srijeda, 30. studenoga 2016.

#FAVORITI ZA STUDENI

Evo mene opet u već dobro poznatom užurbanom tempu sa mislima kako mjeseci prolete, a da to ni ne osjetim, pišem listu favorita za studeni. Ne vjerujem da je prosinac i blagdansko ludilo pred vratima jer mi se čini da sam se prošli tjedan vratila sa ljetovanja. Voljela bi usporiti malo ovaj tempo. Sviđa mi se jesensko ozračje, raznobojno lišće i ugodne temperature na kojima se još uvijek može vani ispijati kavica, a imam osjećaj da sve to propuštam zaokupljena obavezama. Osjećate li vi kada isto?

Studeni mi je donio neke nove favorite koje što prije želim podijeliti sa vama i stoga neću više duljiti sa uvodom.

Početi ću sa proizvodom o kojem sam vam pisala i za koji ste mogli naslutiti da će dobiti svoje mjesto na ovoj listi, a to su Essence matt matt matt ruževi u nijansama 02 perfect match i 08 it´s a statement. Povoljni, a kvalitetni ruževi mat završnice. Za više detalja kliknite na recenziju.



Nastaviti ću sa još jednim proizvodom koji je dobio svoju recenziju jer me nije oduševio ništa manje od prvoga. Garnier Perfect Blur baza je jedna od jeftinijih baza za lice koje sam kroz posljednje vrijeme koristila, a pokazala se boljom ili usporedivom sa višestruko skupljima. Također vam preporučam da za sve detalje koji bi vas mogli zanimati pročitate recenziju, no ja ću je svakako preporučiti svima onima koji žele zagladiti proširene pore, ublažiti vidljivost finih linija i produljiti trajanje šminke na svome licu jer me baza uvjerila da zbilja to i radi.


Izdvojiti ću i Sigmina Aura rumenila o kojima sam vam pisala OVDJE, no ovoga puta samo Cor-De-Rosu koja je apsolutno najkorištenije rumenilo tijekom studenog. Super ide na svaki topliji makeup i na sve nijanse bogatih crvenih i ljubičastih tonova koje su prevladale na mojim usnama. Kvalitetu sam već nahvalila na gornjem linku, pa neću ponovno jer će ispasti da stvarno pretjerujem koliko ih hvalim :)



Idući je proizvod koji ste mogli vidjeti u objavama na Instagramu i na Facebook stranici bloga, a radi se o Clarinsovoj Supra Volume 01 Intense Black maskari u travel size pakiranju. Toliko sam oduševljena učinkom ove maskare na svoje trepavice da ću sigurno kupiti i full size proizvod. Ovo je poput moje odavno omiljene Max Factor 2000 Calorie maskare samo još bolje. Intenzivno crna, daje neobjašnjiv volumen i jako lijepo produljuje trepavice. Ne trusi se, ne razmazuje i ne sljepljuje trepavice niti nakon više slojeva. Jedino mi je cijena mali trn u oku, ali s obzirom da dulje nisam koristila ovako dobru maskaru tog ranga, riskirati ću da ostanem gladna i počastiti se ;)



Posljednji proizvod niste još imali prilike vidjeti (budete u idućem new in postu), ali to me neće spriječiti da vam napišem kako je Macov Mineralize Skinfinish Soft & Gentle highlighter najdivniji highlighter koji posjedujem. Zlaćana breskavsta nijansa, iskreno ne znam kako bi vam je drugačije opisala, krasne teksture i nevjerojatne pigmentacije. Kupila sam je zaobilaznim putem, pa nemam ambalaže i proizvod nije netaknut (kao što budu ostali pred slikanje)...no, biste li voljeli da svejedno pišem recenziju?




Od preparativne kozmetike za studeni ni P...nekoliko proizvoda koje sam isprobala mi nisu odgovarali, a ostatak je stari postav koji vam je većini već dobro poznat i koji sam vam već toliko puta ishvalila. Neke preporuke za dobar hidratantni serum?

Što ste vi voljeli u studenom?
Imamo li nekog zajedničkog favorita?
Pišite mi! :)








4 komentara:

  1. Dijelimo odusevljenje Garnierovom bazom. Nisam ocekivala da ce me ostaviti bez rijeci kad sam je nanijela preko pudera. Sjajna je!
    MAC S&G obozavam, najcesce ga koristim od svih hajlajtera koje imam. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Morat cu kupiti Essence ruzeve. Nemam niti jedan 😲

    OdgovoriIzbriši