utorak, 6. prosinca 2016.

#OOTD+review with ZAFUL: Denim Boyfriend Jacket

Sreća sa ovim promjenjivim temperaturama je što još uvijek stignem fotkat neki manje topli outfit, a da se ne smrznem koliko bi mogla s obzirom na mjesec u kojem se trenutno nalazimo. Vjerojatno neće još dugo biti tako, no drago mi je da sam iskoristila priliku da ovoga puta sa Zaful.com stranice naručim divnu traper jaknu koju ćete danas imati priliku vidjeti. Traper jakne nisam stvarno jako dugo nosila, pa mi je ova narudžba tim više draga. Komunikacija sa predstavnicom stranice, proces narudžbe i dostava ponovno bez mane.

Jaknu možete naručiti sa ovoga LINKA, a tu ćete naći i sve informacije koje meni eventualno promaknu. Zapravo neću ni puno duljiti oko same jakne jer nemam previše za napisati. Jakna je uživo još ljepša nego na fotografijama, materijal (traper) je čvrst i ugodan, te zbilja smatram da vrijedi i više nego što košta jer omjer cijene i kvalitete idu svakako u korist kvalitete.
Ono na što sam ja već navikla kada je naručivanje trapera sa ovakvih stranica u pitanju, a opet smatram da vam je bitno napomenuti da se ne iznenadite jest to da na jakni nisu izbušene rupice za dugmad već njih napravite sami kada vam jakna stigne. Ne brinite, nije nikakav problem!
Tri su veličine (S, M i L), no razlika između mjera je toliko malena (provjerite na linku) da je po meni možda najbolje odmah uzeti najveću. Moja je u M veličini i mislim da mi pristaje taman kako treba.
Kažu da slike govore više od tisuću riječi, pa hajde da provjerimo.









*traper jakna (Zaful)
haljina (h&m)
velvet boots (Stradivarius)
torba (Moje Krpice)
sat (Tommy Hilfiger)



*PR PROIZVOD

Kako vam se svidio outfit?
Volite li nositi traper jakne?
Pišite mi! :)







Broj komentara: 10:

  1. Super je jakna, baš old skul :) Inače ne nosim teksas jakne ali jako volim da ih vidim na drugima :) P.s. I čizme su vrh! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! :) Radi čizmi sam vozila 200 km u jednom smjeru, ali mi nije ni najmanje žao ;)

      Izbriši
  2. Nekima fenomenalno stoji taj kroj i oversized boyfriend jakne i hlače....ja npr nisam jedna od tih sretnica, vidim Ti jesi😉😊😊😊😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :* Ma samo moraš nać neku koja će ti odgovarati, za svakoga ima nešto :)

      Izbriši
  3. da, volim traper jakne, kad sam bila manja i mlađa, nosila sam ih češće!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To i ja za sebe mogu reći, ali nadam se da će se to sada promjeniti :)

      Izbriši
  4. Meni su čizme predobre😻,sviđa mi se kombinacija jer i sama nosim,kombiniram ono što meni paše.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Kod mene pravila u kombiniranju nema..nit mora biti zadnji krik mode, nit patim za time da mi se stilovi ne mješaju..obučem ono u čemu se taj tren osjećam najugodnije i mislim da tako i najbolje ispadne :)

      Izbriši
  5. Jakna je lijepa, no haljina je mrak :D Gdje je to fotkano? Vrata Jadrana?

    OdgovoriIzbriši