četvrtak, 1. lipnja 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 20 /

Veselim se objavljivanju današnje new in liste jer sam proteklog mjeseca kupila neke dugo željene stvari i nadam se da će i vas razveseliti što ćete na blogu moći čitati o njima. Nemam naviku odugovlačiti sa uvodom u ove postove, pa ću se toga držati i danas, pogotovo zato što objavljujem u kasnim večernjim satima.

Krećem od proizvoda dekorativne kozmetike.

Prvo što želim spomenuti je moja prva ikada Too Faced paleta i to savršena Sweet Peach koju sam kupila u Sephori prilikom odlaska u Trst. U Trst sam krenula s namjerom da kupim neki od Kat Von D proizvoda koji su od početka četvrtog mjeseca dostupni u Italiji, no kada sam vidjela da imaju Sweet Peach paletu kojoj se već neko vrijeme divim na tutorijalima, Kat je pala u drugi plan. Nisam je još stigla fotografirati, ali hoću uskoro jer sam jako ljuta na sebe što odugovlačim sa otvaranjem ovog miomirisnog kartončića i korištenja njezinih divnih nijansi.


U Macu sam ponovila kupnju svoje omiljene baze za sjenila- Mac Prep+Prime 24-Hour Extend Eye Base, a uzela sam i dugo željeni Mac Mineralize Skinfinish u nijansi Lightscapade. Također čeka svoj red za fotkanje tako da ćete na dojmove morati pričekati.


Naručila sam i dvije Farmasi stvarčice. Jedna od njih je Perfecting BB Matte Lipstick u nijansi 5 Rebel, te Skin Perfecting Balm BB kremu, no nažalost mi je stigla u pogrešnoj nijansi (tamnijoj) i nisam sigurna što bih uopće učinila sa njom. Nisam je još ni otvorila jer sumnjam da će mi odgovarati s obzirom da sam jako svijetle puti. 


Našlo se i nešto proizvoda preparativne kozmetike tijekom protekloga mjeseca.

Bipa je imala akciju na Mixa proizvode plati dva, uzmi tri, pa sam se tako odlučila isprobati micelarnu za osjetljivu i reaktivnu kožu, te ponoviti kupnju dvofaznog odstranjivača šminke sa očiju s obzirom da mi se ovaj pokazao najučinkovitijim između veće količine isprobanih u posljednje vrijeme. Također sam dva puta kupovala i Melemov univerzalni balzam u tubi s obzirom da  mi usnice zadaju brige od kada sam stavila fiksni aparatić i Melem mi najviše odgovara da se ne isušuju i da ne dođe do ranica od bravica.


Na idućoj su fotografiji sve ponovljene kupnje: Avene Blago mlijeko za čišćenje koje već znate da obnavljam redovito, Balea kremica za okoloočno područje sa Ureom, te Čupko krema za izbijeljivanje koju vam nisam sigurna da sam do sada spominjala, no nije nikakva novost s obzirom da je već dulji niz godina koristim za izbjeljivanje svega što se ne da počupati s obzirom da sam osjetljiva na svoje tamne dlačice. 


Syoss Anti Grease suhi šampon kupio mi je dečko kada sam ga poslala u nabavku. Uskoro ću objaviti post sa proizvodima koji su me razočarali, pa mu neću posvećivati puno više redaka u ovome postu, no svakako ako vam nešto ne tjera, preskočite tu kupnju. Farmasi Vitalizing Garlic & Capixyl šampon i maska kupljeni su nakon odličnog iskustva sa crnim kimom, pa se nadam da će se i ovi pokazati u najboljem svijetlu.


I za kraj, tu je *L´oreal Paris Revitalift Laser Renew dnevna krema protiv bora koju sam odlučila pokloniti mami s obzirom da ja još nisam krenula sa konkretnijom anti-age njegom i kada bih i koristila ovaj preparat, ne bih vam mogla napisati previše o njegovoj učinkovitosti jer vidljivih bora nemam. Mamu ću svakako zamoliti da podijeli sa nama svoje dojmove :)



*PR PROIZVOD

Jeste li si vi priuštili neki lijepi komad kozmetike u posljednje vrijeme o kojem želite podijeliti svoje oduševljenje?
Kojim se recenzijama veselite?
Pišite mi! :)








4 komentara:

  1. dobar ti je new in :D
    zanima me mixa micelarna..
    a već neko vrijeme razmišljam o Balea okoloočnoj krmeici, no svaki puta nešto drugo kupim, i ova padne u zaborav..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Recenziju micelarne ću pisati sigurno nakon što je isprobam, a Baleinu kremicu ti je šteta ne isprobati jer te možda oduševi, a stvarno je pristupačna :)

      Izbriši

  2. Meni je privukla pažnju ova Farmasi BB krema pošto sam čula dosta pozitivnih iskustava, kao i šampon od belog luka. Odlični noviteti :)
    Magični svet lepote

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Radim na tome da mi stigne svijetlija BB krema i onda se bacam na isprobavanje, a šampon čim potrošim ovaj od kima koji trenutno koristim ;)

      Izbriši