utorak, 26. travnja 2016.

#RECENZIJA: Balea Hidratantna krema s ureom za područje oko očiju, za suhu kožu

Napokon se dogodilo da sam među cijenom (pre)pristupačnim proizvodima našla neke koji mi odgovaraju. Jedan od tih dragocjenih proizvoda je Balea Hidratantna krema s ureom za područje oko očiju, za suhu kožu o kojoj ću vam danas pisati.


Balea Hidratantna krema s ureom za područje oko očiju namijenjena je suhom okoloočnom području.
Radi se o intenzivnoj hidratantnoj kremi sa 5% uree, uljem jojobe, pentavitinom, avokadom i D-pantenolom kao nekim od glavnih djelatnih sastojaka (cijelu listu moći ćete vidjeti niže). Dermatološki i oftalmološki je ispitana, ne sadrži parfeme te je pogodna i za osobe koje nose kontaktne leće.

Krema dolazi u praktičnoj tubici sa uskim otvorom koji omogućuje precizno doziranje, u količini od 15 mililitara. Sama tubica nije ništa posebno, rekla bi da je s obzirom na proizvod koji sadrži i nepravedno neugledna.


Nanosi se ujutro i navečer nježnim utapkavanjem u okoloočno područje. Krema je bijele boje, bez mirisa.
Tekstura je gusta, te nešto masnija, no lako se razmazuje. Nakon što je utapkate u okoloočno područje trebat će joj neko vrijeme da se potpuno upije što meni i odgovara jer usput napravim laganu masažu tog područja, a isto savjetujem i vama.


Krema jako lijepo hidratizira i primjetila sam da su mi s vremenom dehidracijske linije sve manje vidljive. Odlična je kao podloga za korektor jer osim što sam korektor ljepše sjedne, ujedno i sprječava da vam isuši osjetljivo područje ispod očiju dok ga nosite. Nije mi izazvala nikakve reakcije.

Biti će primjerena za sve koje imaju problema sa suhoćom okoloočnog područja i posljedicama istoga, a s obzirom da neće učiniti puno po pitanju bora (tome nije ni namijenjena!) u tome ju je slučaju bolje preskočiti i potražiti prave djelatne sastojke za tu bitku.

Rok trajanja kreme je 12 mjeseci od otvaranja, a za 15 mililitara (koji će vam trajati stvarno dugo) izdvojiti ćete oko dvadesetak kuna.
Obećana lista sastojaka nalazi se ispod.


Nisam mislila da će mi ova kremica, nakon Afroditine Hydra Thermal Eye kreme protiv prvih bora za područje oko očiju, koju sam prethodno koristila, izazvati ovoliko oduševljenje, no stvarno sam zadovoljna s njezinim efektom i više nego pristupačnom cijenom i sigurna sam da ću je još kupovati.


Jeste li isprobale ovu okoloočnu kremicu?
Što koristite za njegu tog osjetljivog područja?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 13:

  1. :D Baš mi je drago da i tebi odgovara :D Ja ju koristim već dugo i najbolja mi je :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš da me jako usrećilo što mi tako pristupačna kremica odgovara! :D

      Izbriši
  2. Isprobala sam, bila mi je dobra, sada imam neke jače, jer mi je baš jako suho područje oko očiju, a imam 35g pa su tu i borice. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda imaš moju preporuku za Clinique Pep Start..imam sad posudicu sa tom kremicom i doslovno je nešto najsavršenije što sam ikada probala! :)

      Izbriši
    2. Super, hvala na preporuci, ima u Trstu ? cijena ?

      Izbriši
    3. U Trstu još nisam gledala, kod nas je oko 170 kuna 15 ml, ali čini mi se da dosta dugo može trajat :)

      Izbriši
  3. Bas sam si tražila neku dobru kremu tog tipa, tako da ju mogu prije šminkanja staviti i biti mirna. Svakako ju planiram probati. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Snimam ovu kremicu po dm-u neko vrijeme, a cini mi se da ce napokon past u kosaricu. Imam baleu s ureom za ruke i odusevljena sam pa preporucam:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za preporuku, čim je urea u pitanju, ne sumnjam da je dobra! :)
      A kremicu slobodno ubaci u košaricu, možeš se samo ugodno iznenaditi ;)

      Izbriši
  5. Sudeći po ovome što si napisala, koristim vrlo sličnu kremicu u tubici za okoloočno područje - ali je marka bebe i zadovoljna sam. Kako je cijena kojih 15tak kuna viša od Baleine, ovu bih mogla isprobati kada bebe potrošim. I da, baš predugo nisam kupila nešto njihovo. Ne znam niti sama zašto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja ne kupujem često Baleine proizvode i to uglavnom jer novac bacim uzalud! Kremica je pravo iznenađenje! :)

      Izbriši