nedjelja, 29. svibnja 2016.

#FAVORITI ZA SVIBANJ

Kao i uobičajeno, donosim vam nakorištenije proizvode u mjesecu koji je na izmaku, a koji su me osvojili svojim karakteristikama.

Prvi proizvod koji želim spomenuti je Annemarie Borlind hijaluronski hidratantni serum o kojem ste  nedavno imali prilike čitati. Toliko sam oduševljena omjerom kvalitete, količine i cijene ovoga proizvoda da sam već kupila novu bočicu. Ako tragate za dodatnom hidratacijom u svojoj njezi, a volite prirodnu kozmetiku, moj vam je savjet da isprobate ovaj proizvod.


Proizvod za koji bi bilo skroz nepošteno da bacim u vrećicu sa emptiesima, a ne spomenem ga među favoritima je Urban Decay Primer Potion Original. Definitivno moj primer za sjenila broj 1! Pri kraju je i uzela sam nešto novo za isprobavanje, no ovo je primer kojem ću se sigurno još mnogo puta vraćati jer je ispunio sve što je i obećavao, a to znači da je i ispunio sve što sam od jednog primera tražila.


Vani je i malčice zagrijalo. Ova tvrdnja bi bila sasvim na mjestu da za dan dva ponovno neću hodati u debljoj dugoj majici, ali ajde- veći dio dana ovoga mjeseca je bilo toplije. Kako nisam baš najzadovoljnija matirajućim djelovanjem tekućih podloga koje trenutno imam, niti im to povremeno toplije vrijeme ne koristi, spas je u transparentnom matirajućem puderu u kamenu- theBalm Sexy Mami. Nisam sigurna hoću li ikada više kupiti neki drugi matirajući puder jer sam sa ovim prezadovoljna!


Dolazak sunčanijih dana vratio je u upotrebu i Jimmy Choo Blossom EDP. Slatko voćni miris koji mi u hladnije doba ne paše, sada je ponovno najkorišteniji pored drugih koje imam.
Kad smo već kod mirisa- čitate li njihove recenzije i ima li vam to ikakve koristi? Već neko vrijeme razmišljam o pisanju njih nekoliko, ali me odgovori ideja da recenzija mirisa meni nebi bila od prevelike koristi s obzirom da mi rijetko koji miris odgovara i da ga moram pod obavezno isprobati na koži da bi se uopće odlučila na kupnju. Na kupovinu putem interneta se nebi odlučila ni pod razno.


Posljednji proizvod koji ću spomenuti je Afrodita Secret Garden Lovely Rose  iz nove kolekcije gelova za tuširanje. Prekrasan miris ruža osvojio je moja osjetila, a kremasta formula zadovoljila kožu. Trebam li što više dodati?



Koji su bili vaši favoriti u svibnju?
Jeste li isprobali nešto od mojih?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 8:

  1. Afrodita kremasti gelovi su mi divni. Ove nove nisam probala, ali ruža je definitivno onaj koji je prvi na popisu :) I opet me mamiš sa Sexy Mamom :D Ma nabavljam je čim potrošim MAC Blot :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan je, miriši baš po vrtnim ružama :)
      nema ti druge nego da je isprobaš ;)

      Izbriši
  2. Nisam ništa probala od gore navedinih proizvoda, ali definitivno moji fafoviriti za 5 mj. su essence gel base coat i top coat koje sam kupila i oduševljena sam. Moji nokti imaju neki novi prekrasan izgled!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da jednom hoćeš! :)
      Essence ima neke super proizvode za nokte..top coat imam i ja i zadovoljna sam :D

      Izbriši
  3. Samo sam isprobala TheBalm završni puder...jako je dobar...imam želju probati i UD primer..ja koristim Too faced bazu s kojom sam oduševljena jer sve radi što mi je potrebno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je želja jednom isprobati Too Faced bazu..čula sam samo pohvale za nju :)

      Izbriši
  4. UD Primer godinama škicam, ali nikad još nije došao na red.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ne možeš pogriješit kada se odlučiš na kupovinu! :)

      Izbriši