petak, 20. svibnja 2016.

#RECENZIJA: Mac Matte Lipstick Taupe

Primjetila sam da volite recenzije Macovih proizvoda, a i to da me jako veseli pisanje istih.
Kako sam obećala da ću pisati o svakom Mac ružu koji imam, a još uvijek vam nisam pisala o svima, današnju je čast, da o njemu pročitate koju riječ više, dobio mat ruž u nijansi Taupe.

Ambalaža ruža je još uvijek u odnosu na sve prethodne (osim Evening Rendezvousa iz limitirane kolekcije Magic of the Night) ostala nepromijenjena. Mali crni šljokavi bullet sa srebrnim detaljima koji mi sa svakom nijansom postaje sve draži.


Za nijansu bi rekla da je tamnija smeđa sa primjesama crvene. Mac kao i inače, ne pojednostavljuje svoje opisivanje nijase, pa je navodi kao Muted reddish-taupe brown.


Kao i sve nijanse redom do sada i ova je mat završnice. Karakteristikama je poput ostalih ruževa od kojih izuzetak predstavlja Pink Plaid za koji već ozbiljno počinjem sumnjati da sam naletila na loš primjerak jer jedini ne opravdava svoju cijenu niti dobar glas.


Pigmentacija je kao što možete vidjeti na gornjem swatchu, a i niže na usnama, bez mane. To je karakteristika Macovih mat ruževa koja me do sada nije razočarala.
Formula je kao i kod nijansi Velvet Teddy i Evening Rendezvous izuzetno kremasta, lako se nanosi, te je ugodna na usnama. Ako prije nanošenja, nahranite usnice, ruž vam ih neće isušivati, te se neće pojaviti onaj neugodan osjećaj prisutnosti istog na usnama kako je to slučaj kod mnogih ruževa mat završnice.
Postojanost je također, kao kod prethodno spomenutih nijansi, za mene zadovoljavajuća s obzirom na prosječno četiri sata koja će ruž preživjeti na usnama bez pretjeranog jela i pića.
Još uvijek što se trajnosti tiče, među svim isprobanim ruževima, uvjerljivo vode Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting ruževi, no to je svakako uvjetovano i visokom cijenom koju ćete platiti za njih. Tik do njih, stoje upravo Macovi mat ruževi čija je cijena upola niža!


Miris koji mi u početku nije zaokupljao previše pozornosti, sada me veseli. Vanilija koju osjetim kada otvorim poklopac ruža, znak je da taj dan na sebi imam jedan od omiljenih ruževa. Sastojke možete provjeriti klikom na jedan od gornjih linkova prethodnih recenzija s obzirom da sam ga kupila bez kutije.  Rok trajanja je 36 mjeseci od otvaranja. Cijena oko 150 kuna.

Kako vam se svidjela nijansa?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 12:

  1. Predivna nijansa, već je dugo na mojoj listi. Baš paše uz tvoj ten. :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, nisam inače ovako bijela, radi se o efektu na slici koji sam stavila da istakne nijansu ruža ;) al definitivno je vidim na svim tonovima kože jer je nijansa jako prilagodljiva :)

      Izbriši
  2. Nijansa je jako lijepa, ali meni nažalost ove nijanse ne stoje :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad budeš u blizini Maca, nek ti nanesu ovaj ruž-možda se iznenadiš! :)

      Izbriši
  3. Lijepa nijansa i lijepo ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nije loša nijansa, ali možda mrvicu pretamna za mene. Možda mi i pristaje,ne znam,ali samo zato što ne volim baš takve boje ruževa, pa ih ni ne kupujem :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Macu je super što će ti nanjet ruž da vidiš kako ti se sviđa i onda odlučiš da li je za tebe ili ne ;)
      Iako bi ja ovu nijansu kupila na jesen, sada je definitivno vrijeme za neke veselije boje :D

      Izbriši
    2. nisam to znala. super (Y)

      Izbriši
    3. U većini trgovina koje drže do dobrog glasa je to tako ;)

      Izbriši
  5. Divan je ♥ Meni je to prava jesenjska nijansa :) Imam jednu sličnu Golden Rose i ne odvajam se od nje u jesenskim danima, ali Mac je Mac :D

    OdgovoriIzbriši