petak, 16. rujna 2016.

#PROIZVODI KOJI SU ME RAZOČARALI / 1 /

Proizvodi koji su me razočarali je nova rubrika na blogu, a nastala je nakon što se nakupilo nekoliko proizvoda za koje jednostavno nisam htjela pisati recenzije. Nisam ih htjela pisati iz razloga što ne želim na blogu pisati post koji počinje i završava u negativnome tonu,  niti gubiti sate na fotografiranje i uređivanje fotografija koje ću učitati pored takvog teksta. Slažete se da to nema previše smisla? Ovako dobivate kraći pregled proizvoda koji su me razočarali i koje ne preporučam, a ja sam mirne duše jer sam vam to dala na znanje. Proizvode koji su me razočarali objavljivati ću kada god se skupi 3-5 proizvoda koje nisam smjestila u recenziju, a smatram da bi ih trebali preskočiti.

Pa krenimo...
Prvi proizvod ovoga puta je Catrice Velvet Matt Lip Cream u nijansi 010 MidNude Season. Ambalaža i aplikator su solidni, ali sve dalje od toga me nije zadovoljilo.
Mislim da će se svi koji su ga isprobali složiti da ovaj ruž/sjajilo/nešto treće što bi naziv lip cream trebao predstavljati, nikako nije mat, a pored toga nema nikakvu pigmentaciju niti postojanost. Čudne je teksture i ne sviđa mi se kako izgleda na usnama. Pored svega navedenog, ne sviđa mi se ni miris.
Za 3,4 mililitra, po meni jako lošeg proizvoda, cijena je oko 30 kuna.


Idući proizvod za koji sam najmanje očekivala da će me razočarati je Mac Prep+Prime Skin Refined Zone Treatment primer za lice. Ne osporavam da je nekome ovaj primer možda savršen i da zbilja radi ono što obećaje, no ja to sa njime nisam imala priliku iskusiti. Nakon koje god sam ga kreme nanjela i koji god bi puder stavila na njega, trusio mi se na licu.
Tko poželi isprobati, 15 mililitara platiti će oko 160 kuna.


Balea šampon za suho pranje za plavu kosu kao i Batiste Coconut & Exotic Tropical nisu obavljali svoju zadaću kako treba, pa su također zaslužili svoje mjesto na ovoj listi. Kad je Balea u pitanju, nisam imala prevelika očekivanja, pa tako nisam bila ni nešto previše razočarana kada mi suhi šampon nije puno pomogao oko produljivanja svježine kose između dva pranja. Isto ne mogu reći i za Batiste jer je Fruity & Cheeky Cherry inače moj omiljeni šampon za suho pranje i nisam ni pomišljala da bi Tropical mogao biti išta lošiji. Nažalost, ni on se poput Baleinog nije iskazao.
Oba će dati volumen kosi i ugodno mirišu, no ni jedan ne upije višak masnoće sa tjemena u potpunosti.
Balein sam platila oko 20, a Batiste 30 kuna. Količina u oba iznosi 200 mililitara.


Poslijednji u ovoj kategoriji je Biobazin tone-it-up tonik sa peršinom iz Hydradiance linije. U početku mi je bio odličan, lijepo je hidratizirao i omekšao kožu, a činilo mi se čak i da blago sužava pore. Problem se javio nakon nekoliko korištenja kad su mi počeli izbijati sitni bijeli prištići po licu. Prilično sam sigurna da se na njima mogu zahvaliti upravo ovom proizvodu jer ih do sada nikada nisam imala, a i stanje se povuklo čim sam ga prestala koristiti.
200 mililitara tonika platila sam oko 50 kuna.Nyx White Liquid Eyeliner i Essence Waterproof Liquid Ink neću ovdje više posebno spominjati jer su oba dobila svoju recenziju, no oba su me razočarala jer su se mrvila sa kapaka.

Jeste li se vi razočarali u neki proizvod posljednje vrijeme?
Imate li iskustva sa proizvodima koji su mene razočarali?
Pišite mi! :)