subota, 11. kolovoza 2018.

#RECENZIJA: L.O.V Highlighting Drops 010 Moonlight Dream

Kada je L.O.V kozmetika tek stigla u DM prodavaonice highlighting kapi su bile prvi proizvod koji je privukao moju pažnju. Volim sjaj na licu, a slaba sam i na lijepe ambalaže, pa vas neće čuditi što nisam dugo čekala da si priuštim ovaj proizvod i krenem sa isprobavanjem. Danas ćete čitati kakvim se pokazao.

Kod L.O.V proizvoda mi se jako sviđa što su svi pažljivo upakirani odnosno dolaze u kutijicama koje imaju naljepnice sa svih strana po kojima možete odmah zaključiti da li je netko prije vas dirao ono što planirate kupiti ili su čak čitavom duljinom umotani u zaštitnu plastičnu foliju. Highlighting Drops dolaze u duguljastoj kartonskoj ambalaži u kombinaciji crne i srebrne boje (na bočnim stranama) koja sadrži sve informacije koje će vam trebati kao i nekoliko savjeta kako nanositi proizvod.


Duguljasta staklena bočica sa srebrnim detaljima je ono što mi je kod ovog proizvoda odmah privuklo pažnju. Da li je potrebno da vam uopće nešto pišem pored fotografija koje će uslijediti?


Kapaljka za doziranje je još jedan detalj ambalaže koji me je oduševio. S obzirom da se radi o jako tekućoj formuli highlightera, vjerujem da je bila i najsretniji odabir za ovaj proizvod. Omogućuje vam da u potpunosti precizno dozirate količinu kapi koju želite nanijeti na svoje lice, no moram napomenuti da se nekada dogodi da pritisnem čep pipete, a on ne usisa proizvod iz bočice. Jako brzo ćete primijetiti divan blagi miris koji kapi imaju.


Nijanse u kojoj kapi dolaze su dvije: 010 Moonlight Dream te 020 Sunlight Glow. Odlučila sam se na svijetliju, hladniju varijantu u ružičastoj boji sa sitnim srebrnim česticama šimera. Kao što sam već napisala, formula ovog proizvoda je izrazito tekuća odnosno rijetka. Najlakše se nanosi tapkanjem prstima na željeno područje te na taj način ne pomiče podlogu koju ćete vjerojatno prethodno nanijeti i najbrže se suši. Kako je nijansa dosta svijetla, ona se gotovo pa u potpunosti stopi sa mojim tenom, no zato se fine čestice sjaja itekako ističu i refleksiraju na koži pritom ne naglašavajući teksturu kože.
Sviđa mi se kako izgleda na licu i kada manju količinu dodam u tekući puder, a samostalno preko cijeloga lica proizvod izbjegavam jer ne mogu reći da takva količina dodatnog sjaja uz masnu t zonu i trenutne vrućine laska mome licu. U ovom periodu volim kapi nanijeti i na ključnu kost te umasirati na ramena kada god nosim otvoreniju odjeću.


Jedina mana ovoga proizvoda odnosno mana proizvoda za mješoviti/masni tip kože jest što će kroz koji sat skliznuti sa lica ako ga dodatno ne fiksirate praškastim proizvodom. Preporučila bih ga osobama sa suhim ili normalnim tipom kože jer će na njihovom licu biti dugotrajniji.


Cijena za 9 mililitara proizvoda sa rokom upotrebe 12 mjeseci od otvaranja iznosi 86, 90 kuna. Proizvod je dermatološki ispitan i veganski.

SASTOJCI: AQUA (WATER), DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, MICA, NYLON-12, GLYCERIN, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, DIMETHICONOL, SODIUM CHLORIDE, ETHYLENE BRASSYLATE, MAGNESIUM SULFATE, POLYSILICONE-11, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Jeste li isprobali koji L.O.V proizvod?
Postoji li neki koji bi voljeli da isprobam za vas?
Pišite mi! :)




2 komentara: