petak, 2. prosinca 2016.

#Vodič za blagdansku kupnju /ANABELLA BEAUTY SPOT/

Kako smo zakoračili u prosinac i sve se više bližimo Božiću i čarima blagdanskog darivanja, odlučila sam se istražiti što nam se nudi kao potencijalno iznenađenje ispod bora, a za to ne postoji bolje mjesto od Anabella Beauty Spota u Rijeci koji me već godinama oduševljava setovima uoči blagdana. Za one koji ne znaju, a vjerujem da je takvih i previše (neopravdano), Anabella parfumerije nalaze se u Rijeci, Splitu i Dubrovniku, a u njima se pored vrhunske kozmetike mogu isprobati i razne usluge o kojima ću vam pisati u nekom od narednih postova. Činjenica da je parfumerija poput Anabelle još prilično neprepoznata od riječanki me uistinu žalosti jer ne postoji mjesto koje bi toplije preporučila kada ste u potrazi za stručnim savjetom i profesionalnom uslugom, a sve to u izuzetno ugodnoj atmosferi i lijepo uređenom ambijentu. Riječka adresa je Koblerov trg 4 i adresa je to koju svakako morate posjetite u slučaju da do sada već niste.
Zahvaljujem se djelatnicama Anabella Beauty Spota što su mi omogućile da realiziram ovu ideju i pomogle mi da izdvojimo zbilja lijepe ideje za božićne poklone. Naravno, njihova ponuda ne staje na tome stoga su vam moje najtoplije preporuke da posjetite parfumeriju Anabella u svome gradu (ako imate tu sreću da se ona nalazi upravo u vašem gradu) i pronađete još neke setove koji će vam se možda još i više svidjeti.
Ako je netko u nedoumici što bi meni mogao pokloniti, obećajem da se na ništa iz ovoga posta neću žaliti ;)

Ono što sam vam prvo poželjela pokazati su Clinique poklon setovi. Ima ih poprilično, raspon cijena je širok i vjerujem da će među ponuđenima svatko naći nešto što će mu odgovarati. Neki setovi sadrže i Clinique pep-start okoloočnu kremu čiju ste recenziju već mogli čitati na blogu (OVDJE) i koju vam svakako preporučujem da isprobate. Ja sam kao meni najzanimljvije izdvojila ova tri koja vidite na fotografiji. 9. prosinca se diljem svijeta obilježava i Clinique Day, a obilježiti će ga i Parfumerije Anabella, pa vam preporučam da svakako posjetite vašu Anabellu jer vjerujem da neće razočarati onime što su nam pripremili.


1 Clinique- Plenty of Pep, set sadrži: Pep-Start Eye Cream (15 ml), Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser (20 ml), Hydroblur Moisturizer (15 ml), te kozmetičku torbicu, cijena: 494,00 kn

2 Clinique- The Sweetest Thing, set sadrži: All About Shadow Quad (4,8 g), High Impact maskara Black (7 ml), Pop Lacquer Lip Color+ Primer Wink Pop (6 ml), Chubby Stick Colour Balm Amped Up Apple (3,6 g), Clinique Skinny Stick Slimming Black (0,028 g), All About Eyes (15 ml), te kozmetičku torbicu, cijena:746,00 kn

3 Clinique Dewy Delights, set sadrži: Moisture Surge Extended Thirst Relief (50 ml), Moisture Surge Overnight Mask (30 ml), All About Eyes (5 ml), te kozmetičku torbicu, cijena: 359,00 kn

Iduće što me oborilo sa nogu je Estee Lauder set koji bi si kada bi bila u mogućnosti priuštila istoga trena. Razlog više što sadrži nenadmašiv Advanced Night Reapir serum koji sam imala prilike isprobati i koji kad god mi se ukaže prilika uhvatim u nekom manjem (studentskom budžetu prihvatljivom) pakiranju. Ostatak paketa mislim da ne moram ni komentirati, većinom prekrasni proizvodi dekorativne kozmetike vrhunske kvalitete. Estee Lauder Envy Sculpting Pure Color ruževe sam recenzirala OVDJE još početkom pokretanja bloga i do dana današnjeg nisam promjenila mišljenje da su ovo jedni od najboljih ruževa koje sam ikada imala prilike koristiti. Za paletu koje se nalazi u paketu malo je reći da je savršena. Make a long story short, postoji li itko tko je nebi htio?
Ako vas rastuži cijena seta, nadam se da ću vas bar malo utješiti time što postoje i manji, a time i većem broju pristupačniji setovi Estee Lauder dekorativne kozmetike koje ćete također naći u Anabelli.


Estee Lauder Blockbuster Set 2016, set sadrži: Deluxe Pure Color Envy Eye And Cheek Palette, Gentle Eye Makeup Remover (100 ml), Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (30 ml), Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme (7 ml), Sumptuous Extreme Lash Multiplying Mascara, Pure Color Envy Sculting Gloss (5,8 ml), Pure Color Envy Sculpting Lipstick (2 kom. x 3,5 g), te kozmetički kofer, cijena: 1.304,00 kn

Izdvojila sam i dva Estee Lauder seta preparativne kozmetike upravo iz tog razloga što ih smatram vrijednim isprobavanja i što ne vjerujem da negdje čuči osoba koja se nebi obradovala naći ih ispod bora, a sve to ponovno sa najboljim serumom koji sam ikada imala prilike koristiti. Ove bi pakete najviše voljela pokloniti mami i noni za Božić :)


