subota, 16. travnja 2016.

#RECENZIJA: Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Danas vam donosim dojmove o proizvodu na čiju sam se kupnju odlučila zbog količine pozitivnih recenzija na koje sam nailazila dugo vremena. Da vam kažem kako se radi o tekućem tušu, veći dio vas bi pogodio da vam danas pišem o Essence Liquid Ink Eyelineru u vodootpornoj verziji koji ste mogli vidjeti u new in postu.
Mislite li da je ispunio moja očekivanja i opravdao svoj dobar glas?


Za početak što Essence kaže o svome proizvodu?

"This is the must-have eyeliner! The liquid ink eyeliner waterproof with the special fine tip applicator makes applying an accurate, black line as easy as child's play for gorgeous eyes."

A sad, što ja kažem?

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof je tekući crni tuš za oči sa četkicom za nanošenje u praktičnoj ambalaži na odvrtanje.
Četkica je klasična za ovakav tip proizvoda i uz malo vježbe brzo ćete savladati izvlačenje pravilne crte, iako ukoliko tek počinjete imajte na umu da su ovo jedne od nezahvalnijih četkica (barem meni su bile) pored svih ostalih koje danas možete kupiti.


Formula samog tuša je mat i dostatno pigmentirana da sa malo preciznosti izvučete crtu u jednom potezu. Na swatchu imate prilike vidjeti crtu povučenu u jednom potezu (donja) i crtu povučenu dva puta (gornja).
Po nanošenju se brzo suši, ne razmazuje se i neće se otopiti u dodiru sa suzama (provjereno).


Sad već vjerojatno mislite kako je ovo zbilja must-have eyeliner i kako ću vam preporučiti da ga kupite jer je to super proizvod za super cijenu, no nažalost neću jer ga sama više nebi kupila. Praktičan je, MAT, PIGMENTIRAN, VODOOTPORAN, ALI...
...nekoliko sati po nanošenju, linija tuša gubi na intenzitetu i počinje se mrviti sa kapaka!
Gotovo sam zaboravila napomenuti kako nošenje samog tuša zna biti neugodno jer se prije tog pucanja osuši i osjećate zatezanje gdje ste povukle liniju.

Trebam li više što dodati na to?


Ako se ipak odlučite na kupnju, izdvojiti ćete 22,90 kuna za 3 mililitra proizvoda čiji je rok trajanja 6 mjeseci.

SASTOJCI: AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., ALLANTOIN, BISABOLOL, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, TETRASODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, FARNESOL, CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77499 (IRON OXIDES).

Jeste li isprobale ovaj proizvod?
Kakva su vaša iskustva sa njime?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 16:

  1. Ne znam baš s ovakvim kistićima, a ako se još i mrvi onda mi definitivno ne treba.

    OdgovoriIzbriši
  2. a vidiš ja nisam primjetila da mi zateže kožu, niti da se počne mrviti.. dapače, nakon 8+ sati od nanošenja linija mi i dalje bude perfektna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Voljela bi da sam se i ja tako usrećila sa super povoljnim tekućim tušem, ali nažalost upravo suprotno...
      drago mi je da tebi odgovara! :)

      Izbriši
  3. Znači imam isti takav, samo s ljubičastim natpisom (ne znam u čemu je točno razlika, piše da je također vodootporan) i ista stvar kod mene! Na prvu dobro pigmentiran i lijepo se nanosi, ali kada se osuši imam osjećaj kao da sam selotejp stavila -.- "sreća" pa se ubrzo izmrvi pa nema šta zatezat. Ah
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što vidim da nisam luda xD u moru pozitivnih recenzija, počneš se pitati jesu li tvoji kapci toliko posebni :)

      Izbriši
  4. Ja ga obožavam ali probleme s mrvljenjem imam samo kada vani pada kiša a moje oči tada plaču u potocima zbog vjetra. Inače stoji netaknut. Kupila sam prije par mjeseci Catrice vodotporni tuš u gelu i moram priznati da mi je nadmašio ovog malca samo zato jer je izdržljiviji, pa ako budeš imala želju probati imaš moje tople preporuke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam Catrice i super mi je bio :)
      Mislim da je u prvim emptiesima na blogu :D

      Izbriši
  5. Imala sam taj tuš i slažem se sa svime napisanim te je to jedan od lošijih tuševa koje sam probala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od trena kada se počne mrviti sa kapaka je noćna mora..

      Izbriši
  6. Meni je ovo HG tuš već godinama i nisam imala problema s mrvljenjem nikada :) jedino kad mi teku krokodilske suze od sunca ili vjetra polagano nestaje wing :D sve ovisi o koži i onome na što smo naviknuli, valjda :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Stvarno mi je drago da si se našla sa njime jer ja još uvijek tražim neki jeftiniji tuš koji će mi odgovarat :)
    Zadnji sam imala theBalmov Schwing i bio mi je savršen, ali cijena od preko 100 kuna definitivno nije nešto što želim izdvajati za tuš za oči!

    OdgovoriIzbriši
  8. Komentarisala sam na fb stranici, ali evo i ovde da ostavim utisak. Imam Essence vodootporni ajlajner, ali sa tvrdom četkicom i prezadovoljna sam. Ovaj sa tankom četkicom sam baš danas kupila. Osetila sam blago zatezanje kože, ali nije izgubio pigmentiranost, niti se oljuštio. Evo nosim ga već 6h i izgleda sasvim pristojno. Naravno, pre nanošenja sam stavila bazu za senku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si i tu sa nama podjelila svoje mišljenje, puno mi znači, a vjerujem i onima koji razmišljaju o kupnji da čuju i mišljenja drugih! :)

      Izbriši
  9. odlican post (kao i uvijek).. imam ovaj tus, prvi kojeg sam kupila (također u vodoo verziji) je bio također takav, grudva se, puca, gubi na intenzitetu, guli se i zateze... ipak, potrosila sam ga do kraja i kada sam kupovala normalnu ne vodoot. verziju (koja mi je savrsena) nepromisljeno sam u kosaricu ubacila i taj vodo. i bio mi je super, totalna kontra onog od prije...zatim sam kupila jos jedan i također je bio supac ali sam njega poklonila sestri i sebi opet novi kupila i on je bio dobar...tako da mislim da je to ono bas na kakvog naletis...sto se tice normalne verzije meni je vrhunska i najbolji ikada.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komentaru, sada čak razmišljam da mu pružim još jednu šansu :)

      Izbriši