četvrtak, 14. srpnja 2016.

#RECENZIJA: Anastasia Beverly Hills Contour Kit Light To Medium

Današnja recenzija posvećena je proizvodu za koji vjerujem da si je većina vas barem jednom poželjela, a ako i niste među tom skupinom, zasigurno niste bili pošteđeni buke koja se oko njega podigla i još uvijek u potpunosti ne jenjava-možda pogađate, pisati ću vam o Anastasia Beverly Hills Contour Kitu u nijansi Light To Medium.


Anastasia Beverly Hills Contour Kit možete kupiti u tri verzije- Light To Medium o kojoj vam danas pišem, Medium To Tan, te Tan To Deep sa svojih šest originalnih nijansi koje kasnije možete mijenjati sa nekim od dvadeset i devet refillova koji postoje na tržištu. Cijena za originalne kitove je 40 dolara na službenoj Anastasia Beverly Hills stranici, a za svaki pojedini refill 14 dolara. Nešto više cijene (45-50/15-20 eura-promijenjivo svakodnevno) pronaći ćete na Beauty Bay-u, no s obzirom da se taj shop za razliku od službenog Anastasia Beverly Hills ZA SADA unutar EU vjerojatno nam je svima puno bliskiji način kupovine tih proizvoda.


Contour Kit dolazi upakiran u crnu magnetiziranu ambalažu sa istim takvim omotom. Ambalaža sama po sebi nije ništa posebno, no čvrsto se zatvara i panovi stabilno stoje u svojim magnetiziranim poljima, pa ćemo reći da služi svojoj svrsi. Nedostaje mi ogledalo unutar nje.
Na pozadini ambalaže su ispisani sastojci koje ću vam ostaviti na kraju posta, a na panovima možete vidjeti nazive nijansi. Panovi se bez problema vade i vraćaju na svoje mjesto (bez straha ste da ćete ih oštetiti čupanjem).


Light To Medium verzija sadrži tri svijetlije i tri tamnije nijanse. Nijanse su namijenjene svijetlom i srednjem tonu kože i širem rasponu podtonova, iako smatram da će paletom biti najzadovoljnije vlasnice toplijeg podtona kože. Međusobno se mogu miješati.

U prvom redu su highlighteri i to:
Vanilla- svijetla blijedo bež mat nijansa 
Banana- svijetla žuta mat nijansa  
Sand- svijetla bež nijansa sa sitnim česticama shimmera



Drugi red sadrži nijanse za konturiranje:
Java- svijetlija ˝mocha˝ mat nijansa 
Fawn- svijetla zlatasta mat nijansa
Havana- srednje tamna smeđa mat nijansa 


Pigmentacija nijansi me očekivano ugodno iznenadila. Malo manje me oduševilo što su i svijetlije i tamnije nijanse dosta praškaste i truse se prilikom aplikacije na kist, no unatoč tome, jako se lijepo blendaju i nadograđuju bez da se lijepe na pojedine dijelove lica.
Koristim ga svakodnevno i to nijanse Vanilla i Banana koja je odlična za posvijetljivanje područja ispod očiju za sve podtonove kože, Javu koja je nešto toplija za konture čela i brade i neutralniju i hladniju Fawn za konture ispod jagodične kosti i nosa. Kod nijanse Sand mi se ne sviđa shimmer, pa je uglavnom preskačem, a Havana je za moju put pretamna i pretopla.
Trajnost na licu je do skidanja i tu nemam što prigovoriti.

Obećane sastojke možete vidjeti ispod. Nećete morati čitati dva puta da zaključite koji me među njima muče.
Rok trajanja proizvoda je 12 mjeseci od otvaranja, a ukupna količina proizvoda unutar ambalaže iznosi 6*3 grama, odnosno 18 grama.


Unatoč tome što ne koristim sve nijanse ovog kita i što smatram da proizvod ima itekako previsoku cijenu, postao je svakodnevni dio moje makeup rutine i vjerojatno nebi tako lako pristala da ga zamijenim nekim drugim. U budućnosti bi voljela nijanse iz kita koje ne koristim zamijeniti nekim od refillova koji se nude, a još bi više voljela da se tim Anastasia Beverly Hillsa malo više potrudi oko sastojaka koji ne laskaju ovako prepoznatom i hvaljenom proizvodu.

Koristite li proizvode za konturiranje?
Imate li neke omiljene?
Pišite mi! :)








Broj komentara: 8:

  1. Ja sebi nikako da priuštim ovu ljepotu...dosta je skupa i bojim se koliko bi je uopće koristila pošto mi se čini da bi mi odgovarala samo nijansa Fawn...ako naiđem negdje sa strane po jeftinijoj cijeni dalo bi se razmislit do tada ostaje samo moja tiha patnja..
    Drago mi je što si zadovoljna kitom..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je puno bolja ideja složiti svoj kit sa njihovim refillima. Kod ovih njihovih originalnih šestorki uvijek ti neke nijanse neće odgovarati :/

      Izbriši
  2. divna je ali sam ju uvijek nekako preskakala jer bi sigurno koristiila samo pan-dva... a sastojci su "prekrasni" za proizvod koji ima takvu cijenu

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Želim ti da je ubrzo skineš sa WL i useliš u kozmetički kutak ;)

      Izbriši
  4. Zaista je cena previsoka, ali da je divna, jeste. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se..nadam se da će jednom i ta cijena malo pasti ili da će biti više mogućnosti da je uhvatimo na nekom popustu :)

      Izbriši