nedjelja, 8. listopada 2017.

OOTD+ reviews with GAMISS: Classy with marble and blue details

Danas sam vam pripremila outfit post sa nekoliko proizvoda sa Gamiss stranice. Od svih stranica putem kojih naručujem, Gamiss je ona koju uvijek zadnju preporučam s obzirom da se često događa da dulje čekate na dostavu jer pokazuje kako na zalihama imaju određene proizvode kojih zapravo u tom trenutku nema, pa ih šalju tek nakon određenog vremena. Tako meni ovoga puta nije stigla košulja koja je bila planirana za ovaj outfit i koliko vidim, još uvijek nije ni poslana tako da ću je otkazati i naručiti nešto drugo. Nadam se da će poraditi na tome jer im je ponuda stvarno odlična i šteta je da zbog (pretpostavljam) lošijeg ažuriranja stranice gube na povjerenju (i strpljenju) kupaca.

Prijeđimo mi na proizvode koje sam naručila i koji su mi stigli. Crne hlače sa volanima (LINK) su jedini proizvod sa kojime baš i nisam najzadovoljnija kada je narudžba ovoga puta u pitanju. Izgledaju kao što su prikazane na stranici, no promaknulo mi je da se hlače proziru i u gornjem, podstavljenom dijelu zbog čega ih mogu nositi isključivo na neke tamnije i guste najlonke. Izrađene su od poliestera, a univerzalna veličina će po mojoj procijeni odgovarati onima koji nose S i M veličinu. Ne preporučam ih.

Plava torba sa zlatnim i srebrnim detaljima (LINK) me jako ugodno iznenadila i na nju nemam zamjerki. Cijena joj je izuzetno pristupačna, dostupna je u još nekoliko boja i mislim da nećete pogriješiti narudžbom ako vam se svidi kako izgleda na fotografijama koje slijede niže.

Marble sat (LINK) i naušnice (LINK) su mi se također svidjele jer sam s obzirom na njihovu cijenu očekivala puno manje, a jedina zamjerka koju imam jest ta što na stranici ne navode materijal od kojih su izrađene naušnice. Sat dolazi sa umetnutom baterijom tako da sve što trebate napraviti kada stigne jest skinuti plastičnu zaštitu sa iglice i namjestiti vrijeme. Oba proizvoda su dostupna u još nekoliko boja koje možete naći na gornjim linkovima.



košulja (Amisu)
*hlače (Gamiss)
*torba (Gamiss)
čizme (Stradivarius)
*šešir (Zaful)
*naušnice (Gamiss)
*sat (Gamiss)



*PR PROIZVOD

Kako vam se svidio današnji outfit?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 8:

  1. Lijepo izgledaš!
    Torba je bas lijepa. 🤗 sviđa mi se. A ni sat nije los.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Meni je žao što se nisam puno ranije sjetila naručiti neki sat :)

      Izbriši
  2. Ajme koja divnoča, totalno si me oborila sa košuljom, satom,naušnicama, remenom. Predobar stil.

    OdgovoriIzbriši
  3. I like your outfit! You look gorgeous! If you want check out my blog - i'm also fashion lover like you ;) Maybe we can follow each other?

    my blog ----> https://zszafypannyjoanny.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši