nedjelja, 1. svibnja 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /7/

Prošli mjesec sam puno trošila i vrijeme je da započnem sa štednjom jer mi se crno piše!
Lista je jako duga, pa bi bilo najbolje da krenem sa proizvodima koji su mi ispraznili novčanik.

Omjer dekorative i preparative je tu negdje, a s obzirom da su mi proizvodi iz prve skupine ovoga puta draži krećem sa njima.

Od najdivnijeg dečka dobila sam Urban Decay Gwen Stefani paletu sjenila. Mislim da ne moram pisati koliko me ovo iznenađenje oduševilo i koliko sam sretna što pored sebe imam osobu koja me beskrajno podržava u onome što volim! Jedva čekam da vam napišem nešto više o njoj! :)


Što se Make up Forever Ultra HD tekućeg pudera tiče i dalje nisam sigurna kako je dospio u moje ruke. Zapravo sam krenula u Sephoru sa namjerom da kupim korektor koji ćete vidjeti niže, naletjela sam na neki "super" popust sa kojim se "isplati" uzeti i puder i tako iz Sephore izašla olakšana za pozamašnu svotu. Srećom, uskoro sam zaključila da mi je puder koji imam pri kraju i da bi ga ionako morala kupiti kad tad. Možda ne baš ovaj, ali što je, tu je!

Slavni korektor koji je prouzrokovao gornje neprilike. Patila sam za njime od prvog susreta na you tube kanalu. Imala sam predosjećaj da bi mi mogao odgovarati i nisam se ni najmanje prevarila, no o tome ćete čitati kada dođe vrijeme i kada ga pošteno isprobam.


Za sada (nadam se ne do idućeg new in posta) su ovo zadnja tri Makeup Geek sjenila koja sam naručila sa Beauty Bay stranice- Vanilla Bean, Creme Brulee i Latte.


Maybelline Master Precise Curly tuš za oči sam kupila u Kozmu na akciji i nisam ga nešto previše platila. Učinio mi se zanimljivim, a i nakon promašaja sa Essence Liquid Ink Eyelinerom, trebao mi je bilo kakav tuš za oči.


Na akciji sam uhvatila i Maybelline Brow Drama maskaru za obrve. Možda napokon ostavim lak za kosu po strani!


Htjela sam kupiti neke stvarčice iz Essence Lights of Orient kolekcije, no nisam na nju nigdje naišla. Sreća mi se osmjehnula sa Wake up, Spring! kolekcijom jer sam u Dm stigla kad je vađenje na police tek bilo pri kraju i dok još cijene nisu bile postavljene. Bez obzira što mi je cijela kolekcija bila na raspolaganju, odlučila sam se samo na bijeli eyeliner u flomasteru za koji se nadam da će ispraviti situaciju sa onim neslavnim tekućim crnim.


Ovu maskaru sam nakon dugo vremena pokleknula kupiti jer me stvarno zanimalo da li je ona zbilja vrijedna pozitivnih recenzija koje niču na sve strane. Još je nisam otvorila, ali se nadam da se neću razočarati.


Za Wet n Wild ruž mogu već sada slobodno reći da je jedan od boljih drogerijskih ruževa koje sam ikada kupila, a kupila sam ga potpuno slučajno. Nisam sigurna bi li itko od vas kupio ruž samo zato što ga je zaboravio ponjeti sa sobom, ali meni je taj dan (išla sam kod zubara, zato i nisam imala ruž na sebi) bilo nezamislivo hodati okolo sa full makeup-om i bez ruža!
Radi se o nijansi Cherry Bomb koja je dosta slična Mac ružu Dark Side.
Već sam gledala još neke nijanse koje želim kupiti.


Misha Perfect Cover BB krema je nešto što sam jako dugo željela kupiti, ali kako mi nije padalo na pamet naručivanje preko ebay-a (nemam povjerenja u autentičnost proizvoda), a na Beauty Bay-u je dvostruko skuplja. Sreća (nadam se) mi se osmjehnula na Krpicama i sada napokon imam svoj primjerak ove tonirane kreme.



Preparativa je kako sam već i spomenula, nešto manje zanimljiva u odnosu na gornji dio liste.
Prvo što sam od preparativne kozmetike kupila je La Roche-Posay Hydreane Legere krema. Kako već dugo koristim Avene Hydrance Optimale Legere kremu, ovu sam odlučila isprobati čisto malo za promjenu.


