nedjelja, 19. lipnja 2016.

#RECENZIJA: Maybeline Volum´ Express The Falsies Black Drama

Na red je došla jedna maskara, a tko je čitao naslov, nije mu promaklo da danas pišem o Maybeline Volum´ Express The Falsies Black Drama maskari. Maskare nisu prečesto recenzirane na blogu jer njih nekako najmanje kupujem i nerado mijenjam kada nađem odgovarajuću. Prosječno mi potraju 3-4 mjeseca upotrebe, a ukoliko ih i ne potrošim, nakon tog vremena ih najčešće bacam, pa prema tome sudeći kroz moje ruke godišnje ne prođe više od par primjeraka. Jedna od tih nekoliko primjeraka je dakle ova ljubičasta debeljuca :)

O ambalaži je potrebno najmanje  pisati s obzirom da su plastična debeljuškasta pakiranja zaobljenih rubova sastavni dio Maybelline asortimana već čitav niz godina i svima su nam već dobro poznata. Maybeline Volum´ Express The Falsies Black Drama dolazi u ljubičastoj ambalaži sa crnim čipkastim detaljima kao što možete vidjeti na slici.


Četkica je nešto što će vas vjerujem zanimati više od same ambalaže proizvoda.
Radi se o zaobljenoj tanjoj četkici većih dimenzija sa srednje gusto zbijenim vlaknima. Kao takva, četkica bi trebala omogućavati zahvaćanje trepavica od jednog do drugog kuta oka za dramatičan volumen s efektom umjetnih trepavica. Drška je fleksibilna, što će vam omogućiti da maskaru iskoristite u potpunosti.

Koristite je tako da udubljenim dijelom prijeđete od korijena prema vrhovima trepavica i ponavljate postupak dok ne budete zadovoljni sa postignutim rezultatom, pritom pazeći da se maskara između dva nanosa ne posuši jer će tada izgledati neuredno.


Maskara je dosta tekuća i ne suši se prebrzo. Koristim je otprilike 2 mjeseca i nisam primjetila da joj se konzistencija promijenila. Formula je intenzivne mat crne boje i tu joj se stvarno nema što prigovoriti.

Zadovoljna sam kako maskara lijepo razdvaja, definira, uvija te produžuje trepavice, iako sam  volumen očekivala veći. Efekat koji pruža nikako nebi nazvala efektom umjetnih trepavica, no to od maskare ni ne očekujem unatoč lijepim obećanjima- umjetne trepavice su umjetne trepavice, maskara je maskara...nije ista stvar!
Ukoliko ne pretjerujete sa slojevima i pazite da slojeve nanosite na još neposušeni prethodni, najvjerojatnije ćete proći bez grudica i sljepljivanja trepavica.
Minus je što se trusi (minimalno, no ipak prisutno) i što se nakon nekoliko sati od nanošenja zna lagano razmazati ispod očiju.
Nisam primjetila da iritira oči, a s obzirom da je oftalmološki testirana trebala bi odgovarati i onima koji nose kontaktne leće.
Ono što me pomalo živcira je što mi treba čitava vječnost da je skinem sa trepavica unatoč tome što nije vodootporna!

Ostavljam vas sa slikama da vidite što maskara radi na mojim trepavicama. Lijevo je slika bez maskare, desno nakon dva sloja.


Cijena maskare je oko 70 kuna, no nećete dugo čekati ni ako je odlučite uhvatiti na nekoj akciji.
Rok upotrebe od otvaranja je 6 mjeseci.
Nažalost, službena stranica ne daje podatke o sastavu, a na maskari je sastav ispisan toliko sitnim slovima da bi bilo suludo uopće ih pokušavati odgonetnuti.

Maskarom nisam razočarana, no nije me ni nešto naročito oduševila da bi je kupila ponovno- barem ne dok postoji još milijun drugih koje bi mogla isprobati.

Jeste li isprobale neku Maybeline maskaru?
Koja vam je omiljena?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 12:

  1. Sviđa mi se.Najviše izgled četkice.LP
    Posjeti i moj blog nova sam u ovome blogosvijetu

    OdgovoriIzbriši
  2. Rezultati su okej, što si rekla, nisam oduševljena, a sigurno ima i boljih za probati! TO se vidi i po slici što si stavila. Al sasvim u redu maskara za koristiti svakodnevno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja volim promjeniti maskaru jer jos nisam nasla onu pravu za moje oci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njih barem ima, pa je neki poseban čar uvijek kupiti i isprobati drugu, a ako se zaželim sigurne luke, tu je uvijek MF 2000 Calorie koju obožavam :)

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Sada je na redu Lash Sensational..nadam se da će me ona ipak više oduševiti :)

      Izbriši
  5. Jako puno cura hvali Maybelline maskare, nažalost ja se nisam do sada našla s niti jednom osim Lash Sensational :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nju imam iduću spremnu za otvaranje..s obzirom na samo pozitivne dojmove koje sam čula i čitala o njoj već u startu očekujem da me obori sa nogu :)

      Izbriši
  6. Probaj Lash sensational ili The one by one :)
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lash Sensational sam već kupila..čeka da je otvorim :)

      Izbriši