srijeda, 2. ožujka 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /5/

Ovo će biti nešto kraća lista no što ste možda navikli, no i veljača je nešto kraći mjesec, pa neka mi to bude opravdanje što nisam bila naročito rastrošna! ;)

Za početak ću krenuti sa dekorativnom kozmetikom jer je nje ovaj mjesec bilo manje, no što ćete vidjeti preparative niže u postu.

Prvo što sam kupila, odnosno naručila sa Beauty Bay-a su četiri Makeup Geek pigmenta i to redom: Beaches and Cream, Purely Naked, Cocoa Bear i Chickadee. Nijanse su prekrasne, sjenila jako dobre kvalitete i vjerujem da ću uskoro naručiti još koje.


Zatim je tu Macovo rumenilo u nijansi Breath of Plum koje sam zamjenila na Mojim krpicama i sa kojim sam prezadovoljna. Pozdrav Doriji ako slučajno čita! :)


Četiri Kikove olovke su stigle sa izleta u Veronu, a uhvatila sam ih na sniženju za otprilike jedan euro po komadu.


U Veroni sam kupila i Macov Amplified ruž u nijansi Dark Side, dok su preostala dva sa Mojih krpica. To su toliko dugo željeni mat ruževi Velvet Teddy i Taupe.


Posljednje od dekorativne kozmetike, no svakako jedno od dražih je Anastasia Beverly Hills Contour Kit u nijansi Light to Medium. Ovo sam si toliko dugo željela da jednostavno više nisam odgađati kupnju u nadi da će me proći želja i prošli sam mjesec stala tome na kraj.Preparativa je kao što sam već rekla, brojnija.

Ponovno sam kupila Avene blago mlijeko za čišćenje lica nakon što sam se po ne znam koji put uvjerila da se nakon njega na drugo neću naviknuti.


Mixin Soothing Toner također je ponovljena kupnja. Planiram u skorijoj budućnosti ponovno post o čišćenju i njezi kože, pa ću vam pisati detaljnije o njemu.


Isto vrijedi i za Avene Hydrance Optimale kreme za normalnu/mješovitu kožu.


Nakon što sam potrošila Apivitin hidratantni serum nije mi se baš ponovno izdvajao toliki iznos za samo 15 mililitara proizvoda. Kupila sam Annemarie Borlind Aqua Nature hijaluronski serum u pakiranju od 50 mililitara za trećinu manje novca. Za sada se pokazao dobrim, no neću još ništa sa sigurnošću tvrditi jer ga imam jako kratko vrijeme.


Afrodita Hydra Thermal krema protiv prvih bora oko očiju prva je konkretnija okoločna kremica koja se u posljednje vrijeme našla kod mene. Obećala sam sebi da ću uvrstiti određenu okoločnu kremu u svoju njegu i da više neću isprobavati razne testere na kratke staze.


Freeman masku za lice na bazi gline, avokada i zobi našla sam u Kozmu. Prvi put sam naišla na taj brend, maska se učinila zanimljivom, pa sam je odlučila isprobati.


Za tuširanje sam uzela dva Baleina gela. Mislim da ovu kupnju više neću ponavljati jer sam primjetila da mi se koža lagano isušila od njih.


U empties postu ste mogli čitati kako su Sanex proizvodi prvo otkriće za mene i tako sam ponovno kupila njihov dezodorans, ovoga puta u spreju (iako roll on više preferiram).


Za kosu sam uzela Pantene proizvode koji su bili u Dm-u na akciji 2+1 gratis. Aqua light je linija za tanku kosu koja je sklona mašćenju, dok je ova mala bočica serum za obnovu ispucalih vrhova. Čisto da se ne ponadate, ispucale vrhove mogu obnoviti samo škare, no možete se itekako pobrinuti da oni opet ubrzo ne postanu ispucani.


Tu je i Balein šampon za suho pranje plave kose koji mi je solidan. Nije preskup i produži vam razmak između pranja kose za dan što je odlično ukoliko imate problema sa prekomjernim mašćenjem kose.


Posljednjem proizvodu bi se inače jako veselila, no on je ovaj put nažalost ovdje u funkciji zamjene za proizvod koji sam željela. Naime, čitali ste u prethodnom new in postu što mi se dogodilo sa testerima Avonovih novih mat ruževa. U narednih mjesec dana čekala sam da mi se Avon Lady javi da mi ponovno pošalje testere, no nije ih uspjela nabaviti i dogovorile smo se da mi pošalje ovo ulje za kosu u zamjenu. Ne pitajte me kako ih nije uspjela nabaviti jer ni sama ne shvaćam, tužna sam i razočarana i baš me cijela ta priča obeshrabrila oko ponovnog naručivanja.
I to bi bio kraj još jedne new in liste.

O čemu želite da vam pišem?
Što vam se najviše svidjelo?
Pišite mi! :)