četvrtak, 30. ožujka 2017.

#BOX: BEAUTY BOX-ožujak

Ovomjesečnu odluku oko kupovine kutije iznenađenja uvelike mi je olakšalo to što je Tester već bio rasprodan kada sam krenula u naručivanje tako da se nisam borila sa slatkim brigama oko toga koja bi kutija mogla imati bolji sadržaj ovoga mjeseca i koju u konačnici naručiti, a koju ne. Sadržaj Tester kutije sam vidjela i nije mi žao što mi je ovoga puta izmakla u ruku, a danas ćemo zajedno otvoriti Beauty Box koji sam naručila i vidjeti što se u njemu sakrilo i jesam li time zadovoljna.


Dizajn kutije mi se jako sviđa i drago mi je što nam je ekipa iz Beauty Boxa ovoga mjeseca dala da biramo izgled ladice na njihovim društvenim mrežama. Većina nas je bila za leptiriće i zato su oni danas na našim kutijama. Ja kao velika ljubiteljica tih krhkih i preljepih životinjica ne mogu biti zadovoljnija našim odabirom. Bicikla sa gornje strane i natpis Hello Spring samo su pridonjeli mom zadovoljstvu dizajnom cjelokupne kutije.


U kutiji se ovoga mjeseca našlo devet proizvoda, a koliko sam uspjela shvatiti samo su nam Artedeco proizvodi različiti i balzami nisu svi od koksa. Ostavljam vam spisak iz kutije na kojem možete detaljnije vidjeti što se sve moglo naći u kutijama (kliknuti za povećanje).

prednja strana
stražnja strana

Sadržaj moje kutije je slijedeći:


Ukratko ću prokomentirati sadržaj bez previše dojmova o pojedinim proizvodima jer sam kutiju tek otvorila, a post možda posluži nekome da se odluči na narudžbu kutije za ožujak jer koliko mi je poznato, ona još uvijek nije rasprodana u ovome trenutku.

Idem otprilike redom kako su navedeni na kartici.
Prva je Artdeco High Performance Eyeshadow Stylo u nijansi 62 koja mi je ujedno i najdraži proizvod iz ove kutije. Radi se o kremastom sjenilu u lijepoj tirkizno plavoj nijansi koju ću sigurno često nositi u ljetnom razdoblju. Na prvi swatch mi se čini dosta pigmentirana, kremasta, a s obzirom da sam je teže skinula sa nadlanice, mogla bi se pokazati i izdržljivom na kapcima. S obzirom da joj je cijena 93 kune, gotovo pa da i opravdava punu cijenu kutije.



Idući je proizvod Bio Farma balzam za usne sa kokosom. Isprobala sam ga i nisam sigurna hoće li biti dovoljno hranjiv za moje usne, no svakako će dobiti svoju priliku da me razuvjeri. Miris me podsjetio na kreme za sunčanje i more.


Uriage Dermatološki ekstra bogati gel će također dobiti priliku da zadovolji moje kriterije kada su gelovi za čišćenje lica u pitanju, pa tko zna, možda se nađe i u punoj veličini u kupaonici. Dobra je stvar kod ovih manjih pakiranja da super posluže ako idete na neko kraće putovanje da ne teglite pola kupaonice u koferu.


Vademecum 2u1 Advanced Clean pasta za zube me ne veseli pretjerano s obzirom da su mi desni postale osjetljive nakon svake Vadamecum paste koju sam do sada koristila, no također ću joj pružiti šansu, pa se možda i iznenadim. Zanimljiv mi je koncept paste za zube koja je ujedno i antibakterijska tekućina za ispiranje usne šupljine.


Alavi Flora Divina Recovery tester kreme ću pokloniti jer nije primjerena mom tipu kože. Svakako bi me veselilo isprobati nešto od ovoga mladoga brenda.


Treaclemoon One Ginger Morning gel za tuširanje me oduševio svojim mirisom i to mi je dovoljno da ga već večeras upotrijebim. Pokaže li se dovoljno hranjivim, odnosno ne bue li me isušivao, kupiti ću ga sigurno i u punoj veličini.


I posljednju trojku neću komentirati jer bih više voljela da su putem ispale iz kutije. Počinjem se pitati, stavljate li neke proizvode u kutije samo da ih popunite?
Pulmoll bomboni za koje čak mislim da nisu nikakav novitet, bedž koji neću imati za što iskoristiti i LeloHex kondom koji ne bih kupila ni da se sam stavlja jer realno dati 79,20 kuna za 3 komada mi nije ni na kraju pameti.


To je to od proizvoda koji su se našli u mojoj Beauty Box kutiji. Neki općeniti dojam nije ni dobar ni loš, kutija za ožujak je prolazna, a 99 kuna se svakako moglo i bolje iskoristiti. Ima upotrebljivih proizvoda, isto tako i onih koje bih voljela da nisam dobila, a Artdeco sjenilo u olovci je proizvod koji mi najviše podiže cjelokupni dojam.
Najviše me razveselilo što sam na svoju prvu ladicu nadogradila i današnju, pa to počinje ličiti na mali ormarić.

Kako vam se svidio sadržaj Beauty Box kutije?
Biste li je naručili sada kada znate što se u njoj nalazi?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 8:

  1. Treaclemoon One Ginger Morning gel za tuširanje sam imala i odličan je za kožu,jedino mi se miris ne sviđa previše..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jučer sam ga isprobala i nije mi se učinio nešto kremast, ali miris me baš oduševljava jer volim đumbir :)

      Izbriši
  2. Nisam narucila. Svidja mi se sadrzaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stigneš danas do kraja dana, bar tako piše na njihovoj FB stranici ;)

      Izbriši
  3. Nisam naručila,budem jednom jednog lijepog dana ;) BioFarmin balzam za usne definitivno njeguje i najzahtjevnije usne,imam upravo ovaj od kokosa i zbilja njeguje,koristim ga preko noći i usne ujutro su mi ko nove ;)a pravi sam ovisnik o balzamima za usne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala što si u komentaru spomenula BioFarmu jer sam uočila svoj kiks sa Biobazom :)
      ˝Bolujemo˝ od iste ovisnosti ;)

      Izbriši
  4. Dijelimo isto mišljenje, ovaj trojac je potpuno nepotreban :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Počeli su dosljedno pretjerivati sa stvari kojima nije mjesto u sadržaju beauty kutija :/

      Izbriši