ponedjeljak, 29. veljače 2016.

#FAVORITI ZA VELJAČU i DARIVANJE *zatvoreno*

Jest da je veljača najkraći mjesec u godini, ali i najkraći mjesec bi trebao trajati nešto duže, no što je meni ovaj trajao. Nisam se ni okrenula, prošli su završni ispiti, dvotjedna radna pauza od fakulteta i već smo dogurali do ožujka.
Najviše žalim što sam za vrijeme pauze od fakulteta namjeravala pozabaviti se fotografiranjem proizvoda čije recenzije uskoro planiran, no neumorna mi je kiša pokvarila sve planove vezane za to. Ovim se putem ispričavam na lošijoj kvaliteti fotografija koje su u zadnje vrijeme postavljene na blogu. Jednostavno kombinacija fotografiranja mobitelom i još uz to tmurno vrijeme, nije najbolja, no po tome pitanju u ovome trenutku, nažalost nemam što napraviti.

Bez obzira na mjesec iza nas koji je proletio, skupilo se tu nekoliko proizvoda koje sam s veseljem koristila i koji su na neki način zaslužili da dobiju svoje mjesto na listi favorita.

Prvi među njima su svakako Aurin kist za bronzer i kist za blendanje sjenila. O kistovima sam vam pisala OVDJE i mogli ste primjetiti da ne skrivam svoje oduševljenje njima. Mekani, odlično rade svoj posao i još su k tome pristupačni cijenom. Što više možemo poželjeti?


Od ruževa sam najviše nosila Macov Evening Randezvous iz limitirane kolekcije Magic of the Night o kojem sam vam također pisala (OVDJE). Ova moja faza sa obožavanjem ljubičastih nijansi na kapcima, obrazima i usnama ne  posustaje i čini mi se da ćete ovakve boje još neko vrijeme gledati kod mene.


Macov prep+prime je još jedno izvan svakih očekivanja ugodno iznenađenje! U početku mi nije bila shvatljiva sveopća histerija koja se podigla oko ovoga proizvoda, no kako sam dan za danom otkrivala sve više načina njegove primjene, mogu slobodno reći da sam i sama posrnula u to raspoloženje. Neću previše otkrivati da vam recenzija bude zanimljivija! :)


Eksperimentiranje sa cut crease tehnikom rezultiralo je time da je Nyxova Jumbo pencil u nijansi Milk Lait o kojoj sam vam pisala među svojim prvim recenzijama na blogu (OVDJE) bila korištenija nego ikada do sada. Koristila sam je samostalno na pomičnom dijelu kapka ili kao bazu za svijetlija sjenila. Ovo mi je definitivno podsjetnik da si moram kupiti još neke nijanse ove svestrane olovke. Kliknite na recenziju čiji sam vam link ostavila za još ideja o tome na koji je način možete koristiti.


My Burberry parfem sam dobila na poklon od dečka za valentinovo.
Kakva bi ja cura bila da u favorite ne uvrstim ovako lijepi znak pažnje koji k tome još i savršeno miriši. Obožavam ga (i dečka i parfem, da ne bude zabune)! :)
*****

Iz naslova se dalo zaključiti da sam vam za danas pripremila i darivanje.
Današnji post je, ni manje ni više, nego okruglo pedeseti post na blogu nakon točno četiri mjeseca od njegova pokretanja!
Neizmjerno sam vam zahvalna što ste dio ovog mog malog kutka i zato sam odlučila dvije sretnice darovati sa Maybelline the COLOSSAL VOLUM´ EXPRESS Smoky Eyes maskarom.
Za sudjelovanje u darivanju potrebno je:

1.Biti fan Facebook stranice Beauty kutak by Iva.
2.Lajkati i podijeliti (opcija public/javno) objavu darivanja sa Facebook stranice.
3.U komentaru ispod objave darivanja na Facebook stranici označiti osobu kojoj bi poklonili drugu maskaru (nije obavezno, no možete napisati i zašto bi maskaru poklonili baš toj osobi).

Dobitnicu, koja će osvojiti maskaru za sebe i osobu koju je označila u komentaru, objavljujem na Dan žena (8.3.)!
Igramo se do 7.3. u 23:59, a za izvlačenje dobitnice, koristiti ću se Random.org aplikacijom.

*Dobitnica je IVANA BATINOVIĆ.

*****


Kakva je bila vaša veljača?
Što ste najviše koristili?
Pišite mi! :)