petak, 27. studenoga 2015.

#RECENZIJA: ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY SCULPTING LIPSTICK

Ruž nad svim ruževima. Sumnjam da postoje bolje riječi za započeti ovu recenziju.
Obogaćen posebnim masnoćama i hijaluronskom kiselinom koje usnice čine bujnijima, savršene pigmentacije, odličnih hidratizirajućih svojstva te trajnosti. Što više tražiti od ruža?




Unutar elegantne plave ambalaže sa zlatnim detaljima nalazi se 3,5 g proizvoda, a magnetizirani poklopac brine se da sadržaj ostane neoštećen. Dostupan je u preko 20 nijansi sa satenskim finishem (postoje još shine, te nove mat varijante ovih ruževa, no njih ćemo morati pričekati da stignu u naše krajeve). Cijena od cca. 290 kn će za neke možda biti nepremostiva prepreka, no da se mene pita, kvaliteta zaista opravdava taj iznos. Ruževi imaju predivan miris i zaista su ugodni za nošenje. Nisam primjetila da mi isušuju usnice, dapače imam dojam da ih njeguju, trajnost procijenjujem na barem 5 sati, a nijanse daju stvarno jedan pečat cjelokupnom make up-u. Moram napomenuti i da sam prvi kupila ovoga ljeta i da se pokazao apsolutno otpornim na sve vremenske prilike.  Ovo je možda i jedini ruž kojeg sam nosila na 35+ stupnjeva u torbi i da ga to nije nimalo promijenilo.

 Od svih predivnih nijansi u mojoj se kolekciji nalaze 3: INFAMOUS, POTENT i DYNAMIC. 


Da me netko pita koji bi od ta tri izdvojila, to bi bio Dynamic, a koji si još priželjkujem definitvno Insolent plum, no njega se nažalost ne može nabaviti u Hrvatskoj. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim ružem svakako predlažem da se raspitate o ovim ruževima i potražite svoju savršenu nijansu.


Za kraj evo nekoliko fotografija i swatcheva ovih ljepotica...





Jeste li isprobale neke Estee Lauder ruževe?  Koje su Vaše omiljene nijanse?  
Pišite mi...

4 komentara:

  1. Predivne nijanse, posebno prva! Odusevljena sam!:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta je i meni najljepša, ali je najslabije nosim jer nisam baš zadovoljna kako mi pristaje..

      Izbriši
  2. Ja obožavam infamous i općenito teksturu tih ruževa. Jedina im je mana šta se meni uvlače u borice oko usana, ali ni to me toliko ne smeta s obzirom na sve ostalo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja to nisam primijetila, ali mogu ti reć da od ovih ruževa nisam našla niti jedne koji bi mi bili približno dobri...a infamous mi je najdraža pinki nijansa ikada :)

      Izbriši