srijeda, 29. lipnja 2016.

#FAVORITI PROLJEĆA

Prije ravno tjedan dana smo kalendarski zakoračili u ljeto, pa sam odlučila kutak za favorite mjeseca lipnja ustupiti favoritima ovoga proljeća. O favoritima lipnja sumnjam da bi uopće imalo smisla pisati jer je to mjesec u kojem sam uglavnom učila, ispijala kavu i spavala.

Ovoga proljeća apsolutno me oduševio Annemarie Borlind Aqua Nature Hijaluronski hidratantni serum kojeg ste mogli vidjeti i u prošlomjesečnim favoritima. Obećajem da vam nakon ovoga više neću dosađivati sa njime, ali koristim još ovu priliku da napišem kako mi je ovo stvarno najdraži hidratantni serum koji sam koristila. Trenutno koristim drugu bočicu, a vjerujem da će se naša ljubav nastaviti i nakon toga.


Apivita piling za lice s borovnicom za vraćanje blistavosti je još jedan preparativni proizvod koji sam rado koristila ovoga proljeća. Sa žaljenjem slikam praznu tubicu koju ste mogli vidjeti i u emptiesima nedavno, no sigurno ne i zadnju koju ću potrošiti. Apivita me nastavlja oduševljavati sa svakim isprobanim proizvodom!


Proljeće su mi najviše obilježili Mac mat ruževi za usne u nijansama Velvet Teddy i Taupe. Dugo sam izbjegavala nijanse poput ovih, a onda sam pokleknula. Vjerujem da ovo neće ostati samo favoriti proljeća nego da ću ih nositi i čitavo ljeto, a Taupe posebice na jesen.


Otkrila sam i svoj novi omiljeni Make Up For  Ever Ulltra HD korektor. O njemu vam još nisam stigla pisati, ali to mi je uskoro u planu. Korektor koji je ispunio sva moja očekivanja i pružio mi još više.


Što bi drugo bilo među favoritima nekoga tko ne izlazi bez sjenila na očima nego paleta sjenila. Posljednjih mjeseci najviše sam koristila najdivniju Urban Decay Naked 3 paleta sjenila, a od kada sam je dobila i Gwen Stefani. Mislim da je i više nego očito da vas ja neću pokušati sprječiti u kupnji bilo koje od Urban Decay paleta ;)


Što ste vi najviše koristili ovoga proljeća?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 8:

  1. Naked 3 je moja tiha patnja i nadam se da ću je uskoro kupiti :D Mene je u zadnje vrijeme totalno očarao Catrice highlighter zbog kojeg je i Mary Lou malo zanemarena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Držim ti palčeve da uskoro bude tvoja :)
      Mislim da još ni jedan Catrice highlighter nisam probala, ali sada definitivno budem :)

      Izbriši
  2. Naked 3 :D Potpuno te razumijem :D

    OdgovoriIzbriši