srijeda, 20. srpnja 2016.

#RECENZIJA: Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette

Danas vam donosim još malo proljetnog ugođaja sa recenzijom Urban Decay Gwen Stefani palete sjenila. Kada sam rekla da napokon imam više vremena i kako me čeka puno fotkanja novih proizvoda, nisam ni slutila koliko imam onih koji su već fotkani i čekaju svoje recenzije. Ovo je sad jedan od onih trenutaka kada sama sa sobom promišljam da je vođenje bloga utrka u kojoj moje slobodno vrijeme stalno biva poraženo količinama proizvoda koji čekaju svoj red i da je to bitka za koju ću jednostavno morati prihvatiti da je ne dobivam. Uglavnom, niste ovdje da bi vam se ja jadala jer svi mi na raspolaganju imamo 24 sata dnevno koja (nadam se) koristimo na najbolji mogući način, već ste ovdje da bi čitali o još jednoj divnoj paleti iz Urban Decay asortimana.

Gwen Stefani limitirana je kolekcija iz Urban Decay asortimana i poprilično sam sigurna da ćete si sad već morati dati truda da bi neke proizvode iz nje pronašli, a to se posebice odnosi na paletu sjenila i rumenila jer potonju i sama već neko vrijeme bezuspješno tražim. O tome što se sve unutar kolekcije nalazi neću pisati jer to u svakom trenutku možete istražiti na službenim Urban Decay stranicama, a i ne želim vam biti dosadna osnovnim informacijama kada nas čeka divna paleta i njezine još divnije nijanse.


Gwen Stefani paleta sjenila dolazi u bijelo zlatnoj kartonskoj kutiji sa unutrašnjosti crvene boje. Sama ambalaža izrađena je od čvrste magnetizirane plastike, također sa dojmljivom kombinacijom bijele i crne, te zlatne boje. Izgledom je ovo svakako jedna od najzanimljivijh paleta koju sam imala prilike koristiti. Unutar palete krije se najljepše ogledalo ikada. Na jednoj od fotografija imati ćete priliku vidjeti natpis MAGIC´S IN THE MAKEUP u njegovom desnom donjem kutu.



Unutar kartonske kutije, osim ove divne palete, pronaći ćete i testere Urban Decay ruževa za usne različitih završnica (nijanse Rock Steady, 714, Ex-girlfriend i Firebird). Isprobala sam ih sve i ugodno sam iznenađena njihovom kvalitetom, a sada kada je Urban Decay lansirao novih sto nijansi, teško da si neću koju i priuštiti.


Paleta sadrži 15 sjenila, čak 5 mat završnice što je za Urban Decay palete pravo iznenađenje. Preostalih 10 nijansi su kao što smo navikli kombinacija satin, shimmer i glitter sjenila.
Svako teži 1,4 grama. Rok upotrebe palete je 24 mjeseca od otvaranja.
Nazivi nijansi su: Blonde, Bathwater, Skimp, Steady, Punk (prvi red), Baby, Anaheim, Stark, Zone, Serious (drugi red), te Pop, Harajuku, Danger, 1987 i Blackout u zadnjem redu. Nazivi nijansi nisu slučajni, već imaju veze sa Gweninim životom o čemu je pisala kolegica sa bloga Talisha´s Art, pa da se ne ponavljamo, ostavljam vam link na njezinu recenziju ove palete.


Tri su nijanse (Skimp, Stark i Blackout) već viđene u Urban Decay paletama i tu me posebno veseli hvaljena Blackout nijansa radi koje sam htjela kupiti Naked 2 paletu. Paleta savršeno balansira između nježnih i tamnijih tonova, te hladnih i toplih nijansi. Stvarno nemam što prigovoriti jer raspon nijansi omogućava od kreiranja dnevnog, večernjeg, pa sve do lookova za kojima nema tko se neće okrenuti (garantirama da nijansa Danger na vašim očima nikome neće promaknuti).


Kao što sam već prethodno napisala od 15 nijansi, 5 ih je mat završnice, dok ostale sadrže shimmer ili glitter. Sjenila su prepoznatljive kvalitete koja je zajednička svim Urban Decay paletama koje imam. Izuzetno su pigmentirana, truse se minimalno, te se ravnomjerno nanose i sa lakoćom blendaju. Ukoliko otvorite bilo koju drugu recenziju Urban Decay palete na mom blogu, pronaći ćete isto. Dakle, veliko DA ako se pitate kupiti ili ne neku od Urban Decay paleta :)

Vrijeme je za swatcheve! Rađeni su bez baze.

prvi red
drugi red
treći red
Cijena palete je oko 50 eura i kao što sam već u početku napisala, morati ćete se požuriti ukoliko želite svoj primjerak! Bez sumnje možete zaključiti da paleta vrijedi tih novaca i da su sjenila osim što su izuzetno kvalitetna i lijepo raspoređenih, te itekako nosivih nijansi.


Svđa li vam se Urban Decay Gwen Stefani paleta sjenila?
Imate li u kolekciji ili u planu neku od Urban Decay paleta?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 8:

  1. Stvarno je super paletica.
    Blackout je, ja mislim, najcrnija crna! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bez sumnje :)
      Mislim da mi Blackout ništa ne može nadmašiti ;)

      Izbriši
  2. i mene je najvise veselila nijansa blackout, napokon ju imam sad! :D odlicni swatchevi :) znam da je puno njih reklo da ova paleta ima slicne nijanse, ali tek kad se sjenila swatchaju vidi se koliko su nijanse razlicite i divne <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Kad ih staviš na kapke vidiš u biti sa koliko lijepih i jedinstvenih nijansi raspolažeš :)

      Izbriši
  3. Paleta je predivna ♥. Posebna mi je zbog divnih tamnih nijansi, a Blackout je najcrnja nijansa koju sam vidjela i stvarno ju je dobro imati u kolekciji :D Nijansa Danger je definitivno moj favorit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Punk i Blackout su savršene! A Danger apsolutni favorit, tu se slažemo :D

      Izbriši
  4. Predivna je paleta, da nemam puno sličnih nijansi, uzela bih ju, još je sad na američkoj Sephori na sniženju, pa sam se jedva suzdržala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I na Urban Decay stranici je sad 25$ :)
      Sreća što se i mi povremeno znamo suzdržati ;)

      Izbriši