nedjelja, 3. siječnja 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /3/

Prošlo je razdoblje od nekih tridesetak dana od kada sam vam prošli put obznanila NEW IN listu. Ako vas zanima što se novoga u tom razdoblju našlo kod mene u kozmetičkom koferu, kupaonskom ormariću ili tko zna gdje već nastavite čitati.

Prvo što sam kupila bila su tri EOS Lip Balma sa PINK PANDA stranice. U biti kupila sam dva, ali je taman u tijeku bila akcija 3 za 2 koja mi je trećeg donjela besplatno. O njima sam vam već pisala u ovome postu i mogli ste čitati koliko su me oduševili. Nakon Honeysuckle/Honeydew (zeleni) odlučila sam isprobati Blueberry Acai (plavi), Pomegranate Rapsberry (crveni) i Strawberry Sorbet (rozi).


Iduće što sam kupila je MAC-ov ruž EVENING RENDEZVOUS iz limitirane kolekcije Magic of the Night. Ovo je moj prvi MAC-ov proizvod ikada i jako sam zadovoljna!


Zatim su tu dvije najpredivnije stvari na svijetu. Napokon moje Urban Decay VICE 4 i Naked paleta. Moram li uopće opisivati svoju sreću i oduševljenje?
Hvala najboljem dečku na svijetu što me za Božić (zapravo mjesec dana ranije) odlučio iznenaditi Naked paletom! <3


U Douglasu sam sasvim slučajno naletjela na ove kistove na popustu. Oba su me izašla oko dvadesetak kuna i za svoju cijenu su sasvim solidni. Jane Iredale lepezica je nabavljena preko Mojih krpica.


Sa puta u Veneciju o kojem sam vam pisala ovdje stigli su Macov mat ruž u nijansi Pink Plaid i Kikova kremasta olovka za usne u nijansi 315.


Za Golden Rose Fantastic Color u nijansi 154 mogu slobodno reći da je to jedna od najljepših koje sam u posljednje vrijeme imala, a Essence STAMPY lakove sam kupila jer se već dugo nisam igrala sa stampingom sa svojom Konad pločom.


Na Ardellove trepavice mogli ste se već naviknuti u mojim NEW IN postovima. U zadnje vrijeme koristim parcijalne jer mi one u komadu jako kratko potraju unatoč svim mojim naporima da ih sačuvam. Cijena im je ista, no sa tom razlikom da parcijalne mogu biti za neusporedivo više nadogradnji. Ove su najdulje, a kombiniram ih sa Medium veličinom.


Iduća je na redu preparativa.
Za početak dio preparative koji obožavam: maske i pilinzi. U ove sam se proizvode zaljubila na prvi pogled i jednostavno sam ih morala isprobati. Radi se o Apivitinom pilingu za lice sa borovnicom za vraćanje blistavosti i masci od roze gline za nježno čišćenje.


Nekoliko korištenja gornjih pilinga i maske je bilo dovoljno da shvatim da želim još. Tako se u mojim rukama našao set od dva Apivita seruma: serum za hidrataciju sa aloe verom i hijaluronskom kiselinom i serum za blistavost s borovnicom i vitaminom C. Ovo je jedan divan početak moje ljubavi prema Apivitinim proizvodima.


Kupila sam i Afroditinu kremu za ruke sa kamilicom. Sumnjam da se bure u Rijeci mogu preživjeti bez kvalitetne kremice za ruke (napisala bi i hladnoću, ali ovaj nam je period bio sve samo ne hladan).


Posljednji proizvod koji se našao u mojim rukama je već provjerena krema kojoj se često vraćam. Radi se o Avene Hydrance Optimale Legere kremi za normalnu/mješovitu kožu. Ovo je vjerojatno jedini proizvod sa kojim sam u vjernim odnosima još od srednjoškolskih klupa.Što radite na ovaj snježni dan?
Kako vam se sviđaju proizvodi koje sam kupila?
Pišite mi! :)