nedjelja, 3. travnja 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /6/

Na redu je još jedna lista proizvoda koji su se našli kod mene u razdoblju od prošlog new in posta.
Da ne duljim, kao i uvijek vam dajem na znanje da me možete zatražiti recenziju svakog proizvoda koji vam se učini zanimljivim da ga krenem što prije isprobavati, također ukoliko vam budu trebale informacije gdje ga možete naručiti ili kupiti, tu sam za vas kao i za sva ostala pitanja koja vam padnu na pamet. Počeli ste koristiti kontakt formu na blogu i redovitije mi se javljati na Facebook stranici i moram priznati da me to jako uveseljava, pogotovo kada nekome od vas pomognem sa nedoumicama oko proizvoda.

Opet sam se raspisala na početku, pa je vrijeme da krenem sa listom proizvoda jer ste radi nje kliknuli na današnji post. Dekorativna kozmetika prva, pa ostatak preparativna i neke sitnice koje ne spadaju ni u jednu od tih kategorija.

Kako sam potrošila theBalmov Schwing tekući tuš za oči, to je bilo prvo što je trebalo obnoviti. Odlučila sam se za Essence vodootporni liquid ink kojeg uglavnom svi hvale, a u tom trenutku mi je bio prihvatljiv cijenom.


Zatim je tu bila maskara. Slučajnim odabirom, bez previše razmišljanja uzela sam Maybelline the Falsies Volum´ Express Black Drama.


Ostala sam i bez primera za lice. Kako mi se nije izdvajalo preveliku svotu novca, u Sephori sam uzela malo pakiranje (7,5 ml)  Benefitovog the PORE fessional primera. S obzirom da ga se nanosi samo na područja sa proširenim porama, vjerujem da će mi i ovo pakiranje dosta dugo trajati.


Sa Beauty Bay stranice stigla su mi još četiri Makeup Geek sjenila, i to: Peach Smoothie, Bitten, Burlesque i Mocha. Primjetiti ćete da nisam mogla dočekati da ih slikam netaknute.


U drogerije su počele stizati nove Catrice i Essence kolekcije za proljeće/ljeto. Puno me stvari zainteresiralo, ali morala sam se ograničiti na nekoliko. Iz Catrice asortimana sam odlučila isprobati Catrice Blush Artist paletu rumenila za sjenčanje u nijansi 010.


Iz Essence asortimana su se kod mene našli Velvet Matt ruž u nijansi 24, Velvet Stick u nijansama 02 i 05, te the velvets sjenila u nijansama 03 i 05.




O EOS balzamu smatram da nije potrebno ništa govoriti. Ne znam koji mi je ovo po redu i već sam si dosadna što stalno ponavljam kako me spasio ispucanih usnica. Sweet Mint sam prvi put kupila.


Nakon što sam se poprilično iznenadila Annemarie Borlind hidratantnim serumom sa hijaluronskom kiselinom, odlučila sam dati priliku i dvofaznoj kompoziciji Orange Blossom Energizera. Stigao mi je sa iHerba, no nažalost moram istaknuti da bi ga da nisam imala Loyality Credit platila više nego što košta kod nas.


Balein Ultra Power lak za kosu (putna verzija) je ponovljena kupnja. Mogli ste prethodno pročitati kako mi je ovaj lak praktičan za fiksiranje obrva.


Pantene Aqua Light šampon za tanku kosu sklonu mašćenju također ponovno gledate u new in postu. Mogli ste vidjeti i u emptiesima da sam sa njime zadovoljna.


Našla se tu i Baleina pjena za brijanje Summer Garden. Imala sam je prije nekog vremena, lijepo mi miriši, a od svih pjena za brijanje, uvijek biram Baleine jer su pristupačne cijenom i obavljaju posao kojem su namjenjene.


Beleini Soft&Clear Anti-mitesser Nosestrips su vjerujem svi barem jednom isprobali, ako ne Baleine, onda neke druge. Nisam pretjerano zadovoljna ni jednim flasterima, ali ih kupim s vremena na vrijeme kada mi dojadi igrati neumornu bitku sa miteserima na nosu koju ne dobivam, pa želim neko brzo (nažalost kratkotrajno i samo površinsko) rješenje prije nekog važnijeg šminkanja.


