utorak, 10. travnja 2018.

#OOTD+ review with SheIn: Lace in love with denim

Za danas sam vam pripremila još jedan post u suradnji sa SheIn stranicom. Radi se o kombinaciji koju vidim idealnom za proljetni period kada se temperature podignu i kada je uz nešto kratkih rukava/sa naramenicama prava stvar imati lijepu traper jaknu koju ćete po potrebi oblačiti. U početku nisam imala u planu ovakav outfit, posebno jer ne preferiram pokazivati previše kože, no spontano je otišlo u tom smjeru i na kraju sam zadovoljna kako je ispalo. 

Traper jaknu iz današnjeg posta vam nažalost neću moći linkati jer se u međuvremenu rasprodala, no kliknete li OVDJE vjerujem da ćete između velikog broja pristupačnih traper jakni raznih krojeva i boja naći odgovarajuću za sebe. Žalim što se jakna koju sam naručila tako brzo rasprodala jer je kvalitetom zaista bez mane i smatram da sa njom niste mogli pogriješiti.

Drugi dio narudžbe u ovom outfitu je čipkani crop top u zelenoj boji koji ćete naći OVDJE. Na stranici je izgledao više mint nego što uživo uistinu jest (u ponudi su još i bijeli i crni). Od nerastezljivog je materijala (obavezno gledajte tablicu mjera), sa strane ima patent na koji se kopča, a jedino što mu mogu navesti kao manu su nepodesive naramenice. Top mi se svidio iako smatram da bi mu cijena mogla biti nešto niža.



*traper jakna (SheIn)
*crop top (SheIn)
hlače (Terra Nova)
cipele (Le Edo Mass)
naočale (Guess)


*PR PROIZVOD

Kako vam se svidio današnji outfit?
Pišite mi! :)







2 komentara: