utorak, 2. svibnja 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 19 /

Rekla bih da je količina kupljenih stvari tijekom prošloga mjeseca svedena u neke razumne granice, no i da je puno više toga što sam dobila na recenziranje, pa se ponovno nakupila poveća hrpa novih proizvoda. Neću duljiti jer vam jedva čekam pokazati što ću uskoro isprobavati ili je isprobavanje već u tijeku, te koje vas recenzije kroz neko vrijeme očekuju na blogu.

U Muller sam otišla sa namjerom da obnovim zalihe Catrice tekuće kamuflaže, a izašla sam sa još dva proizvoda: Misslyn Treat Me Sweet rumenilom u nijansi 48 Be My Blush Crush!, te Beach Please bronzerom u nijansi 51 Holiday Crush!. Pored ovakvih ambalaža, razumljivo je zašto ih nisam mogla ostaviti gdje sam ih i našla. Rumenilo isprobavam, dok bronzer još čeka svoj red za fotografiranje.


Essence slavi 15 rođendan, te me je povodom toga odlučio obradovati *paketom raznih noviteta. Za sada nisam stigla previše toga isprobati, no čitati ćete recenzije čim prije bude moguće. Posebno sam se obradovala My must haves paleti, te sjenilima sa kojima sam je popunila jer sam je već više puta htjela kupiti kao i shine shine shine sjajilu za usne u prekrasnoj nijansi. Paket je sadržavao i volume stylist 18h lash extension maskaru, prismatic rainbow highlighter, instant matt tekući puder, fade your shade ruž, dva laka, te naljepnice za nokte.


Draga Sanela (FARMASI SANELLA- FB stranica) me odlučila razveseliti divnim Farmasi proizvodima koje dio sada već neko vrijeme isprobavam i za većinu imam same riječi hvale. S vremenom ćete na blogu čitati o magičnim perlicama, Terracota Porcelain puderu, zlatnom iluminatoru, Time Locker fiksatoru, maskari za obrve, tekućim mat ruževima (mat i velvet mat), te šamponu i masci sa uljem crnoga kima. Saneli hvala još jednom na predivnom popodnevu, veselim se našim daljnjim druženjima :)


Revlon Uniq One višefunkcionalni preparat za kosu u crvenoj verziji koristila sam pred puno godina i nikako ga poslije više nisam nalazila za kupiti. Na Lijepa.hr sam nedavno našla varijantu sa kokosom, te je naručila iz istih stopa. Ovaj mi je proizvod sa definitivno valjanim razlozima ostao tolike godine u pamćenju- moja kosa ga obožava! Odlučila sam i napokon pronaći lak za kosu koji će mi držati kovrče dulje od jedva tri-četiri sata koliko mi inače opstanu te se odlučila na Syoss lak sa kompleksom ceramida. Za sada mi se čini da lijepo drži, ali da mi i blago slijepi kosu, pa nisam sigurna hoću li tu kupnju ponavljati.


I poslijednji su treći po redu Neo antiperspirant u kremi za koje već vjerojatno znate da ih obožavam, Cien gel za brijanje kojeg sam pronašla u Lidlu, te ga odlučila isprobati s obzirom da su omjer cijene i količine i više nego prihvatljivi i nisam pogriješila jer je pjena odlična, te Farmasi Dr. C. Tuna gel za tuširanje sa uljem čajevca koji još nisam stigla isprobati.



*PR PROIZVOD/POKLON

Kojim se recenzijama veselite?
Pišite mi! :)




2 komentara: