ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

#RECENZIJA: NIVEA mlijeko za tijelo za vrlo suhu kožu

Danas sam vam odlučila napisati recenziju po meni jednog od najboljih mlijeka za vrlo suhu kožu tijela koje sam isprobala, a u nadi da će pomoći onima među vama koji muku muče sa neugodnom suhoćom kože tijela koja zna biti posebno uporna u zimskome razdoblju. S obzirom da se radi o više nego pristupačnom Niveinom mlijeku za tijelo sa bademovim uljem, vjerujem da će se naći mnogi koji su ga već isprobali, pa pišite i vaša iskustva u komentarima kao i preporuke za druge proizvode koji su se po vama pokazali dobrima jer toga, kada su ovakvi proizvodi u pitanju, nikada dosta.


Niveino mlijeko za vrlo suhu kožu dolazi u plastičnoj tamno plavoj ambalaži sa čepom čije je zatvaranje izuzetno čvrsto. Moja ambalaža sadrži 400 mililitara, a postoji i pakiranje od 250 militara. Na ambalaži se nalaze svi podaci o roku upotrebe, te sastojcima koje ću vam ostaviti na dnu.


Odmah po otvaranju, osjetiti će e klasični miris Niveinih krema što u meni uvijek izazove neku izuzetno ugodnu emociju, vjerojatno jer me taj miris vraća u djetinjstvo i pobuđuje neke davno zaboravljene uspomene. Ako ste ljubitelj mirisa Niveine univerzalne kreme, ovo će vas mlijeko jako razveseliti!

Mlijeko je srednje gustoće i masnije teksture zbog koje se duže upija. Koristim ga u sklopu večernje njege, nakon tuširanja jer mi ujutro nije zgodno čekati da se mlijeko upije, pa da se odjenem jer su velike vjerojatnosti da ionako već negdje kasnim.


Iz Nivee navode:

NIVEA mlijeko za tijelo za vrlo suhu kožu pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Koža postaje glatka bez isušivanja. Obogaćeno prirodnim mineralima, njegujućim bademovim uljem, vitaminom E i dodatnim hidratantnim sastojcima.                             
         
  • Intenzivno hrani kožu,
  • vidljivo smanjuje hrapavost kože,
  • formula s uljem badema učinkovito omekšava kožu.
Po meni ovo mlijeko zbilja ispunjava sve što obećaje. Na koži se nakon nanošenja primjetno smanjuje neugoda koju uzrokuje suhoća kože, a redovitom primjenom nestaju svi tragovi dehidracije i koža postaje vidljivo mekša i glađa. Ne mogu napisati da sam do sada isprobala previše proizvoda za njegu suhe kože tijela jer se nekako uvijek vraćam istima, no drago mi je da sam isprobala ovo mlijeko jer je svakako postalo moj prvi izbor kada je koža izrazito dehidrirana i treba joj najbrže moguće olakšanje.

Cijena za 400 mililitara proizvoda je oko 45 kuna. Rok upotrebe je 12 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete vidjeti niže.


Jeste li isprobali NIVEA mlijeko za tijelo za vrlo suhu kožu?
Imate li omiljenog zimskog saveznika za njegu kože tijela?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 9:

  1. I ja ga imam,stvarno nezamjenjivo!Baš kao sto nivea kaze:"jedno jedino ";)

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala na preporuci, koža mi je stvarno užasno suha preko zime i možda ovo pomogne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu! :)
      Mislim da nemaš što izgubiti ako probaš ;)

      Izbriši
  3. probala, najvise mi se svidjao njegov miris, ali meni se nekako dugo upijao, ne znam nisam se nasla s njim :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se dosta upija, ali kako sam i napisala, nije mu zamjerka jer ga koristim navečer i znam da će koža nakon toga biti u puno boljem stanju :)

      Izbriši
  4. Ja sam jako zdovoljna. Ne znam kako bi bez toga i što mi je važno "liči" mi na prirodnu kozmetiku tj. mislim da nema previše štetnih tvari.

    OdgovoriIzbriši