utorak, 31. srpnja 2018.

RECENZIJA: theBalm Meet Matt(e) Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick Adoring

Volim mat završnicu i dugotrajnost tekućih ruževa, no kada krene zatezanje, mrvljenje i isušivanje usana, itekako poželim da sam na usne nanijela nešto drugo. Nisam od onih koji će radi ruža trpjeti bilo kakve neugodnosti i kada su tekući ruževi u pitanju, mogu reći da imam zaista visoka očekivanja radi kojih oni najčešće samo prođu kroz moju kolekciju. Tekući ruževi koje ćete naći u mojoj ladici zaista nisu brojni, a danas ćete moći saznati da li se među njih pribrojio theBalm Meet Matt(e) Hughes dugotrajni tekući ruž u nijansi Adoring.

S obzirom da ga nisam dobila, preskočiti ću uvod o kartonskom pakiranju i odmah se posvetiti ambalaži samoga ruža. Radi se o plastičnoj transparentnoj ambalaži koja otkriva nijansu i preostalu količinu proizvoda sa srebrnim čepom. Preko duguljaste tubice naljepljena je retro crno-bijela naljepnica, a kako kod svakog theBalm proizvoda pokušavam spojiti priču sa ilustracije sa proizvodom, ovoga ću puta pretpostaviti kako je ova djevojka na bezbrižnom spoju jer je nanijela ruž kojem duga večer pred njom ne predstavlja izazov :)


Spužvasti aplikator je manjih dimenzija, koso se sužava pri vrhu i sve je što mi je potrebno da precizno nanesem čak i ovako tamnu nijansu. Vjerujem da ćete već prilikom prvog otvaranja osjetiti miris koji možda neće biti kakav biste očekivali. Naime, radi se o dosta intenzivnoj kombinaciji vanilije i peperminta koja mi se na prvu nije baš svidjela. Kasnije sam se navikla, no zahvalna sam na činjenici što miris brzo ishlapi sa usana. Pepermint će vam izazvati i blago prolazno peckanje na usnama po nanošenju.


Nijansa Adoring je jedna od 18 nijansi na službenoj theBalm stranici i ujedno je i najtamnija među njima. Radi se o tamnijoj crvenoj nijansi plavog podtona. Ova nijansa mi je savršena za hladnije razdoblje, ali i za vruće ljetne izlaske kada poželim začiniti šminku sa nečim jačim na usnama. Pigmentacijom sam oduševljena. Tanki sloj na usnama je dostatan za potpunu pokrivnost i ravnomjeran nanos bez razlijevanja, a ako ga pak poželite nadograditi, nema razloga da to ne učinite. Suši se u potpuno mat završnicu i za to mu je potrebno svega minuta. Kratko vrijeme po nanošenju ćete imati blago ljepljiv osjećaj na usnama. 


Presretna sam što laganu teksturu ovoga ruža mogu preporučiti svima koji poput mene imaju problema sa suhim usnama, stezanjem i isušivanjem jer je ovo jedan od nekolicine tekućih ruževa koje bez pola muke mogu nositi kroz čitav dan. Istaknuti će suhe dijelove na usnama pa ih uvijek pripremim prije nanošenja, no usne mi nakon odstranjivanja ruža ne trebaju nikakvu posebnu regeneraciju što je sa rijetko kojim tekućim ružem koji sam koristila bio slučaj. Izdržati će čitav dan uz dva do najviše tri popravljanja, a odlično je što ga možete nadograditi u hodu bez potrebe da ga uklanjate prethodno naneseni sloj. Ruž na unutrašnjem dijelu usana neće preživjeti jelo (kao ni većina drugih), a morate na umu imati i da nije u potpunosti pošteđen preslikavanja tražite li tu karakteristiku od tekućeg ruža. Odlično je što se kroz dan ne mrvi sa usana te ravnomjerno blijedi.


Cijena za izdašnih 7, 4 ml proizvoda iznosi oko 140 kuna. Rok upotrebe iznosi 12 mjeseci od otvaranja, a sastojke preuzete sa službene theBalm stranice možete proučiti ispod.

INGREDIENTS: ISODODECANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOPENTASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, TRIBEHENIN, PROPYLENE CARBONATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYL VANILLIN, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, STEARALKONIUM HECTORITE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, LIMONENE, RED 7 LAKE (CI 15850), BLUE 1 LAKE (CI 42090)


Obožavam ovaj tekući ruž i uopće nije upitno da je našao svoje mjesto u mojoj kolekciji! Jedan je od rijetkih koje mogu nositi čitav dan da ne požalim svoj izbor zbog neugodnog zatezanja i isušivanja usana. Nijansa je savršena, a jedino što bih mijenjala da mogu je miris. Kolekciju ću svakako proširiti još nekom svijetlijom nijansom.

*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali neki od theBalm Meet Matt(e) Hughes tekućih ruževa?
Kako vam se svidjela nijansa Adoring?
Pišite mi! :)




2 komentara:

  1. Super ti stoji ova boja! Definitivno cu razmisliti o ovom ruzu, jer moje suhe usne zaista ne trpe bilo kakav tekuci ruz, jedino sam koliko toliko zadovoljna sa Golden rose

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! :) Ja sam baš zbog toga izbirljiva kada su tekući ruževi u pitanju tako da se nadam da će i tebi odgovarati :)

      Izbriši