petak, 16. rujna 2016.

#PROIZVODI KOJI SU ME RAZOČARALI / 1 /

Proizvodi koji su me razočarali je nova rubrika na blogu, a nastala je nakon što se nakupilo nekoliko proizvoda za koje jednostavno nisam htjela pisati recenzije. Nisam ih htjela pisati iz razloga što ne želim na blogu pisati post koji počinje i završava u negativnome tonu,  niti gubiti sate na fotografiranje i uređivanje fotografija koje ću učitati pored takvog teksta. Slažete se da to nema previše smisla? Ovako dobivate kraći pregled proizvoda koji su me razočarali i koje ne preporučam, a ja sam mirne duše jer sam vam to dala na znanje. Proizvode koji su me razočarali objavljivati ću kada god se skupi 3-5 proizvoda koje nisam smjestila u recenziju, a smatram da bi ih trebali preskočiti.

Pa krenimo...
Prvi proizvod ovoga puta je Catrice Velvet Matt Lip Cream u nijansi 010 MidNude Season. Ambalaža i aplikator su solidni, ali sve dalje od toga me nije zadovoljilo.
Mislim da će se svi koji su ga isprobali složiti da ovaj ruž/sjajilo/nešto treće što bi naziv lip cream trebao predstavljati, nikako nije mat, a pored toga nema nikakvu pigmentaciju niti postojanost. Čudne je teksture i ne sviđa mi se kako izgleda na usnama. Pored svega navedenog, ne sviđa mi se ni miris.
Za 3,4 mililitra, po meni jako lošeg proizvoda, cijena je oko 30 kuna.


Idući proizvod za koji sam najmanje očekivala da će me razočarati je Mac Prep+Prime Skin Refined Zone Treatment primer za lice. Ne osporavam da je nekome ovaj primer možda savršen i da zbilja radi ono što obećaje, no ja to sa njime nisam imala priliku iskusiti. Nakon koje god sam ga kreme nanjela i koji god bi puder stavila na njega, trusio mi se na licu.
Tko poželi isprobati, 15 mililitara platiti će oko 160 kuna.


Balea šampon za suho pranje za plavu kosu kao i Batiste Coconut & Exotic Tropical nisu obavljali svoju zadaću kako treba, pa su također zaslužili svoje mjesto na ovoj listi. Kad je Balea u pitanju, nisam imala prevelika očekivanja, pa tako nisam bila ni nešto previše razočarana kada mi suhi šampon nije puno pomogao oko produljivanja svježine kose između dva pranja. Isto ne mogu reći i za Batiste jer je Fruity & Cheeky Cherry inače moj omiljeni šampon za suho pranje i nisam ni pomišljala da bi Tropical mogao biti išta lošiji. Nažalost, ni on se poput Baleinog nije iskazao.
Oba će dati volumen kosi i ugodno mirišu, no ni jedan ne upije višak masnoće sa tjemena u potpunosti.
Balein sam platila oko 20, a Batiste 30 kuna. Količina u oba iznosi 200 mililitara.


Poslijednji u ovoj kategoriji je Biobazin tone-it-up tonik sa peršinom iz Hydradiance linije. U početku mi je bio odličan, lijepo je hidratizirao i omekšao kožu, a činilo mi se čak i da blago sužava pore. Problem se javio nakon nekoliko korištenja kad su mi počeli izbijati sitni bijeli prištići po licu. Prilično sam sigurna da se na njima mogu zahvaliti upravo ovom proizvodu jer ih do sada nikada nisam imala, a i stanje se povuklo čim sam ga prestala koristiti.
200 mililitara tonika platila sam oko 50 kuna.



Nyx White Liquid Eyeliner i Essence Waterproof Liquid Ink neću ovdje više posebno spominjati jer su oba dobila svoju recenziju, no oba su me razočarala jer su se mrvila sa kapaka.

Jeste li se vi razočarali u neki proizvod posljednje vrijeme?
Imate li iskustva sa proizvodima koji su mene razočarali?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 12:

  1. Pa, mene nije puno toga razocaralo jer kupujem vecinom po preporukama i recenzijama i tako. Ali ima proizvoda kojima nisam bila najzadovoljnija ali sam im dala drugu sansu, npr. Body&Soul spuzvica iz Müllera.
    I Balea micelarne maramice. Nije da su me sad rozocarale jer skidaju sminku s lica dobro. Ali zato s ociju.. nisu se pokazale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije ni da ja baš često nabasam na takve proizvode, ali eto, skupilo se u zadnje vrijeme, taman za jedan post.
      Sad si me baš sjetila da sam zaboravila spomenuti i Cienove vlažne maramice za osjetljivu kožu-ne skidaju šminku najbolje ni sa lica, a sa očiju da ne spominjem! :/

      Izbriši
  2. Planirala sam kupiti ovaj MAC primer i sad mi je drago što nisam! :S Baš mi je žao što je takav, a svuda samo pozitivne recenzije.:( za ove Catrice ruževe sam čula da nisu mat, ali nisam znala da su baš toliko loši! Haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno najlošiji Catrice proizvod koji sad do sada kupila :(
      Što se primera tiče, ja sam jako žalosna jer nisam iskusila ono o čemu svi pišu, a nije da ga nisam probala upariti sa toliko različitih proizvoda za njegu i tekućih pudera i nadala se da će se iskazati ili se bar prestati trusiti...ni sa Mac Studio Fix puderom nije funkcioniralo :/
      Moja je preporuka definitivno zamoliti u Macu malu količinu da ga isprobaš prije kupnje!

      Izbriši
  3. Ajme pa svi hejtaju te Catrice ruževe, meni nisu toliko loši, zapravo, nisu mi ništa lošiji od Maybellineovih. Mislim, daleko od toga da sam oduševljena, ja više volim prave mat koji dugo traju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene su baš, baš jako razočarali...Maybelline-ove znam da sam swatchala u trgovini i da su mi pigmentacijom bili puno bolji, ali opet, za njih ne mogu ništa tvrditi jer ih nisam isprobala!

      Izbriši
  4. Nisam probala ništa od ovih proizvoda tako da ne mogu ništa reći :D Iz Biobazine linije s peršinom i boražinom probala sam gel za umivanje koji mi je užasno isušio usnice i fluid koji mi je bio odličan. Htjela sam i tonik probati, ali sad mislim da neću :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek možeš isprobati i vidjeti kako će tvoja koža reagirati...moja je očito protestirala što je šteta jer je tonik prvih par korištenja djelovao obećavajuće :/

      Izbriši
  5. Nije me odavno nista razocaralo jer uglavnom kupujem po preporuci 😜 ali imam slicne proizvode pa cu ti preporuciti , probaj sampon za suho pranje iz Avona , meni odlicno odradi posao , nije ga odavno bilo u katalozima , al vidjela sam u ovom ga ima . Takodjer , probaj ruzeve iz Golden Rose , ako vec nisi , slicni su ovima pakovanjem , ja sam odusevljena njima 💋💋💋

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj šampon želim isprobati od kada je izašao, ali nekako uvijek novac ode na nešto drugo...Golden Rose ruževe sam naručila svojima koji su išli za vikend sad u CG, pa se nadam da će me iznenaditi kad se vrate :)
      U svakom slučaju, hvala ti puno na preporukama :D

      Izbriši
  6. Catrice ruz je meni nevjerojatno cudan, ne kuzim tu teksturu. o.O kao da su se zabunili.
    A za mac mogu samo reci da je 160 kuna puno za lose probavanje. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, upravo tako- kao da su se zabunili (prava riječ) ;)
      160 kuna za bilo kakav loš primer nije uopće malo tako da se slažemo!

      Izbriši