O Mixa toniku smatram da je suludo da svaki put iznova pišem. Ovo je ponovljena kupnja, ne znam više ni po koji put. Odličan tonik!


Znatiželja je prevladala i što se ove Garnierove micelarne tiče, no iskreno sumnjam da će očekivanja biti ispunjenja. Vjerujem da ću uskoro pisati o tome jer mi se mišljenje niti nakon pola ispražnjene ambalaže ne mijenja.


Apivitinu Express Beauty masku sa rozom glinom sam sada kupila po drugi put. Super mi je, no zbog njezine nešto više cijene je rijetko kupujem. Apivitine proizvode možete naći u Mulleru i na Delmerion web shopu. Ima ih i u određenim ljekarnama, no kako nisam sigurna o kojima se točno radi, radije neću naspisati.


Ovo su najjeftiniji flasteri za mistesere na nosu ikada i najbolji koje sam do sada koristila! Ne mogu dočekati empties post, pa vam odmah tipkam svoje oduševljenje. Essence, Balea i četverostruko skuplja Nivea više ne dolaze u obzir. CV (Cadea Vera) je inače kozmetika dostupna samo u Mulleru.

Ovo su one tri famozne patrone za depilaciju kupljene na Cosmetic News-u u Opatiji


Naravno, bez traka ne ide. Ove su iz Bipe.


Deodorant je dotakao dno i morala sam kupiti novi. Sasvim slučajnim odabirom odlučila sam se na Nivein, isto kao i na gel za tuširanje.





I naravno, kada sam vidjela da je Afrodita izbacila ove gelove za tuširanje sa super mirisima, nije bilo teorije da ih odmah idući dan ne odem potražiti (za sada ih ima samo Bipa). Nisam ih još počela koristiti jer je Nivea krenula prva u uporabu, ali sumnjam da će me razočarati.


I ovo bi bila još jedna ponovljena kupnja, no ne mojim odabirom. Nažalost sam poslala mamu po šampon za suho pranje i dobila ovaj koji mi blago rečeno nije ni sjena Batiste šamponu koji inače koristim.



Još ne vjerujem koliko mi je trebalo za izlistati sve kupljeno prošli mjesec. Idući mjesec ću stvarno racionalnije trošiti, to ovako javno obećajem ;)
Nadam se da imate planove za danas i da to uključuje fini roštilj na lijepom mjestu u društvu dragih ljudi. U svakom slučaju, lijepo se provedite gdje god bili i ne dajte tmurnim oblacima i kiši da vam pokvare dan! :D

O čemu biste voljeli uskoro čitati?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 28:

  1. Nadam se da te neće razočarati maskara Lash Sensational. Ja je koristim, nije među najboljima ali je okej za neku dnevnu varijantu.
    Javi utiske o micelarnoj, na wish listi je već neko vreme :)
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nadam, iako me rijetko koja razvikana maskara oduševi!
      O micelarnoj ću uskoro pisati, ali što se mene tiče, preskočila bi je i uzela neku drugu! Nije loša, ali ima puno boljih!;)

      Izbriši
  2. Lash Sensational maskaru ili voliš ili ne, misliom da nisam pročitala ni jednu recenziju gdje je dojam bio li - la. Ja je obožavam, posebno u ovoj Intense Black varijanti :) LRP kremica je također divna i nećeš s njom pogriješiti te da moram reći koja mi je bolja, njihova ili Avene ne bi mogla :) WnW ruževi su odlični, no odustala sam od njih samo zbog tako loše ambalaže koja mi rascmeka svaki ruž :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ću se prikloniti tvom mišljenju nakon isprobavanja! :)
      Mislim da je meni ipak Avene za mrvu draža :)
      Joj da, ta ambalaža kod WnW ruževa je grozna, baš uništi ruž...neki dan si mislim, kako bi ruž da nema takvu ambalažu i da je oblikom primjereniji obliku usana mogao proći pod trostruko skuplji ruž da uopće nebi shvatila da se radi o ružu iz drogerije...baš šteta da ga ambalaža upropasti :/

      Izbriši
  3. Svega tu ima, super new in, i ja planiram kupiti maskaru iz istog razloga kao i ti ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sreća pa sam naletjela na ovaj post, jer za vikend baš planiram u Zg, tako da ću svakako svratiti u Muller i isprobati njihove trakice za mitesere. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan ti je new in, ne želim ni pomisliti koliko si novca potrošila na sve, li ajde bar možeš uživati u kupljenim stvarčicama :D
    Baš me jako zanima Misha BB krema, toliko sam čitala o njoj i svi su imali samo riječi hvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj pomišljati, stvarno je najbolje tako! ;)
      Misha je za sada jako zadovoljavajuća...malo je sastav upitan, ali zato prekrivnost (za pojam BB kreme) više nego savršena! Usuđujem se napisati da prekriva bolje od dobrog djela pudera koje sam do sada koristila :D

