utorak, 16. svibnja 2017.

#RECENZIJA: Farmasi Magic Pearls Powder- nijanse Beached Bronzer i Blushing Bronzer

Kada se doživljavate kao prilično nespretnu osobu, proizvodi u kuglicama ne izgledaju vam osobito praktični. Želite li saznati kako sam se snašla sa takvim proizvodom nakon godina izbjegavanja kupovanja istih? Otkriti ću vam kroz recenziju Farmasi Magic Pearls Powdera u nijansama 02 Beached Bronzer i 03 Blushing Bronzer. Jedina varijanta magičnih perli o kojoj danas nećete imati prilike čitati je ona u broju 01 CC Corrector koju čine kuglice različitih boja koje služe prikrivanju nepravilnosti kože i ujednačavanju tena, no nadam se da ću i nju u skorije vrijeme moći isprobati i pisati vam svoje dojmove.

Krećem od ambalaže što vas više vjerojatno uopće ne iznenađuje čak i ako samo povremeno pročitate neku recenziju na ovome blogu. Plastična ambalaža dolazi unutar kartonske kutije na čijoj se poleđini nalaze sve osnovne informacije.


Crna ambalaža izrađena je od otporne plastike za koju vjerujem da neće lako puknuti, a čep se jako čvrsto zavrće tako da nema šanse da vam se otvori ukoliko je poželite nositi u kozmetičkoj torbici. Vaše su perlice prilikom prvog otvaranja zaštićene debljom spužvom koju sam ja i kasnije odlučila ostaviti unutar ambalaže kako bi sprječila da kuglice nepotrebno šeću po ambalaži svaki put kada otvorim ladicu u kojoj se nalaze. Spužvicu možete iskoristiti i za nanošenje proizvoda ukoliko se nađete u situaciji da nemate ničeg boljeg pri ruci.


Kao što sam prethodno napisala, isprobala sam dvije nijanse Magic Pearls Powder kuglica- 02 Beached Bronzer i 03 Blushing Bronzer. Kao što i slutite, obje nijanse trebale bi se moći koristiti kao bronzeri, no nijansu 03 rado koristim i kao rumenilo. 



02 Beached Bronzer kuglice dolaze u više nijansi smeđe boje i sadrže sitni shimmer. Ova će nijansa vašem licu dati izgled blago osunčanog tena, a posebno će vam se svidjeti ako izbjegavate prevladavajuće narančaste tonove u bronzerima. Nije pretaman tako da će nijansa odgovarati i onima svijetlijeg tena poput mojeg.


03 Blushing Bronzer kuglice također sadrže sitni shimmer, no one pored smeđih sadrže i roze tonove. Rekla bih da je ova varijanta savršena za one koji žele postići osunčani izgled kože, ali mu istivremeno dati dodatni dašak svježine i sjaja. Ovu sam varijantu koristila kao bronzer, ali i kao rumenilo. Odgovarati će i svijetlijoj puti.


Jako mi se svidjelo što su bronzeri odlično pigmentirani i što ih na lice mogu nanijeti u jednom sloju. Kuglice nisu premekane i ne raspadaju se prilikom aplikacije na kist, a trušenje je prihvatljivo. Preporučujem mekše kistove za nanošenje. Nanose se ravnomjerno i sa lakoćom se blendaju. Trajnost me također oduševila s obzirom da bronzeri na licu tek blago popuste na intenzitetu nakon više sati nošenja.

Smatram kako vam swatchevi na ruci neće ni približno dočarati pravu ljepotu i istinski čar ovih proizvoda s obzirom da nijansa koju postignete na licu zna varirati dan za danom ovisno o tome kojih je kuglica kist više uhvatio. Na fotografiji swatch više lijevo, odnosno dolje je nijansa 02, a 03 se nalazi desno, odnosno više gore. 


20 grama proizvoda koliko ga ambalaža sadrži, trajati će vam jako dugo. Redovna cijena je 118 kuna, no proizvod je često na akciji, pa se tako u aktualnom katalogu može naručiti za svega 69 kuna. Iako možda i najamnje bitno, ne želim zaboraviti spomenuti da je miris  kuglica apsolutno zamaman. Nije rijetkost da otvaram bronzer i pritom ga mirišim. Naravno, obratite pozornost ako ste osjetljivi na parfeme i mirise u dekorativnoj kozmetici jer sudeći prema sastavu, ima ih dosta, kao i na talk, mineralna ulja i BHT ukoliko izbjegavate iste.


A sada da se vratim na sam uvod posta i odgovor na veliku dilemu. Kuglice koristim preko mjesec dana i još im se ništa nije dogodilo što znači samo jedno, a to je da godinama izbjegavam ovakav tip proizvoda i nazivam se nespretnom neopravdano. Ima li vas još takvih? :)

*PROIZVODI SU DOBIVENI NA POKLON OD SANELLA FARMASI

Jeste li isprobali  Farmasi Magic Pearls Powders?
Koja vam se nijansa više sviđa?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 6:

  1. Ja sam odusevljena swatchevima! Nijanse su divneee <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow swatchevi izgledaju divno! Ja sam isprobala samo Farmasi CC perlice i skontala sam da su odlične kao highlighter ;) Voljela bih isprobati i ove bronzer kuglice!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ću ih uskoro imati prilike isprobati! Držim i tebi palčeve da te dopadnu bronzeri ;)

      Izbriši
  3. huh, ja i bronzeri si nismo na ti :/
    ne znam kako bi ovo meni pristajalo iako mi se nijansa 03 jako sviđa!

    OdgovoriIzbriši