ponedjeljak, 28. studenoga 2016.

#RECENZIJA: Essence matt matt matt ruževi za usne

Ako se mene pita, Essence matt matt matt ruževi za usne su najbolje što nam je jesensko/zimski asortiman doveo u drogerije. Očito je da neću duljiti sa uvodom, a ni sa zaključkom jer ako se pitate treba li vam bar jedna od predivnih nijansi matt matt matt ruževa, treba vam! :)


Essence se ove divne ruževe odlučio upakirati u mat plastične ambalaže boja istovjetnih nijansama u pakiranju sa daškom srebrnih detalja. U odnosu na uobičajene crne ambalaže, meni su ove puno ljepše i efektnije. Asortiman sadrži ukupno sedam takvih različitih ambalaža i nijansi ruževa, a ja ću vam danas pisati o njih dvije- 02 perfect match i 08 it´s a statement.


I dok je 02 perfect match prilično neutralna nude roza nijansa nosiva u svako doba i u svakoj prilici, 08 it´s a statement je bogata topla tamno crveno ljubičasta nijansa koja za mene predstavlja savršenu nijansu jesenskog ruža i nijansu dostojnu glamuroznog makeup-a.



Što Essence kaže za svoj proizvod?

"matt matters! lagana kremasta tekstura novog asortimana ruževa ujedinjuje visoku disperziju boje s mat završetkom."

Ruževi su bogate kremaste teksture, lako se nanose, no što se ravnomjernog raspoređivanja tiče sa tamnijom nijansom ćete ipak morati malo pripaziti.

Pigmentacija ruževa je na zavidnoj razini i upravo je to ono što me najviše oduševilo kod ovoga proizvoda- jedan sloj će vam već biti sasvim dovoljan za potpuno prekrivnost usana, a poželite li intenzivniji nanos, slobodno možete posegnuti i za drugim slojem. Rekla bih da je dostojna mnogih bezobrazno skupljih ruževa.



Proći će neko vrijeme dok se kremasta tekstura u potpunosti posuši, no završnica je u konačnici mat.

Trajnost im je do neka 3 sata uz eventualno piće (nikako jelo) nakon čega će ih samo biti potrebno nadograditi. Veseli me činjenica što priliko nestajanja sa usana ravnomjerno blijede i ne izgledaju neuredno što je dobro znati ukoliko ste u tolikoj gužvi da ne stignete pogledati stanje sa ružem.

Kao i svaki drugi mat ruževi isticati će vam suhe dijelove ukoliko usne ne pripremite za nanošenje, no ako ih nanesete na prethodno pripremljene usne, na kraju dana nećete osjetiti ono neugodno zatezanje i žeđ umornih usana jer ih ova formula neće dodatno isušivati. Rekla bih da su ovi ruževi izuzetno ugodni na usnama s obzirom na njihovu završnicu.

Evo kako izgledaju na usnama...



I gotovo zaboravih napisati kako me miris ovih ruževa osvojio. Voćni i toliko ugodan da bi lagala kada bi napisala da se nisam više puta uhvatila da se divim toj njihovoj karakteristici.

Cijena je 19, 90 kuna za 3,8 grama proizvoda. Sastojke možete pročitati ovdje
Ruževe bi trebali potrošiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja.

Po meni su ovo jedni od boljih mat ruževa drogerijskog ranga s obzirom na omjer njihove cijene i kvalitete. Šteta je ne isprobati barem jednu nijansu, a kada vam se ona svidi, ne kupiti još koju. Ja ću definitivno nabaviti još neke! :)

Jeste li isprobali ove ruževe?
Imate li omiljenu nijansu?
Pišite mi! :)











Broj komentara: 20:

  1. Imam ih nekoliko jer su jako povoljni a dobri☺.
    Ova tamna nijansa izgleda jako lijepo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super su da! Među najboljima koje sam u dorgeriji do sad pronašla i kupila :)

      Izbriši
  2. Nemam jos niti jedan.
    Ali svakako cu kupiti..
    Vjerojatno za Bozic. Onako, pod bor. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Muža poslati u trgovinu neka bira da bar malo bude iznenađenje ako već ide po bor ;)

      Izbriši
    2. Mogla bih da. :)
      Ima on odlican ukus. svakako bi uzeo ruz koji mi pristaje ili barem koji se njemu svida!

      Izbriši
    3. Eto, imaš sreće što ima i ukusa :)

      Izbriši
  3. Nisam ih probala, ali si me baš zainteresirala, tako da ću ih swatchati prvom prilikom :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Isprobani i jako sam zadovoljna s ovom formulom, ne isuši mi usne, pristojno je postojan s obzirom na cijenu i trenutno su mi favoriti 03 & 04

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 03 si jako još želim kupiti! ;)
      Odličan je omjer cijene i kvalitete :)

      Izbriši
  5. Jako volim Essence ruževe isprobala sam oba dva.. Nijansa 08 mi je savršena, ali se toliko neravnomjerno nanosi da je to strašno bez olovke nema šanse... nekoliko blogerica je isto reklo da im se to dogodilo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Swatch je bez olovke, po meni nije ništa strašno što se malo neravnomjernije nanosi jer se to lako da riješiti...inače koristim olovku sa njim kao i kod svih tako tamnijih ruževa :)

      Izbriši
    2. Možda je do mojih usana :D kod mene se baš jako neravnomjerno nanosio... obožavam tamnije nijanse kod wet n wild ruževa mi čak olovka nije ni trebala :D

      Izbriši
    3. Meni su ta dva ruža čak prilično usporediva što se njihovog ravnomjernog nanošenja tiče, samo što kod WNW imam još i taj problem da ako ne koristim olovku da mi ga je jako teško nanjeti zbog njegova oblika i često ga nanesen izvan rubova usana (smotana sam, šta ćeš) xD

      Izbriši
    4. Hehehe ... ma nisi smotana :D baš kak veliš sve se to da riješiti :D

      Izbriši
  6. Super, baš ti hvala, sad moram da uzmem barem jedan! :))))

    OdgovoriIzbriši