srijeda, 2. ožujka 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /5/

Ovo će biti nešto kraća lista no što ste možda navikli, no i veljača je nešto kraći mjesec, pa neka mi to bude opravdanje što nisam bila naročito rastrošna! ;)

Za početak ću krenuti sa dekorativnom kozmetikom jer je nje ovaj mjesec bilo manje, no što ćete vidjeti preparative niže u postu.

Prvo što sam kupila, odnosno naručila sa Beauty Bay-a su četiri Makeup Geek pigmenta i to redom: Beaches and Cream, Purely Naked, Cocoa Bear i Chickadee. Nijanse su prekrasne, sjenila jako dobre kvalitete i vjerujem da ću uskoro naručiti još koje.


Zatim je tu Macovo rumenilo u nijansi Breath of Plum koje sam zamjenila na Mojim krpicama i sa kojim sam prezadovoljna. Pozdrav Doriji ako slučajno čita! :)


Četiri Kikove olovke su stigle sa izleta u Veronu, a uhvatila sam ih na sniženju za otprilike jedan euro po komadu.


U Veroni sam kupila i Macov Amplified ruž u nijansi Dark Side, dok su preostala dva sa Mojih krpica. To su toliko dugo željeni mat ruževi Velvet Teddy i Taupe.


Posljednje od dekorativne kozmetike, no svakako jedno od dražih je Anastasia Beverly Hills Contour Kit u nijansi Light to Medium. Ovo sam si toliko dugo željela da jednostavno više nisam odgađati kupnju u nadi da će me proći želja i prošli sam mjesec stala tome na kraj.



Preparativa je kao što sam već rekla, brojnija.

Ponovno sam kupila Avene blago mlijeko za čišćenje lica nakon što sam se po ne znam koji put uvjerila da se nakon njega na drugo neću naviknuti.


Mixin Soothing Toner također je ponovljena kupnja. Planiram u skorijoj budućnosti ponovno post o čišćenju i njezi kože, pa ću vam pisati detaljnije o njemu.


Isto vrijedi i za Avene Hydrance Optimale kreme za normalnu/mješovitu kožu.


Nakon što sam potrošila Apivitin hidratantni serum nije mi se baš ponovno izdvajao toliki iznos za samo 15 mililitara proizvoda. Kupila sam Annemarie Borlind Aqua Nature hijaluronski serum u pakiranju od 50 mililitara za trećinu manje novca. Za sada se pokazao dobrim, no neću još ništa sa sigurnošću tvrditi jer ga imam jako kratko vrijeme.


Afrodita Hydra Thermal krema protiv prvih bora oko očiju prva je konkretnija okoločna kremica koja se u posljednje vrijeme našla kod mene. Obećala sam sebi da ću uvrstiti određenu okoločnu kremu u svoju njegu i da više neću isprobavati razne testere na kratke staze.


Freeman masku za lice na bazi gline, avokada i zobi našla sam u Kozmu. Prvi put sam naišla na taj brend, maska se učinila zanimljivom, pa sam je odlučila isprobati.


Za tuširanje sam uzela dva Baleina gela. Mislim da ovu kupnju više neću ponavljati jer sam primjetila da mi se koža lagano isušila od njih.


U empties postu ste mogli čitati kako su Sanex proizvodi prvo otkriće za mene i tako sam ponovno kupila njihov dezodorans, ovoga puta u spreju (iako roll on više preferiram).


Za kosu sam uzela Pantene proizvode koji su bili u Dm-u na akciji 2+1 gratis. Aqua light je linija za tanku kosu koja je sklona mašćenju, dok je ova mala bočica serum za obnovu ispucalih vrhova. Čisto da se ne ponadate, ispucale vrhove mogu obnoviti samo škare, no možete se itekako pobrinuti da oni opet ubrzo ne postanu ispucani.


Tu je i Balein šampon za suho pranje plave kose koji mi je solidan. Nije preskup i produži vam razmak između pranja kose za dan što je odlično ukoliko imate problema sa prekomjernim mašćenjem kose.


