petak, 26. svibnja 2017.

#NOTD: LAST 5 MANICURES / 1 /

Ne sjećam se kada sam zadnji put objavila NOTD post s nekom maštovitijom idejom s obzirom da već dulje vrijeme ne stignem nešto posebno ukrašavati nokte, tako da sam odlučila iskoristiti svoje često kupovanje i mijenjanje lakova za nokte da vam bar pokažem kakve sam nijanse nosila proteklih tjedana kroz jednostavne manikure. Nokti mi uglavnom neće biti savršeno oblikovani jer je to još jedna od onih stvari koje ne stignem obavljati koliko bih htjela, no nadam se da nećete zamjeriti. Naravno, s obzirom da isprobavam lakove različitih brendova, iskoristiti ću ove postove i za to da napišem ukoliko mi se nešto u vezi njih nije svidjelo. 

Od lakova za nokte tražim dobru pokrivnost, odnosno da se ne proziru ukoliko ih nanesem samo u jednom sloju, dosta mi je važno kakvu četkicu imaju kao i brzina kojom se suše, te njihova trajnost i naposljetku kako se odstranjuju sa noktiju. Prosječna trajnost laka na noktima kojom sam zadovoljna je 7 dana i ukoliko neki lak nisam posebno pohvalila ili kritizirala, taj je kriterij zadovoljio. Miris mi nije toliko bitan, no ne volim kada je on neugodan i preintenzivan.

Mislim da će ovo postati redovna rubrika na blogu, tako da se nadam kako će vam se ideja svidjeti i biti korisna.

Prvi lak koji ćete danas vidjeti je onaj iz Catrice Marina Hoermanseder limitirane kolekcije C 03 Cote D´Azur- Flair. Vjerujem da ćemo se složiti oko toga da je ova pastelno plava boja apsolutno predivna, no nažalost između svih lakova koje ću vam danas pokazati ovaj jedini nije izdržao test od 7 dana postojanosti na noktima. Nadam se da ću kada ga potrošim, naći još neki lak ove nijanse jer je stvarno obožavam na svojim noktima.


Iduću lak koji sam isprobavala kupljen je u Lidlu, a radi se o Cienovom laku iz Tropical Summer kolekcije u nijansi 6 Turquoise. Jedina zamjerka ovome laku je da se jako teško skidao. Imam još nekoliko Cienovih lakova koje ću vam pokazati nekom drugom prilikom, ali mislim da su stvarno odlični s obzirom na cijenu.


U *Essence glow&care luminous lak za nokte u nijansi 05 love and care sam se zaljubila. Osim što je nijansa sa sitnim sjajnim česticama predivna, lak je obogaćen i kukui uljem koje njeguje naše nokte. Ako već niste, toplo preporučam da istražite kolekciju ovih lakova.


Farmasijev lak u niijansi 120 je najveće razočaranje ovoga puta. Lak nema nikakvu pokrivnost u jednom sloju što znači da ga obavezno moram nanijeti u barem dva sloja, a uz to, miris mi je nepodnošljivo intenzivan. Šteta jer je nijansa savršena za ljeto.


I posljednji lak koji sam nosila protekog tjedna je *Essence out of space stories lak za nokte u nijansi 01 outta space is the place. Lakić je stvarno vanzemaljski. Predivna pastelno roza nijansa koja se presijava na zeleno. Vidjela sam da u ponudi postoji i svijetlo srebrna holografska nijansa (06 we will spock you!) koju si jako želim. Ako je koja Riječanka negdje zapazi, molim je da mi upakira porukicu u inbox na FB stranici gdje. :)


I to je bilo mojih posljednjih pet manikura. Nadam se da vam se ideja sviđa i da će vam biti zanimljivi ovakvi postovi. Pišite mi svakako dojmove i prijedloge u komentarima, a čekam i vaše preporuke za isprobavanje novih lakova za nokte.

*PR PROIZVOD

Koji vam se lak najviše svidio?
Koliko često mijenjate lakove na vašim noktima?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 6:

  1. Predivni su <3 obozavam lakove i bas mi se dopadaju <3
    Lepojkica i mama

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj ljubomorna sam na tvoje divne duge noktice! Na trenutnom poslu nit smijem imati duge nit nalakirane nokte.. pojest cu se, obozavam lakove!

    OdgovoriIzbriši
  3. Essence i Cien lakovi su mi ovdje najbolji, lijepo izgledaju,boja je wow

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će ih još u idućem ovakvom postu..upravo nabavila još dvije out of space stories nijanse :)

      Izbriši