subota, 20. kolovoza 2016.

#RECENZIJA: Eveline Celebrities Eyeliner

Još uvijek sam u potrazi za tekućim tušem iz drogerije i još uvijek nisam našla neki koji me u potpunosti zadovoljio. Na prvi dojam, Eveline Celebrities Eyeliner mi se činio kao (napokon) savršeni omjer cijene i kvalitete, no opet mi nije dugo trebalo da mu nabrojim nekoliko mana i udaljim ga od titule mog savršenog drogerijskog eyelinera. Unatoč tome što i dalje nisam prezadovoljna ovim tekućim tušem, moram napomenuti da je onaj sa kojim sam najzadovoljnija među čitavom hrpom isprobanih. Ako dulje pratite blog, znate koliko već tražim dobar drogerijski tuš i kako mi to zapravo ne polazi za rukom, pa mi je i solidan tuš bolji od neupotrebljivog.

Kao i uobičajeno, za početak koja riječ o ambalaži.
Naravno da mi ni na kraju pameti nije bilo da će se slova na ambalaži izlizati prilikom upotrebe, pa je nisam odmah slikala. Ako zanemarimo neugledne zlatne ostatke tih natpisa, ovo je jedna prilično elegantna ambalažica sa crnom plastičnom posudicom u kojoj se krije tuš i zlatnim čepom sa kistićem. Prilikom kupovine, na eyelineru se nalazi i kartonska ceduljica sa naznakom nijanse, roka trajanja i sastojcima.


Sam aplikator, odnosno tanki kistić mi je solidan. Zlatni plastični dio jako lijepo sjedne u ruku, omogućuje kontrolirane pokrete, a kistić je tanak taman koliko treba da bi se izvukla i najtanja crna linija. Ono na što se ne bi  bunila je to da je mrvicu čvršći, no navikla sam se nakon nekoliko korištenja, pa mu to ne zamjeram.


Odabrala sam tuš u crnoj boji, a u ponudi možete naći i smeđi, plavi i ljubičasti.
Pigmentacija je slabija u odnosu na sve do sada isprobane drogerijske tekuće tuševe i pripisujem je nešto vodenastijoj formuli samoga tuša. Ovo je jedna od nekoliko sitnih zamjerki koje imam na proizvod, no opet nije ništa neriješivo jer se nanosom u dva sloja postiže puna pigmentacija.

Zbog te vodenastije formule, tuš se i sporije suši i tijekom sušenja je najbolje držati kapak spuštenim dok niste sigurni da se nanos posušio jer bi se u protivnom tuš mogao preslikati na gornji kapak.

Nakon sušenja, linija se ne preslikava niti se mrvi što mi je inače najgora karakteristika bilo kojeg tuša za oči. Osušen, tuš je mat završnice.

Eveline navodi kako je tuš otporan na vlagu i visoke temperature sa čime bi se u potpunosti složila. Mislim da će odgovarati i osobama koje su sklone suzenju očiju. Tuš ostaje na kapcima tokom čitavog dana, jedino mu ponekad zna izblijediti repić i zna se razmrljati ispod oka, pa s vremena na vrijeme provjerite situaciju.



Skida se bez ikakvog problema pomoću micelarne otopine, a ne sumnjam da će isto surađivati i sa bilo kojim drugim sredstvom za skidanje šminke sa očiju.

Za 4 mililitra ovoga tuša izdvojila sam oko 20 kuna što je sasvim prihvatljiva cijena. Rok u kojem ga trebate iskoristiti je 6 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete vidjeti niže (kliknuti na sliku za povećanje). Sadrži parabene!


Kao što ste mogli primjetiti, za razliku od svih prethodnih tuševa, ovo nije tuš koji ću proslijediti direktno u koš za smeće jer unatoč njegovim sitnim manama i dalje najbolje od svih surađuje sa mojim kapcima. Najbitnije, ne mrvi se, a to je ogroman pomak u odnosu na sve što sam prethodno isprobala. Dakle, dok se ne nađe bolji, sa ovim sam zadovoljna i vjerojatno ću isprobati još koju nijansu!

Jeste li isprobale Eveline Celebrities tekući tuš?
Kakva su vaša iskustva sa njime?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 14:

  1. Ovo mi je i samoj najbolji tuš kojeg sam isprobala. Kupujem ga stalno i favorit mi je već godinama. :)
    Slažem se s navedenim nedostacima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo i nadam se da ćemo u budućnosti naći nekoga koji će ga nadmašiti! :)

      Izbriši
  2. Volim ovaj tuš, potrošila sam već podosta pakiranja. Na mojim očima izdrži cjelonoćni izlazak bez problema i više od toga ni ne tražim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je to čuti jer za tebe ne sumnjam da se pošteno isplešeš kad izađeš van (možda me osjećaj vara, ali takav dojam ostavljaš na mene) :D

      Izbriši
  3. Nisam probala, ali ok mi djeluje, drago mi je da ti bar koliko-toliko odgovara nakon svih failova u zadnje vrijeme. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ga probala još, ali uvijem dođem u napast da ga uzmem, pa vjerojatno i hoću. Šteta što sadrži parabene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta da što se parabena tiče, ali se nadam da će se to popraviti jednom! Za mene je ovo trenutačno jedan od dva tuša koja bi kupila u drogeriji-ili taj ili Catrice vodootporni u gelu (uz uvjet da ti se svaki dan/put pere kosi kist) :)

      Izbriši
  5. Imam ovakav smeđi tuš, kupila sam ga prošlo ljeto još i konzistencijom je isti kao kada je bio otvoren. To je plus. ALi minus mi je što je kod njega pigmentacija baš loša nego kod drugih eyelinera i moram također nanjeti dva sloja da bih postigla pravu boju. OKo svega se slažem s tobom.
    Usput, za tvoju potragu za dobrim eyelinerom - imam e.l.f. tuš za oči u flomasteru lila boje. Otvoren je i preko godinu dana i i dalje savršen. Mislim da je on čak najbolji tuš koji sam imala, a da je u flomasteru jer mi se obično takvi brzinski osuše. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam razmišljala kakvi su tuševi u boji...mislim da ću si smeđi sad uzet :)
      Hvala za preporuku, ne sumnjaj da ću probat ;)

      Izbriši
  6. Imam ovaj tuš,kistić mu je odličan al nažalost na mojim kapcima ne traje baš puno :(Najbolji mi je Essence vodootporni tuš sa plavim poklopcem, taj ne mrda s mjesta dok ga ne skinem!Neznam točno koliko košta ali do 30kn sigurno.Meni je odličan!:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si našla nešto što ti odgovara..meni taj Liquid Ink nažalost nije sjeo, užasno mi se mrvio i grozno je izgledalo :/

      Izbriši
  7. Ne znam zašto ali imala sam ovaj tuš i kod mene je bio preveliki fail. Moguće da je stvarno do toga da me zapao primjerak takav ali tuš je jednostavno istog trena kada su mi oči zasuzile bio posvuda. Odmah sam ga bacila ali bilo mi je jako žao jer mi se aplikator jako svidio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće, ja stvarno nemam sa time problema, a oči mi znaju jako suzit :/ Uvijek možeš kupiti još jedan da se uvjeriš da ti je tuš stvarno fail ;) Da nisam dobila potvrdu od još mnogih cura kasnije da im se Essence Liquid Ink jako osuši i krene mrviti, bila bi kupila još jedan da se uvjerim da nisam naletila na neki "pokvareni" primjerak!

      Izbriši