znam uopće odakle bi krenula :)

      Izbriši
    2. Čuj, ako imaš osjetljive oči bila bi ti vjerojatno ok, ja sam imala onu zelenu, cijena joj je nešto iznad 60 kn. BB i CC i mene jako mame, a upravo planiram napraviti narudžbu na iHerbu s posljednjim parama na računu - ovaj tjedan je - 20 % na bath&body. E sad, nemam pojma jel bi kistove il neku dekorativu..

      Izbriši
    3. Blažene akcije :) navijam za neku dekorativu! ;)
      Nisam nikad imala problema sa maskarom do ove što sam zadnju kupila (Estee Lauder Sumptuous Infinite), baš mi je oči teže podnose.. :/

      Izbriši