subota, 2. srpnja 2016.

#NEW IN /dekorativa i preparativa /9/

Obveze i fokus na ispitima prošlog mjeseca lijepo su utjecali na moje trošenje, pa će zato ovomjesečni new in biti jako kratak. I ne mogu reći da mi je žao zbog toga jer sam nakon dugo vremena uspjela ne potrošiti čitavo malo bogatstvo na šminku-razumije se, slobodno vrijeme na raspolaganju držalo me podalje od trgovina jer da nije vjerojatno nebi čitali ovakav uvod :)

Sramota me uopće napisati da sam prošli mjesec kupila ravno dva dekorativna proizvoda.

Jedan od njih su Essence kajal olovke u zelenoj, plavoj i smeđoj boji. Te olovke sam koristila prije nekoliko godina i čini mi se da su mi ostale u puno boljem sjećanju, nego što ga zaslužuju. Tome ću se uskoro posvetiti u recenziji, pa neću sad duljiti.


Eveline Celebrities tuš je još jedan optimistični pokušaj da nađem zadovoljavajući, a jeftini tekući tuš. Nisam ga još otvorila, no nadam se ugodnom iznenađenju!


Preparativne kozmetike je nešto malo više što ćete sada moći vidjeti. Uglavnom su to bile obnove zaliha proizvoda koje sam potrošila i koji su mi trebali.

Biobazine Bee Balmove sam kupila u želji da se po već ne znam koji put ne ponovim sa EOS balzamima i iz znatiželje da isprobam proizvod koji osim što sadrži 100% prirodne sastojke, još je i iz domaće proizvodnje. Odabrala sam kombinacije đumbira i meda, te masline i grejpa.


Idući je proizvod također od Biobaze, a radi se  Pekmezu  za brzo tamnjenje i brončanu put. Moru se još  nisam ni približila, a i od sunca se za sada držim podalje, pa ne mogu ništa više napisati o samom pekmezu, no čim budem očekujte riječ dvije o učinku na put koja ako i potamni, to bude jedva primjetno. Ne moram ni napominjati da pekmezi nemaju zaštitnog faktora i da se pod obavezno pobrinete da zaštitite svoju kožu prije svakog izlaganja suncu,


Opet mi se sreća osmjehnula sa Avene micelarnim losionom. Ovoga puta nije bilo 400+400 mililitara gratis, ali je bilo gratis 200 mililitara što je svakako bolje od ničega. Ovaj micelarni losion jako volim i mogli ste primjetiti da ga stalno iznova kupujem.


Vichy Purete Thermale gel za čišćenje osjetljive kože lica kupila sam nakon nekoliko iskorištenih vrećica testera i za sada sam jako zadovoljna kako čisti kožu lica. Osvježavajuć je, ne isušuje i dosta sporo se troši.


Estee Lauder Advanced Night Repair kupujem kada god sam u prilici da neletim na ove male bočice testera. Davno sam vam još napisala kako ovaj serum koristim kao kure i to najčešće u zimskom periodu i na kraju ljeta jer mi tada koža treba najviše "ljubavi".  Bilo bi lijepo jednog dana priuštiti si pravu bočicu ovoga blaga, no to će pričekati neku ozbiljniju plaću vjerojatno.


Sama sam sebi dosadna sa Johnson´s baby uljem, da ga najradije više nebi ni slikala za new in postove.


Afroditino mlijeko za tijelo dobiješ kada dečka pošalješ po gel za tuširanje. Sreća u nesreći je što je donio nešto što ću rado koristiti.


Famozni Dove gel za tuširanje po koji sam na kraju sama otišla idući dan.


La Petite Marseillais šampon i regenerator sa bijelom glinom i mlijekom jasmina moji su zadnji pokušaji u pronalaženju odgovarajućeg šampona prije nego se vratim Keune linijama jer su mi se svi šamponi i regeneratori u posljednje vrijeme pokazali jako lošima za kosu. Nakon par pranja sam zadovoljna, a sviđa mi se i miris. Vrijeme će pokazati hoće li ostati na tome.



I to bi bilo to. Definitivno mislim da tijekom srpnja imam što nadoknaditi kada je šoping u pitanju, a do tada se nadam da ću uspjeti slikati sve proizvode koji dugo čekaju svoj red i napisati  recenzije koje su u planu  ;)

Što ste vi lijepoga kupili prošlog mjeseca?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 8:

  1. Svašta nešto..heheh..vidjet ćeš uskoro u mom postu..

    OdgovoriIzbriši
  2. Javi nam o tom Eveline tusu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene zanima gdje si nabavila estee lauder night repair u tim malim bocicama?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovoga puta na Krpicama, inače ih znam uzeti na stranim web shopovima u paketima (kao nekih travel size proizvoda) i ne budu puno :)

      Izbriši
  4. Lijepi noviteti, veselim se čitanju recenzija :)

    OdgovoriIzbriši