Posljednjem proizvodu bi se inače jako veselila, no on je ovaj put nažalost ovdje u funkciji zamjene za proizvod koji sam željela. Naime, čitali ste u prethodnom new in postu što mi se dogodilo sa testerima Avonovih novih mat ruževa. U narednih mjesec dana čekala sam da mi se Avon Lady javi da mi ponovno pošalje testere, no nije ih uspjela nabaviti i dogovorile smo se da mi pošalje ovo ulje za kosu u zamjenu. Ne pitajte me kako ih nije uspjela nabaviti jer ni sama ne shvaćam, tužna sam i razočarana i baš me cijela ta priča obeshrabrila oko ponovnog naručivanja.




I to bi bio kraj još jedne new in liste.

O čemu želite da vam pišem?
Što vam se najviše svidjelo?
Pišite mi! :)







22 komentara:

  1. Divan new in, pogotovo dekorativni dio! Ja moram samo dodati da sam se ful razveselila kad sam vidjela sanex jer je i meni pravo otkriće! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Drago mi je da djelimo oduševljenje Sanexom :)

      Izbriši
  2. Uf stvarno odlični i podosta skupi noviteti! :)
    Zadovoljna si mac amplified ruževima? Ja nikako :/
    MG pigmenti su divota! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, krpice su malo olakšale trošenje :)
    Ovo mi je prvi amplified i za sad ga još nisam nešto koristila, pa neću žuriti sa zaključcima..
    Pigmenti su divni, istina! Jako posebne nijanse imaju :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasni noviteti, nisam još ništa isprobala, ali rado bih hahaha. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako lijepi noviteti! Vidim da si u Veroni dobro prošla i što se kozmetike tiče (joj što volim takve suvenire :D). Avon je još uvijek u blagom deficitu što se tiče pojedinih nijansi mat testera, ali ne svih pa i mene čudi da ti bar onaj dio koji je dostupan nije nabavila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najbolji suveniri :)
      Ma užasno me rastužila cijela ta situacija sa narudžbom..najgore mi je bilo kada sam nakon mjesec dana isčekivanja ponovno dobila šut kartu :(
      Tješi me jedino što je ulje stvarno super :)

      Izbriši
  6. Od svega me najvise zanimaju kiko olovke te freeman maska - nisam pojma imala da su im maske dostupne u hrvatskoj :O
    Divan new in, mug pigmenti i anasastasia bh contour paleta su ocigledne divote. Ja sam si narucila mur pigmente s inozemne stranice makeup4less, ne mogu docekati da stignu, kao ni tvoje postove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kiko se budem uskoro potrudila napisati recenziju, a maska mi se u dva puta što sam je koristila ne čini baš najboljom, pa ću pričekati još par korištenja da je nebi neopravdano ocrnila ;)
      Jedva čekam da vidim koje si nijanse naručila :)

      Izbriši
    2. Ma meni ti uvijek s maskama za lice ispadne da, ako mi ne odgovaraju u prva dva navrata - ne odgovaraju mi ni kasnije. Čitala sam jako puno dobrih recenzija o njihovim maskama,ali to zbilja ne znači toliko, koliko sama kožai njene potrebe kod pojedinca.
      I ja jedva čekam. Naručila sam 5 različitih.

      Izbriši
    3. Mene je malo iznenadilo jer sa maskama još nisam imala nekih problema...večeras ću još jednom probat :)
      Inače, za tu stranicu sa koje si naručila nisam znala, sada sam opet u problemima jer bi si sve naručila xD

      Izbriši
  7. Ne znam sta mi se vise dopada, ono sto je dostupno kod nas ili ne :D U svakom slucaju svi proizvodi su divni :)

    OdgovoriIzbriši
  8. super new in :) sa balea gelovima za tusiranje imam i ja iste probleme, svaki mi isusi kozu :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Ma strašno, badava što lijepo mirišu kada naprave više štete nego koristi..

      Izbriši
  9. New in je raj za okice :) Zaista :D I sama koristim freeman maske za lice i meni su baš super :) Volim ta ogromna pakiranja koja se isplate jer maska traje jaako dugo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, drago mi je da se okicama sviđa :)
      Da znaš da mi ova maska baš i nije legla..dat ću joj još koju priliku, ali za sada nikako nisam zadovoljna :/

      Izbriši
    2. Ja imam doduše plavu verziju :) možda je do toga

      Izbriši
    3. a možda i samo meni ne odgovara, sreća pa nam svima koža nije jednaka :)

      Izbriši
  10. Jako lijepe stvarčice. Nedavno sam i ja uzela Makeup Geek sjenila za probu i sad bih ih sve uzela :D

    OdgovoriIzbriši