utorak, 29. ožujka 2016.

#FAVORITI ZA OŽUJAK

Tek sam kreiranjem bloga počela dobivati osjećaj o prolaznosti vremena. Kako imam običaj pisati favorite za tekući mjesec kada je on na svom izmaku, iz mjeseca u mjesec mi se čini da se to vrijeme između favorita sve više skraćuje. I ne toliko zbog toga što su mi kriteriji s vremenom postali stroži, već jednostavno jer ne stignem isprobati sve što sam si zacrtala. Vjerojatno pretpostavljate da za isprobavanje jednog proizvoda za recenziju treba nekoliko aplikacija i to u različitim uvjetima da bi vidjeli kako se on u njima ponaša. Ako oduzmete dva dana u mjesecu kada se ni za što na ovome svijetu nemate volje našminkati ili vam se jednostavno šminka ne uklapa sa pidžamom, pretpostavljate koliko vam preostane? Ni studentske obaveze i situacije koje od vas zahtjevaju neku ozbiljnost vam ne idu u prilog kada želite isprobati nešto ekstremnije na sebi. Favoriti za ožujak su tako neki proizvodi sa kojima se družim dulje vrijeme, ali i nekolicina koja se tek nedavno pridružila mojoj kolekciji, ali me osvojila već na prvu i nema sumnje da će me nastaviti osvajati i dalje.

Prva je tu Urban Decay Vice 4 paleta s kojom se družim već neko vrijeme. Ako ste čitali recenziju, mogli ste pročitati kako na kvalitetu samih sjenila nemam primjedbi i da su mi čak bolja nego ona iz Naked paleta koje imam (1,3), a ako su vam se svidjele i nijanse nadam se da ste u mogućnosti priuštiti si svoj primjerak.


Drugi proizvod koji ću spomenuti je Anastasia Beverly Hills Contour Kit u nijansi Light/Medium. Ova je paleta u gotovo svakodnevnoj upotrebi posljednjih nešto više od mjesec dana i iako još nisam u potpunosti sigurna hoću li moći iskoristiti sve nijanse, tri koje trenutno koristim su u sjenu bacile sve druge proizvode koje sam prethodno koristila u svrhu konturiranja lica. A tu je i ona uzbuđenje kada uzmeš u ruku nešto što si toliko dugo priželjkivao.


Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Light tekući puder je nažalost ovaj mjesec završio među praznim ambalažama. Drago mi je što sam vam stigla napisati recenziju jer ga smatram možda i najboljim tekućim puderom koji bi odgovarao svim tipovima kože. Ono što je sigurno je to da je ovo najidelanija podloga za ljeto kada nam vremenske prilike ne idu i prilog i savršena kada želite izvući najbolje iz sebe bez da se puno brinete oko popravljanja šminke. Ako ste spremni izdvojiti nešto više novca za tekući puder sa kojim ćete biti zadovoljni, ovo vam je moja preporuka.


Prve zrake proljetnog sunca potaknule su me na češće korištenje svog omiljenog Psysicians Formula Argan Wear Ultra-Nourishing Argan Oil bronzera. Njegovu sam recenziju pisala negdje još na samom početku pokretanja bloga, a moje oduševljenje njime se od tada nije mijenjalo. Inače je ovo bronzer za osobe svijetlije puti i toplijeg podtona, laganije pigmentacije, primjeren za svaki dan, a koji daje predivan osunčani izgled koži.


Posljednji favorit za ožujak je Afroditina Hydra Thermal okoloočna krema koja je pred koji dan dotakla dno. Htjela sam trenutačno obnoviti zalihu, no na policama sam naletjela na kreme sa poodmaklim rokom trajanja, a u drugoj drogeriji ih više nije bilo i nažalost sam morala kupiti drugu. O tim kremama sam vam već pisala na Facebook stranici, a u plastici sa cijenama im je pisalo da izlaze iz asortimana. Da li je kome poznato o čemu se radi? Držim palčeve da je samo nova ambalaža! Sve to na stranu, ovo je prva okoloočna krema koju sam kupila u punoj veličini i koju sam sa užitkom potrošila do kraja. :)


To su bili svi moji favoriti za ožujak.
Nadam se da vam je među njima bio koji zanimljiv proizvod i da ćete se odvažiti isprobati nešto novo.

Što ste vi voljeli ovaj mjesec?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 10:

  1. Jako lijepi favoriti! U potpunosti se slažem s početkom posta, ja jednostavno ne promijenim toliko proizvoda za mjesec dana, a uz to favorit ostaje favorit dok ga ne potrošim :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Drago mi je da se slažemo u vezi isprobavanja proizvoda i favorita ;)

      Izbriši
  2. gdje kupuješ sve te nama nedostupne stvarčice? :)
    Divni favoriti, ne mogu ih se nagledati! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Uglavnom su krivci web trgovine i česti izleti u Italiju ;)

      Izbriši
  3. Sve su ti stavri lepe, ali najvise mi se dopada uvodni deo posta-bas tako-ima dana kada mi se "ne uklapa sa pidzamom"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Vjerojatno ćemo se svi složit da nam s vremena na vrijeme dođe takav dan ;)

      Izbriši
  4. Ovo su baš pravi favoriti :D EL puder već dugo gledam i želim i mislim da će biti moj kad potrošim voljeni Diorskin Star :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala :) Nadam se da ću čitati dojmove ;)

    OdgovoriIzbriši