1 Estee Lauder- Wake Up To Beautiful Skin, Start Now. set sadrži: Advanced Night Micro Cleansing Foam (30 ml), Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules (10 kom.), Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7 ml), Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II (5 ml), cijena: 461,00 kn

2 Estee Lauder Detox by Night. Get Started Now. set sadrži: Advanced Night Micro Cleansing Foam (30 ml), Nightwear Plus Anti-oxidant Night Detox Creme (15 ml), Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7 ml), cijena: 395,00 kn

Ako ste ipak više od onih koji za blagdane vole poklanjati i primati mirišljave poklone tu je izbor toliko velik da ćete se vjerojatno sa teškom mukom odlučiti za samo neke. Ovdje je malo pomogao i dečko, te smo zajedničkim snagama izdvojili po nama najljepše mirise i mirisne setove za nju i njega.

Prvo što nam se svidjelo su Valentino setovi za nju i njega. Ove bočice izgledaju savršeno, a i mirisi vam danima neće izlaziti iz glave kada ih probate. Set za nju sadrži: parfemsku vodu u količini od 50 ml, te losion za tijelo od 100 ml, a set za njega: Toaletnu vodu od 50 ml, te dezodorans u stiku, bez alkohola, 75 ml.


Set Valentino Donna, cijena 693,00 kn
Set Valentino Uomo, cijena: 479,00 kn

Iduće su svakako limitirane bočice Paco Rabanne Lady Million parfemske vode za žene (80 ml) i One Million toaletne vode za muškarce (100 ml). Vjerujem da su ovi mirisi mnogima poznati i da ih isto toliko mnogo vas obožava, a vjerujem da će svakog takvog obožavatelja oduševiti bočica iz limitirane kolekcije.


Paco Rabanne- Lady Million, cijena: 693,00 kn
Paco Rabanne- 1 Million, cijena: 595,00 kn


Na listi su se našli i  Carolina Herrera 212 VIP Rose za nju i Men za njega.
Divni mirisi koje ako niste svakako morate isprobati. Ženski set sadrži 50 ml parfemske vode i losion za tijelo u količini od 75 ml, dok je u muškom setu 50 ml toaletne vode i gel za tuširanje od 75 ml.


Set Carolina Herrera- 212 VIP Rose, cijena: 562,00 kn
Set Carolina Herrera- 212 VIP Men, cijena: 469,00 kn

Iduća dva seta su naši apsolutni favoriti kada su mirisi u pitanju. Dečko je već kupio drugu bočicu ovoga mirisa, a ja hvatam prvu akciju sa kojom ću sebi kupiti svoju. Jednostavno SAVRŠENI! Ženski set sadrži 30 ml parfemske vode, te 100 ml losiona za tijelo dok je 50 ml toaletne vode za njega upareno sa dezodoransom u stiku u količini od 75 ml.


Set Boss- The Scent for Her, cijena: 488,00 kn
Set Boss- The Scent, cijena: 570,00 kn

Šećer među mirišljavcima na kraju. Za Carolina Herrera Good Girl parfem se kladim da ste si ga barem jednom poželjeli nakon što ste vidjeli ovu genijalnu ambalažu. Ako je do sada niste vidjeli, drago mi je što sam kriva da sam vam je otkrila. Svi se slažemo da je ambalaža savršenstvo i da će vjerojatno i nakon što bočica bude potrošena ostati krasiti neki kutak naših ženskih odaja? :)


Carolina Herrera-Good Girl parfemska voda, cijena: 468,00 kn (30 ml), 898,00 kn (80 ml)

I nisam mogla otići iz Anabelle, a da vam ne upriličim ovoj lijepi kadar. Ako niste znali u parfumerijama Anabella možete kupiti i Real Techniques proizvode, a između ostalih i prekrasnu Bold Metals kolekciju. Kistovi su toliko lijepo dizajnirani da sumnjam da postoji makeup kutak kojeg nebi uljepšali svojim prisutstvom, a još sam više uvjerena da su pravi mali nježni pomagači neupitne kvalitete.


cijene: od 169,90 do 269,90 kn

Također voljela bih da znate da kupovinom u Anabelli dobivate jednu dodatnu vrijednost izvlačenjem kupona od kojih je svaki dobitan. Možete osvojiti: 10% popusta na jedna make up proizvod, oblikovanje obrva, 10% popusta na jedan miris, masažu lica, te 10% popusta na jedan proizvod za njegu lica. Još jedan super razlog za posjetiti Anabellu, zar ne? :)


Da li vam se svidjela ideja vodiča za blagdansku kupnju?
Što bi od odabira voljeli vidjeti ispod svoga bora?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 6:

  1. Odlican post i jako lijepe pakete si odabrala za njega! Najvise su mi rt bold metals kistici za oci upali u oko, steta da anabella nema web shop

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će razmisliti o web shopu kada vide koliko interesa ima :) Boldići su savršeni, mislim da ljepše kistove odavno nisam vidjela!

      Izbriši
  2. Post mi je došao kao naručen, mislim da ću ići do njih čim legne plaća, zainteresirala si me za ove setove preparative, a dragi je hito Million. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da sam pomogla :) Nadam se da ćeš stići uhvatiti što te zanima i da će dragi dobiti limitirani Milion ;)

      Izbriši
  3. *.* Mislim da RT kistići bi bili prvi izbor :D

    OdgovoriIzbriši