srijeda, 30. kolovoza 2017.

#RECENZIJA: Essence volume stylist 18h lash extension maskara

Veselila sam se isprobavanju Essence volume stylist 18h lash extension maskare s obzirom da je ona, vjerovali ili ne, prva maskara toga brenda koju sam u čitavom svom životu upotrijebila, a i cjenovno najpristupačnija u usporedbi sa svim prethodno korištenim maskarama. Kakve je dojmove ostavila na mene, pročitajte u današnjem postu.

Essence volume stylist 18h lash extension maskara dolazi u duguljastoj ambalaži metalik ljubičaste boje sa crnim čepom kojeg krasi zanimljivi uzorak pletiva. U drogerijama ćete naći i curl & hold varijantu volume stylist maskare u rozoj boji koja za razliku od lash extension maskare koja obećaje dulje i punije trepavice, obećaje impresivan volumen i uvijenost trepavica. 



Četkica ove maskare izrađena je od sintetičkih vlakana, uska je i duguljasta, a zbog sredine sa duljim dlačicama, nalikuje obliku dijamanta. Sviđa mi se kako četkica sa lakoćom dopre u svaki kut trepavica, a posebno mi je olakšala nanošenje u unutrašnji kut oka svojim kratkim dlačicama na vrhu. S obzirom da su čak i dulja vlakna na četkici kraćih dimenzija, četkica jako lijepo obavije svaku trepavicu od korijena prema vrhovima. Nisam primijetila da četkica pokupi previše maskare.


Tekstura koja je srednje gusta mi je donijela pravo osvježenje s obzirom da su sve maskare koje sam koristila kroz dulje vrijeme bile jako tekuće. Formula je obogaćena mikrovlaknima, koja bi, kao što sam prethodno spomenula, trebala dati punoću i duljinu trepavicama. Crne je boje.

Apsolutno ću se složiti da Essence volume stylist 18h lash extension maskara moje čini trepavice čini duljima i punijima što ćete vidjeti i na slikama koje slijede. Nisam očekivala da će i uviti trepavice, no učinila je i to iako moram naglasiti kako taj učinak uvijenosti nije pretjerano dugotrajan, pa bih u većini slučajeva kada sam koristila maskaru koristila i uvijač za trepavice (na fotografijama nije korišten). Na donjim fotografijama vidite moje trepavice bez maskare (lijevo) i trepavice nakon sloja maskare (desno). Maskara izgleda lijepo i sa dva sloja dok ih svaki idući sljepljuje.


Kao mali nedostatak navela bih što maskara nije vodootporna jer to ipak preferiram kod maskara koje koristim, no također je za promjenu osvježenje imati maskaru koja se sa lakoćom odstranjuje. Zna se blago trusiti i razmrljati na donjem kapku kroz dan, no to je u toliko maloj mjeri da joj ne zamjeram. Natpis 18h smatram pretjeranim kao što bih ga smatrala i na bilo kojoj drugoj maskari.

12 mililitara proizvoda platiti ćete 25, 90 kuna što je odlična cijena za maskaru vidljivog efekta. Rok upotrebe je 6 mjeseci od otvaranja.

SASTOJCI:
AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, ORYZA SATIVA (RICE) CERA, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM , POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, STEARIC ACID, NYLON-12, PHENOXYETHANOL, VP/EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHEROL, DIMETHICONE, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES)

*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali Essence volume stylist 18h lash extension maskaru?
Koristite li neku drugu Essence maskaru čiju kupnju preporučate?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 6:

  1. Imam ukupno 7 maskari od cega su 5 Essence.
    Imam i tu maskaru koju si recenzirala.
    Sa svim svojima maskarama sam u zadnje vrijeme u love-hate odnosu jer jednostavno nisam zadovoljna.
    Svaka mi slijepi trepavice. I previse maskare izađe van

    I iz ove takoder.
    I onda ja prije nego nanesem maskaru na trepavice visak obrisem u maramicu.
    Bacanje maskare bzvz.. al kad nema drugog načina 😑

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postoje periodi kada koji god proizvod upotrijebim, nisam zadovoljna-trenutno su to proizvodi za obrve. Da te utješim, u jednom trenutku to završi i nađeš baš onaj proizvod koji od tih želiš koristiti :)

      Kada su maskare u pitanju vidim da mnoge djevojke kada otvaraju maskaru idu brzim pokretima aplikatorom gore dole kroz ambalažu i naglo izvlače van što je okidač viška proizvoda na aplikatoru. Ako to radiš, moguće da je zbog toga..maskaru vadim tako da napravim blagi pokret aplikatorom unutar bočice i nježno je izvučem.

      Izbriši
  2. Nisam ju još isprobala no jako me zanimalo prije kupnje čuti pokoje mišljenje. Trenutno mi je totalni favorit među drogerijskim maskarama Maybelline Lash Senstional, a od Essenca definitivno Lash Princess :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim Lash Sensational, a ovu drugu nisam još isprobala, ali planiram jer sam ugodno iznenađena ovom :)

      Izbriši
  3. Aaaaa, kako tvoje trepke lijepo izgledaju s ovom maskarom :) Imam je i nikako se nismo našle, znači niti mi produži trepke, niti im da gustoću, ma ono baš mi ne odgovara :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Izgleda da ova maskara ili sjedne ili ne, nema između :/

      Izbriši