      Izbriši
  6. Ahh napokon neki bijeli eyeliner. Možeš mi samo reći jel pigmentiran jer u tom slucaju već sutra trčim po njega :D Lash Sensational trošim već trecu ili cetvrtu pa drzim fige da ce ti se svidjeti :)I btw prodala si mi trakice za nos!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da su vam trakice svima upale u oči jer su stvarno najisplativije i najučinkovitije pored svih koje se mogu naći u drogerijama :D
      Što se bijelog eyelinera tiče, ne znam što bi ti napisala jer kad ga nanesem na čist kapak funkcionira, preko sjenila baš i ne..po svemu sudeći ja nekako imam peh na Essence eyelinere dok ih drugi nemaju, pa ti je najbolje sama isprobati i donjeti zaključak..dođe 16,90 kuna, pa nije strašno ni ako promašiš sa njime ;)
      inače, pigmentacija kao pigmentacija mu je solidna (ni bolja ni lošija od one koju očekujem za te novce)..
      Ja sam se skroz zaljubila u ideju bijelog eyelinera tako da vjerujem da ću u dogledno vrijeme tražiti neki kvalitetni proizvod :)

      Izbriši
    2. A dobro svakako cu ga uzeti za početak jer nikako da nađem nyx-ov, on mi se čini kvalitetnim po ovome što vidim :D

      Izbriši
    3. Evo ja ga u Diviani danas uzela :) imaju ti i web shop ako nisi iz Ri :)

      Izbriši
    4. Sta je najgore, dođem jučer doma iz dm-a s essenceom i procitam divianin post. Iz ri sam :D

      Izbriši
    5. Hehe, a to uvijek tako ide :) ugl, oko 60 kuna dođe i tekući je tako da mislim da će puno bolji od flomastera bit :)

      Izbriši
  7. Imaš divnog dečka,obavezno recenzija palete, izgleda divno..
    Baš si se dobrano istrošila...hehe ista si kao i ja...ja nikako da stanem s tim,bar malo manje da kupujem...ah,šta ćeš volimo to,ovisnost..
    Vidim da i ti voliš Mug sjenila,eto ja očekujem zadnju pošaljku da popunim z paletu..hehe Al razmišljam uzeti još jednu za rumenila..maskara od Maybelline Sensational obožavam..
    HD puder sam probala Al mi se nije baš svidio,jer nema jako prekrivanje...u biti tada mi je lice bilo u kaosu pa mi nije dovoljno prekrio..mislim da bi mi sada više odgovarao kad je lice,hvala bogu,posve čisto..Al eto,ja ga prodala..i korektor bi voljela probati..gdje kupiš Muf HD?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da hoće biti divniji, nebi moglo! ;)
      Ma užas je to-i sad sam kao odlučila malo usporiti sa trošenjem, a već gledam što bi i odakle naručila :/
      MUF sam kupila u Sephori u Trstu :) I meni puder baš nema najbolju pokrivnost, no super ispadne na slikama!
      A MUGIĆE obožavam..još ne toliko sjenila koliko nijanse- sve su mi preposebne! :) Sad sam kao završila sa nekom neutralnom paletom nijansi i neko vrijeme ih ne mislim kupovati jer će mi se na kraju desiti da ništa ne stignem koristiti...Piši nam o Z paletici kada je popuniš! :D

      Izbriši
  8. gwen stefani, ipak si ju kupila!! wiiiiiii :D bit ce ti super :P mug i mufe stvari su za prste polizat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Druga polovica para je kriva, a tko sam ja da se na to bunim! ;)

      Izbriši
  9. zanima me misha bb krema.i ja razmišljam o kupnji,pa eto. da čujem još nečije razmišljanje.
    Inače, super ti je new in.. dobar shopping si obavila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) biti će, no ne obećajem ekspresno jer trenutno isprobavam više podloga i ne želim da nešto ispustim ;)

      Izbriši
    2. Ma kad uspiješ, pisi. Nema frke 😉

      Izbriši
  10. Da li možda znate gde se u Srbiji može naći Wet n Wild kozmetika? :)

    OdgovoriIzbriši