četvrtak, 26. rujna 2019.

#RECENZIJA: Farmasi Tender Blush On- nijanse 07 Sweet Almond i 19 Sateen Ribbon

Farmasi je nedavno zamijenio stare neugledne ambalaže svojih rumenila modernijim, čvršćim i kompaktnim rješenjem što me potaknulo da u jednu od svojih proteklih narudžbi uvrstim i isprobam dvije nijanse- 07 Sweet Almond i 19 Sateen Ribbon. S obzirom da kod kataloške prodaje rijetko kada znate kakve nijanse kupujete ako na internetu nema swatcheva, rekla bih da sam imala sreće sa obje jer su upravo onakve kakvima sam se nadala.


Za razliku od nježne breskvaste Sweet Almond nijanse koja će se lijepo slagati uz svijetli do srednje tamni ten, blaga blijedoružičasta Sateen Ribbon nijansa je isključivo za svijetli ten poput mojeg. Sweet Almond je srednje pigmentacije dok je Sateen Ribbon potrebno nadograđivati da se postigne konkretniji rezultat na licu, no s obzirom na mekšu teksturu koja se tek blago trusi prilikom apliciranja na kist i sa lakoćom blenda to vam nebi trebalo predstavljati veći izazov. Lijepi izgled ovih rumenila na licu i sasvim pristojna trajnost kroz dan čine ih zadovoljavajućim izborom za svakodnevnu šminku prije svega početnica u šminkanju, a zatim i svih onih koji preferiraju blaža rumenila sa kojima će teže pretjerati. Uhvatite ih na nekoj od čestih akcija u Farmasi katalozima, a svakako bih voljela da mi pišete svoje dojmove ako ste ih već isprobali ili ih isprobate nakon što pročitate ovu recenziju.


Cijena: 50 kuna 
Količina: 5 grama 
Rok upotrebe: 18 mjeseci od otvaranja


Sastav: Talc, Polymethyl Methacrylate, Aluminum starch octenylsuccinate, Mica, C12-15 alkyl benzoate, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Isostearyl Neopentanoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Biosaccharide Gum-1, Parfum, BHT, +/- May contain: Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492,CI 77499, CI 77510, Calcium Sodium Borosilicate, CI 77861, CI 74160, CI 77288, CI 15850, CI 77007, CI 45410, CI15985


Veselim se vašim komentarima! :)




3 komentara:

  1. O7 Sweet Almond mislim da definitivno isprobavam u sljedećim mjesecima, baš volim takva breskvasta rumenila i ustvari mi i najbolje odgovaraju ka mom tenu.

    OdgovoriIzbriši