nedjelja, 3. siječnja 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /3/

Prošlo je razdoblje od nekih tridesetak dana od kada sam vam prošli put obznanila NEW IN listu. Ako vas zanima što se novoga u tom razdoblju našlo kod mene u kozmetičkom koferu, kupaonskom ormariću ili tko zna gdje već nastavite čitati.

Prvo što sam kupila bila su tri EOS Lip Balma sa PINK PANDA stranice. U biti kupila sam dva, ali je taman u tijeku bila akcija 3 za 2 koja mi je trećeg donjela besplatno. O njima sam vam već pisala u ovome postu i mogli ste čitati koliko su me oduševili. Nakon Honeysuckle/Honeydew (zeleni) odlučila sam isprobati Blueberry Acai (plavi), Pomegranate Rapsberry (crveni) i Strawberry Sorbet (rozi).


Iduće što sam kupila je MAC-ov ruž EVENING RENDEZVOUS iz limitirane kolekcije Magic of the Night. Ovo je moj prvi MAC-ov proizvod ikada i jako sam zadovoljna!


Zatim su tu dvije najpredivnije stvari na svijetu. Napokon moje Urban Decay VICE 4 i Naked paleta. Moram li uopće opisivati svoju sreću i oduševljenje?
Hvala najboljem dečku na svijetu što me za Božić (zapravo mjesec dana ranije) odlučio iznenaditi Naked paletom! <3


U Douglasu sam sasvim slučajno naletjela na ove kistove na popustu. Oba su me izašla oko dvadesetak kuna i za svoju cijenu su sasvim solidni. Jane Iredale lepezica je nabavljena preko Mojih krpica.


Sa puta u Veneciju o kojem sam vam pisala ovdje stigli su Macov mat ruž u nijansi Pink Plaid i Kikova kremasta olovka za usne u nijansi 315.


Za Golden Rose Fantastic Color u nijansi 154 mogu slobodno reći da je to jedna od najljepših koje sam u posljednje vrijeme imala, a Essence STAMPY lakove sam kupila jer se već dugo nisam igrala sa stampingom sa svojom Konad pločom.


Na Ardellove trepavice mogli ste se već naviknuti u mojim NEW IN postovima. U zadnje vrijeme koristim parcijalne jer mi one u komadu jako kratko potraju unatoč svim mojim naporima da ih sačuvam. Cijena im je ista, no sa tom razlikom da parcijalne mogu biti za neusporedivo više nadogradnji. Ove su najdulje, a kombiniram ih sa Medium veličinom.


Iduća je na redu preparativa.
Za početak dio preparative koji obožavam: maske i pilinzi. U ove sam se proizvode zaljubila na prvi pogled i jednostavno sam ih morala isprobati. Radi se o Apivitinom pilingu za lice sa borovnicom za vraćanje blistavosti i masci od roze gline za nježno čišćenje.


Nekoliko korištenja gornjih pilinga i maske je bilo dovoljno da shvatim da želim još. Tako se u mojim rukama našao set od dva Apivita seruma: serum za hidrataciju sa aloe verom i hijaluronskom kiselinom i serum za blistavost s borovnicom i vitaminom C. Ovo je jedan divan početak moje ljubavi prema Apivitinim proizvodima.


Kupila sam i Afroditinu kremu za ruke sa kamilicom. Sumnjam da se bure u Rijeci mogu preživjeti bez kvalitetne kremice za ruke (napisala bi i hladnoću, ali ovaj nam je period bio sve samo ne hladan).


Posljednji proizvod koji se našao u mojim rukama je već provjerena krema kojoj se često vraćam. Radi se o Avene Hydrance Optimale Legere kremi za normalnu/mješovitu kožu. Ovo je vjerojatno jedini proizvod sa kojim sam u vjernim odnosima još od srednjoškolskih klupa.



Što radite na ovaj snježni dan?
Kako vam se sviđaju proizvodi koje sam kupila?
Pišite mi! :)

Broj komentara: 14:

  1. Naked 2 je divna <3 a najradije bi sve s Kik-ove stranice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je Naked 1, a Naked 2 je jedina koju nemam ;)
      Ja ti baš nakon ove olovke i nisam Kikov fan...razočarala sam se koliko je brend pao spram kvalitete koju je imao pred nekih 7-8 godina (što se proizvoda za usne tiče)

      Izbriši
  2. Joj, sad me zanima i apivita, ovu Naked imam, odlična paleta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nek sam ti usadila zanimanje, nije uzalud! ;)
      Naked me spašava u valjda svakoj situaciji kada ne znam što ću od sebe napravit..jednostavno ne možeš falit sa nijansama :)

      Izbriši
  3. Krasan new in :) sve mi se sviđa ali posebno čekam slike ovog LE Mac ruža :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super new in :) Pink plaid imam i baš ga volim nositi, a Naked palete su mi dosta pale u očima, ostavila sam si samo trojku (koju uopće ne koristim) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Da barem meni padnu u očima, uštedila bi si cijelu stipendiju tako..

      Izbriši
  5. pocela si i ti skupljati palete :D super stvarcice, a kad se navuces na eosice ne mozes ih vise ostaviti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, užas da..u jednom trenutku sam se zapitala što ću sa svim tim silnim paletama..grozna bolest je to :D
      A eos je da, skroz zarazna stvar :)

      Izbriši
  6. Joj svasta tu imaaaa! Posebno mi se dopadaju UD paleteee! :) <3 Eos zelim da isprobam, vidim da smo ga dobili u DM-u u Srbiji :) <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Apivitu obožavam, EOS nisam probala samo zato što se svaki put tješim da moram potrošiti barem dio balzama za usne, ali razmišljam o pakiranju s mirisom mente. :) kiko šminku planiram prvom prilikom kupiti - i to mono sjenila. Kod tebe bih voljela pročitati recenziju vice4 palete.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, drago mi je da još netko voli Apivitu :)
      EOS nabavi obavezno (ja bi onaj Coconut milk, ali imam još jednog za potrošit, pa se odgovaram od kupnje xD)
      Kiko uglavnom ne volim jer im većina proizvoda nije kakva bi trebala biti (a moguće i jer je to bila šminka koju sam probavila davno u srednjoj, tko zna)
      Vice 4 će bit sigurno, samo da je zagrabim sa kistovima sa svih strana ;)

      Izbriši