subota, 1. listopada 2016.

#FAVORITI ZA RUJAN

I rujan je za čas proletio što znači da se uskoro vraćam fakultetskim obavezama.
Veselim li se? Možda čak malo i da. Ako i ne toliko fakultetu, jeseni svakako.
Tamniji ruževi, topli kardigani i čizmice- njih mi ni najnezaboravnije ljeto ne može zamijeniti!
Početkom listopada mi je rođendan, krajem mjeseca i blogu, a to su zasigurno još dva razloga zašto mi je drago ovo razdoblje godine :)

A sad, da ne duljim dalje...što sam voljela u rujnu?

Iako i dalje smatram da je trušenje sjenila u Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paleti neoprostivo s obzirom na iznos koji sam izdvojila za nju i rok trajanja prekratak, ne mogu je ne izdvojiti kao favorita jer je u posljednje vrijeme neprestano koristim. Kao što sam i u recenziji napisala, nijanse u paleti su sve redom odlično pigmentirane, lagane za blendanje i nadograđivanje, a što je najbitnje od svega, upravo onakve kakve volim na svojim kapcima. Ako itko ikada proizvede paletu sa nijansama poput ove, a koja se bude manje trusila, kupit ću si i zalihe da mi je nikada ne ponestane.


O GlamGlow Powermud Dualcleanse tretmanu sam vam pisala nedavno i mogli ste naslutiti da će se isti naći ovdje, a bez sumnje i u favoritima za ovu godinu jer je čudesan. Mud to oil formula koja dubinski čisti kožu, ostavljajući je glatkom, nahranjenom i blistavom, a sve to bez traga isušivanju.
Cijena će nekima možda biti velika prepreka, ali ova maska zbilja vrijedi tih novaca i bez sumnje je jedna od najboljih maski koje sam koristila.


Od danas (stignete na otvorenje) u Rijeci postaje dostupan Make Up For Ever brend što je za mene odlična prilika da napokon pronađem savršen puder za svaki dan, za koji vjerujem da postoji u njihovom asortimanu. Iako Ultra HD tekući puder za mene nije najbolji izbor za svaki dan, najbolji je koji sam isprobala za prigode koje uključuju fotografiranje. U recenziji ćete pronaći sve što bi vas moglo zanimati o ovom tekućem puderu. Karakteristika kojom me osvojio je pokrivna moć koju ima unatoč izuzetno laganoj i ugodnoj teksturi.


Napokon sam počela koristiti Maybelline Lash Sensational Intense Black maskaru nakon što je tjednima čekala da potrošim sve koje su bile otvorene i mogu reći da sad i ja shvaćam oduševljenje njezinih korisnica. Tim više, jedva čekam da isprobam i najnoviju Lash Sensational Luscious maskaru. Uskoro vam pišem o Intense Black, a za Luscious se nadam da ćete naći u jednom od idućih new in postova.


I za kraj sam ostavila jednu divnu tuširalicu koju sam voljela ovo ljeto, a ne samo u rujnu- Fa Coconut Water. Ne isušuje, koži pruža osjećaj mekoće, a kako samo miriši! Ako volite kokos, ovo morate isprobati :)


I eto, to bi bili svi moji rujanski favoriti na okupu.
Što ste vi voljeli u rujnu?
Pišite mi! :)









Broj komentara: 12:

  1. Mene je oduševio jedan parfem, La Rive Cash..U DM-u trenutno imaju akciju na njihove kolonjske vodice pa sam uzela Cash jer sam pročitala da je odličan dupe Paco Rabbane Lady Million i preugodno se iznenadila, fin sa solidnom postojanošću, predobro poslaganim notama uz fenomenalnu cijenu i pristojnu količinu
    Evo linka http://www.punmiris.com/dizajner/La-Rive.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim cvjetne mirise..svakako ću ga pomirisati kada ga nađem :)

      Izbriši
  2. Mene je oduševila La Roche Posay kozmetika.Nije tolko skupa,koliko neki pričaju,a odlična je i vidi se razlika nakon par korištenja.
    Slike su predivne. :)

    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za LRP se u potpunosti slažem sa tobom, iako ja u ljekarničkom rangu malu prednost ipak dajem Avene kozmetici.
      Hvala :)

      Izbriši
  3. Divni favoriti! Onu drugu MNY imam kupit kao i ovaj Fa o kojem svi govore u favoritima. ABH recenziju nisam čitala no svakako budem a meni su boje krasne jer nema videa na yt bez te palete

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      YT je prepun tutoriala sa njom definitivno..posljednje vrijeme kao da svi samo tu paletu koriste!

      Izbriši
  4. Sto sam voljela u rujnu? Hm.. Avon Supershock (ak sam dobro napisala) maskara! Kupila sam je ranije i cekala da potrošim otvorene maskare i bas sam se odusevila! Dobra je. :)
    I volim Aveo gelove iz Müllera za tusiranje. Svakako probaj ako nisi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon sve više i više pratim zahvaljujući jednoj divnoj teti koja mi svaki mjesec pošalje katalog...uskoro će sigurno biti više recenzija, a mogla bi isprobati i maskaru :)
      Sjećam se da je mama jednom donjela Aveo gel za tuširanje, no ne sjećam se konkretno kakav je bio..u skorije ću vrijeme sigurno kupiti neki, hvala na preporuci :)

      Izbriši
  5. imam maybelline maskaru i abh palettu, maskara mi je odlicna, a abh paleti i ja oprastam trusenje koje me ne smeta previse. i ostale skuplje palete mi se isto truse pa mi ova nije bila toliki sok :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je šokiralo jer mi se ni jedna paleta od oko 50 eura nije trusila poput ove! Al ajde, opet kažem, ne mogu protiv tih nijansi :)

      Izbriši