četvrtak, 8. rujna 2016.

#DARIVANJE POVODOM 50000 PREGLEDA *zatvoreno*

S obzirom da neki od vas redovito prate Facebook stranicu Beauty kutka by Iva, a neki ne, odlučila sam vas ovim putem obavijestiti da danas započinjemo sa darivanjem povodom 50 000 pregleda na blogu koje smo ostvarili sredinom prošlog tjedna. Još vam se jednom od srca želim zahvaliti na podršci koja mi neizmjerno znači, a koju mi svakodnevno pružate vašim klikovima na blog i komentarima koje ostavljate kako ovdje tako i na FB stranici. HVALA VAM!

Odlučila sam se pokloniti vam Makeup Revolution Rose Gold 2 paletu koja sadrži bronzere, rumenila i highlightere. Kažu da slike govore više od riječi, pa najbolje da sami zaključite o kakvoj se krasnoj paleti radi.Za sudjelovanje u darivanju trebate:

1. Biti FAN Facebook stranice Beauty kutak by Iva,

2. kliknuti LIKE na objavu darivanja (biti će zakačena na vrh FB stranice sve dok traje darivanje),

3. SHARE objavu darivanja (opcija public),

4. u komentarima OZNAČITI tri osobe kojima bi se paleta mogla svidjeti.

Darivanje je otvoreno za svih i trajati će do petka, 16.9. u 23:59 sati. Tijekom idućeg dana odabrati ću dobitnika/cu putem Random.org aplikacije, te ime koje je odabrano objaviti ovdje i na FB stranici. Dobitnik/ca će imati 48 sati da mi se sa svojim podacima javi u inbox, u protivnom će se birati novi dobitnik/ca.

SRETNO SVIMA!


***Dobitnica darivanja je ANDREA BENC!***


Broj komentara: 14: