srijeda, 3. veljače 2016.

#RECENZIJA: Aura Lipliner 33

Danas vam donosim jednu u nizu recenzija Aurine kozmetike koju ste imali prilike vidjeti da sam kupila na Facebook stranici i u aktualnom New in postu. Kako je ovaj proizvod jedno od većih iznenađenja između proizvoda iz kupljene hrpice, odlučila sam da vam najprije pišem o njemu. Vjerojatno ne pogađate, pisati ću o Aurinoj Olovci za usne.


Dok sam se o svim drugim proizvodima iz Aurinog asortimana naslušala i previše divnih stvari, ove su mi se olovke uvijek činile zapostavljene i u sjeni (najviše) Aura Absolute Matte ruževa, tako da nisam znala što bi uopće od njih očekivala.

Proizvođač navodi kako su to mekane, kremaste i nevjerojatno postojane olovke za usne sa long lasting formulom, te da se ne razmazuju i ne razljevaju izvan kontura usana. Sadrže vitamin E koji štiti usnice od starenja i hidratantne sastojke koji hrane i njeguju. Aura Olovke za usne dolaze u 14 nijansi, od kojih sam za sebe izabrala onu u nijansi 33.



Ono što moram reći u samom početku je to da je ova olovka od prvog nanošenja postala omiljena olovka među svima koje imam. Savršena je za iscrtavanje kontura usana, neće se razmazati niti razliti kao što to proizvođač i obećaje. Za usporedbu sa Essence olovkama (za koje vjerujem da većina imate) ova je olovka toliko mekša i kremastije formule da ih u biti nebi trebalo ni uspoređivati. Dok sa djelom Essence olovki imam problem da nisu najnježnije kada njima popunjavam cijele usne, sa ovom olovkom je to iskustvo potpuno drugačije. Osim što ih popunite bez problema jer olovka ne grebe, za svo vrijeme nošenja ne osjećate je na usnama jer je njezina formula lagana i ne isušuje. Pigmentacija im je odlična i vjerujem da su tamnije nijanse još i bolje od ove koju sam si ja uzela. Čak bi se usudila pigmentaciju staviti uz bok višestruko skupljim proizvodima.


Vijek trajanja ovisi o načinu na koji je nanosite. Naravno da će ukoliko je nanosite u kombinaciji sa ružem (ili sjajilom), tako da ispunite cijele usne, pa nanesete ruž (ili sjajilo), najdulje trajati. Druga je priča sa samim iscrtavanjem usana i nošenjem olovke samostalno. Kod iscrtavanja usana nisam primjetila izlaženje proizvoda za usne izvan kontura niti njihovo razmazivanje i to je zadovoljilo sve moje kriterije što se toga načina korištenja olovke tiče. Kao samostalan proizvod na usnama, ova je olovka također oduševila i nadmašila sva moja očekivanja. Mora vam biti jasno da se ovdje radi o olovci koja je stigla iz drogerije i prema njoj treba imati realna očekivanja. Dva do dva i pol sata koja odstoji samostalno nanesena na usne, za mene su i više nego odlična s obzirom da mi sve ostale olovke ovoga ranga nisu stajale ni upola toliko. Ne osjećate da je na usnama i nema ni traga osjećaju isušivanja usnica što joj je od mene ogroman plus. Nakon otprilike dva do dva i pol sata nošenja, morati ćete je lagano popraviti, no ako vam se dogodi da kupite nijansu koja vam savršeno odgovara i taman je onakva kakvu volite (to se meni desilo), to vam neće predstavljati veliki problem. Ionako je malena i ne zauzima puno ni u najmanjoj torbici koju se sjetite ponjeti sa sobom! :)
Olovka se dosta sporo troši i ne mrvi se pri šiljenju.

