petak, 11. ožujka 2016.

#RECENZIJA: Apivita piling za lice s borovnicom za vraćanje blistavosti

Nakon pozitivnih iskustava sa Apivitnim prirodnim serumima za hidrataciju i blistavost nije mi trebalo dugo vremena da poželim isprobati još koji od proizvoda iz bogatog Apivitinog asortimana.
Odlučila sam se na kupnju pilinga za lice sa borovnicom za vraćanje blistavosti.


Apivitin piling za lice sa borovnicom za vraćanje blistavosti obećaje:
  • nježni piling koji povećava obnovu stanica kože 
  • hidrataciju i pomlađivanje kože
  • antioksidacijsku zaštitu
  • pomoć kod diskoloracija i hiperpigmentacijskih mrlja


Piling u količini od 50 mililitara  dolazi smješten u meku plastičnu tubicu sa čepom. S obzirom da se radi o gustom proizvodu tubica je u potpunosti prihvatljivo rješenje i omogućava njegovo precizno doziranje.


Sam proizvod je gušće teksture, kremast, bijele boje te u sebi sadrži sitna zrnca sjemenki jojobe i badema. Piling nije isključivo mehanički, već sadrži i voćne kiseline dobivene iz borovnica. Pogodan je za sve tipove kože, a kako se ne radi o grubome pilingu, mogu ga je koristiti i osobe osjetljive kože. Miris je nešto izražajniji, na što će se osobe osjetljiva njuha morati naviknuti.



Piling se koristi 1-2 puta tjedno nakon uobičajenog sredstva za čišćenje lica, utrlja ga se kružnim pokretima u kožu izbjegavajući područje oko očiju, te ostavi do 5 minuta kako bi voćne kiseline odradile svoje nakon čega se ispire i nastavlja sa uobičajenom njegom.

Kako sam već prethodno napisala za nježan piling kože zadužene su sjemenke jojobe i badema u kombinaciji sa voćnim kiselinama dobivenim iz borovnica. Lavanda, med, naranča i eterično ružino ulje vlaže i pomlađuju kožu, a infuzija zelenog čaja kojom je Apivita zamjenila vodu u svojim proizvodima brine se za pojačavanje antioksidacijskog djelovanja proizvoda. Piling djeluje na diskoloracije i hiperpigmentacijske mrlje (potpunu listu sastojaka možete vidjeti niže).

Kao i ostali Apivitini proizvodi, ni piling ne sadrži parabene, silikon, propilen glikol, ftalate, etanolamine, mineralna ulja, PCM i NM.


Koža je nakon korištenja ovog proizvoda glatka, blistava, izuzetno meka i podatna. Odstranjen je odumrli sloj rožnatih stanica kože, te je ona spremna za daljnju njegu.

Cijena koju ćete morati izdvojiti za ovaj proizvod iznosi oko 135 kuna (Muller, Delmerion web shop). Voljela bi da je cijena niža, no s obzirom da se radi o proizvodu koji mi odgovara, vjerujem da ću bez obzira na to, ponoviti ovu investiciju.

Kakve pilinge najviše volite?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 18:

  1. Zvuči potpuno po mom ukusu. Svakako ću isprobati kad potrošim trenutne zalihe

    OdgovoriIzbriši
  2. Piling djeluje baš super, imam osjećaj da je super hranjiv i da bi ga svaka koža poželjela :) Cijena je malo hmm, no uzmemo li u obzir da se koristi cca 2 puta tjedno, mogao bi dosta potrajati. Ja inače preferiram dosta grube pilinge jer mi se koža često izrazito zaperuta pa ove blaže varijante ne uspijevaju odstraniti ljuskice. Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvo što ću ti savjetovat je da pojačaš njegu i nikako ne koristiš agresivne pilinge u svrhu uklanjanja ljuskica jer to može potaknuti i kontraučinak i pogotovo da to ne činiš prečesto...obavezno neki hidratantni serum i maske dok se stanje ne popravi!
      Cijena stvarno zapinje u grlu, ali zbilja nije strašno ako uzmemo u obzir da mi je ovo otprilke treći mjesec korištenja i da ga ima još (ne puno, ali za dva do tri puta sigurno) :)
      Ja bi ti toplo preporučila da pogledaš Apivitin asortiman što se maski za lice tiče za početak jer mislim da te mogu riješit ljuskica (i sama sam se dugo borila sa njima) :D

      Izbriši
    2. Oh ma zbilja koristim svašta, obavezno serum zajedno s kremom, hranjive maske 2-3 puta tjedno, pa onda razna ulja..Ali kada sam pod stresom i malo spavam zbog faksa, teško išta pomaže. Sigurno ću pogledati njihove maske dok potrošim ove koje imam na zalihama :)

      Izbriši
    3. Mislim da smo isti fax pa mogu reć da te razumijem ;)
      Ako već dulje vrijeme rješavaš taj problem, a ne vidiš pomaka ispitaj malo krvnu sliku i status vitamina i minerala...perutanje kože se zna i iz banalnog nedostatka nekog vitamina neumorno pojavljivati!
      Javi što si probala, meni su Apivitini proizvodi jako interesantni :D

      Izbriši
    4. Arhitektura, stvarno? Gdje, šta? Ne mogu da ne pitam :D Da, krv bi definitivno trebala malo provjeriti, eto razloga više. Čak nisam ni pomislila na to, hvala na savjetu :) Ja zapravo nisam probala ništa od Apivite :/ Možda nisu baš moj cjenovni rang, ali ako cijenu opravdava ono što nudi, s veseljem se vraćam takvom proizvodu.

      Izbriši
    5. Onda sam skroz skrenula negdje..je sestra na pravu?
      Nema na čemu, toliko nam toga može smetati koži da se ni ne sjetimo, logično :)
      Cijena je malo viša nego što sam i ja inače spremna izdvojiti,ali do sada mi se svaki put isplatilo :)

      Izbriši
    6. bitno da nisam skroz skrenula ;) al poznate ste vi meni i inače, ali vas ne mogu smjestit...moguće iz srednje ili davnih autobusnih dana :)

      Izbriši
  3. Obožavam apivitu kao brend i sigurno ću probati ovaj piling :D Pilinzi s dvostrukim djelovanjem, kao što je i ovaj, su mi odlični, a dugo sam koristila Novexpert piling s C vitaminom koji je odličan :)) Draži su mi kemijski pilinzi od mehaničkih, dok kod mehaničkih volim da su čestice sitne te da je piling nježan prema koži :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Identične stvari cjenimo kod pilinga :)
      Dala si mi dobru ideju za isprobanje idućeg :)

      Izbriši
  4. Hmmm što ovo fino zvuči - baš po mom guštu! Volim te kombinirane pilinge, nekako imam osjećaj da mi bolje leže :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ti se sviđa, ja nakon ovog više ne mogu ni zamislit da kupim isključivo mehanički piling :)

      Izbriši
  5. mnogo volim pilinge :D ja koritim Farmasi piling i meni je odlican :D

    OdgovoriIzbriši
  6. :D DOima se zanimljivo! Ja sam već jako dugo na Ziaja enzimskom pilingu, preporodila sam se otkad sam počela koristiti njega, nekako mi super paše jer mi ne iziritira kožu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još vidjela taj piling, al sad ću sigurno obratit pozornost :)
      Imala sam Balein enzimski, ali mi je na njega koža grozno reagirala :/

      Izbriši