Nivea Care krema za lice i tijelo našla se kod mene jer sam taman ispraznila losion za tijelo, a i odlučila prestati mazati svojom skupom kremom za lice vrat jer mi je ionako za njegu vrata prelagana. Nivea Care kremu upotrebljavam za vrat i tijelo i uskoro ćete moći čitati jesam li njome zadovoljna.


Baleina okoloočna krema sa ureom završila je u mojim rukama na sasvim slučajan način tako što sam došavši po svoju omiljenu Afrodita Hydra Thermal okoloočnu kremu ostala zapanjena onime što me na policama našlo (mogli ste pročitati na Facebook stranici bloga). Pomirit ću se sa time ako bude i barem upola dobra kao Afroditina.


Tuširalicu sam uzela od Dove- Purely Pampering jer te trenutno najviše odgovaraju mojoj koži.


Sa Pink Pande sam naručila Sigmin E38 Diffused Crease. Nedostaje mi još samo nekoliko Sigminih kistova za oči da mogu reći da sam završila sa svojom nezamjenjivom kolekcijom kistova. Često se susrećemo sa brendovima čija je kvaliteta proizvoda daleko od reputacije kakva se stvara o njima, no sa Sigmom to nije slučaj. Svi kistovi pojedinačno vrijede svake kune uložene u njih i ne žalim ni trena što sam im odlučila dati svoje povjerenje.


Sigma Chisel and Trim Contour je stigao sa Feelunique stranice. Nakon što sam tjednima bezuspješno vrebala na njega na Pink Pandi, stigao je na Feelunique, a osim toga, taman je u tijeku bila i odlična akcija, pa sam tako kist platila pedesetak kuna manje.


Tu su se našle i naljepnice za nokte sa Ali expressa. Još ste jedne mogli vidjeti OVDJE, bila sa previše nestrpljiva, pa nisu preživjele do slikanja.




Što vam se najviše svidjelo?
Što ste vi novoga kupili?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 14:

  1. Zanimalo bi me kakav ti je Benefit primer, mjerkala sam ga u Trstu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još ga nisam počela koristiti, ali svakako računaj na recenziju ;)

      Izbriši
  2. Ajme svega, baš me zanima kakva je baleina okoloočna krema. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toplo ti preporučam da ne čekaš recenziju ako ti je primarni problem suhoća okoloočnog područja jer se u kratko vrijeme pokazala odličnom! ;)

      Izbriši
  3. To se zove new in :D Balea pjene za brijanje su mi odlične, pogotovo LE izdanja, baš volim njihov miris :D Eos balzami su me razočarali, no to već znaš, za moje usne jednostavno nisu dovoljno hranjivi. Catrice rumenilo mi je predivno :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma ovo je još i neki siromašni ;)
    Oko tog EOS-a nikako da se složimo, ali u tome je i čar-da nam ne odgovara svima isto!
    Rumenilo izgleda puno ljepše, no što vrijedi, nažalost :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš ima lijepih stvarčiaca :) Nadam se da će ti baleina krema odgovarati meni je super :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jupiii, kupila si Catrice paleticu - uživaj u njoj. Essenceov tuš imam i predobar je. Voljela bih čitati o Benefit primeru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost ni sa paletom, a ni tušem nisam u potpunosti zadovoljna..o primeru ću sigurno pisat :)

      Izbriši
  7. Super si se obnovila. Sjenilica mi se jako sviđaju pogotovo Bitten i Burlesque, baš su mi nekako grrrr meow :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajme Geekići, prekrasne su nijanse... Kako si zadovoljna njima? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još uvijek su mi draža UD sjenila, ali zadovoljna sam :)
      Mrvu se trusu,ali se baš lako blendaju i odličnu pigmentaciju imaju na kapcima :)
      I nijanse su sve redom baš posebne ;)

      Izbriši