Stavljam vam swatcheve svoje savršene nijanse da se možete malo diviti. :)
Možebitni razlog zašto stavljam više swatcheva je i taj da sam skroz nevješta u opisivanju nijansi. Napisala bi da je ovo neka mauve nijansa sa lila podtonom, no nikad, pa ni sad se nebi kladila da će se svi složiti sa mojim opisom nijanse (imam i nekoliko daltonista u obitelji, pa se broj potencijalnih osoba koje bi mogla pitati slažu li se samnom oko neke nijanse, drastično smanjuje).




Za cijenu od oko 25 kuna dobivate 1,14 grama proizvoda sa rokom upotrebe od 18 mjeseci.
Sastojke možete vidjeti niže na slici (klik za uvećanje ukoliko su vam slova presitna).
Veliki plus kod ovih olovki što su prilikom kupovine zaštićenje ljepljivom vrpcom koja sprječava da se proizvod otvara i osigurava da je ono što kupite netaknuto i da vi prvi koristite. Inače, ovo nebi trebalo uopće biti upitno da je nužno na svim proizvodima i zapravo ne razumijem zbog čega se to ne sprovede u djelo. Dosadilo mi je donositi doma iz trgovine proizvode koji su prethodno bili isprobavani kao da su testeri, a da ne pričam o tome da otvorenome proizvodu ističe rok trajanja i da nemamo pojma koliko on već tako stoji na policama! Slažete se?



Zašto sam u napasti da ih kupim sve (barem još pola nijansi)?
  • odlična pigmentacija
  • mekana formula koja ne grebe prilikom nanošenja i ne isušuje
  • srednja tvrdoća koja omogućuje precizno iscrtavanje kontura usana
  • dugotrajnija je od svih drugih olovki drogerijskog ranga koje sam isprobala
  • velik izbor nijansi
  • cijena, odnosno u konačnici omjer cijene i kvalitete ovoga proizvoda

Jeste li vi već kupile neku Aura olovku za usne i zašto niste? ;)
Koje vi olovke za usne volite?
Pišite mi...






Broj komentara: 8:

  1. Nisam još ništa nabavila od Aure, nema u mom najbližem Kozmu (do kojeg inače imam 42km).
    Morat ću čekati da dođe pa da vidim što ću pronaći za sebe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme to je grozno..i ja iz svoje selendre imam nekih dvadesetak kilometara do Kozma! :/
      Želim da ti što prije stignu Aurine divote i u tvoj Kozmo da možeš uživat u njima :)

      Izbriši
  2. Pregrozno.
    Aj, srećom do dm-a imam nekih 12 km, pa me to spašava što se kozmetike tiče.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tko zna hoće li se Aura naći u u Dm-u..to bi bilo super :)
      Mislila sam da sam ja jedina toliko odsječena od civilizacije, utješno je što nas je više ;)

      Izbriši
  3. Nijansa je stvarno prekrasna i drago mi je vidjeti nešto drugo recenzirano od Aure, a da nisu tekući ruževi i korektor ( iako i njih želim isprobati prvom prilikom ). Jako volim olovke za usne i često mi dobro dođu kao zamjena za ruž, ali i uz njega. I ponavljam, nijansa je divota. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno mi najviše odgovaraju ovakve, moraju ili vuć na lila ili bit ljubičaste (ne znam što me spopada, al već je barem dva mjeseca tako)...
      i mene je ustvari šokiralo što o ovim olovkama nikad nisam mogla ništa konkretno pronaći da se pisalo, a stvarno su dobre i ne vidim razloga zašto je to tako..
      nadam se da ćeš ubrzo isprobati neke od proizvoda :D

      Izbriši
  4. Usporedila sam staru formulu Satin Mauve olovke i ove, gledajući nijanse, jaaaako su slične pa sam ju zato i uzela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stara Satin Mauve će, čini mi se, ostat vječno neprežaljena!
      Nisam išla za time, ali ako se poklapa, mnoge će razveseliti :)
      Nažalost imam samo novu Satin Mauve, pa ne mogu usporediti...

      Izbriši