utorak, 7. ožujka 2017.

#RECENZIJA: Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow

Ne moram biti previše maštovita oko uvoda kada sam vam već u favoritima za veljaču (OVDJE) otkrila koliko volim ovaj proizvod. Danas vam pišem o dvije nijanse Catrice Liquid Metal dugotrajnih kremastih sjenila na čiju ću vas kupnju, nadam se, potaknuti jer ne sumnjam da će vas oduševiti ništa manje, no što su mene.

Ambalaža ovog proizvoda izrađena je od čvrste i prozirne plastike koja omogućava da vidite koliko je proizvoda preostalo u ambalaži, a u konačnici i nijansu koju ćete odabrati za sebe. Na njoj se smjestilo jako malo podataka i proizvodu, a ne sadrži ni podatke o sastojcima, pa ću vam njih izlistati sa službene stranice na kraju posta. Srebrni natpisi koje vidite na fotografijama se sa vremenom izližu, pa ambalaža ostane "gola". Meni ne smeta, no znam da ima onih kojima se to neće svidjeti.


Sa srebrnim čepom dolaze praktični aplikatori sa kojima često apliciram proizvod izravno na svoje kapke. Mekani su, a dovoljno čvrsti, te ne preveliki zbog čega mislim da sa njima zbilja nećete imati problema. Savjet je da pomalo vadite aplikator jer se zna desiti da dio proizvoda iskoči iz ambalaže ako ste naglo izvukli čep.


U kolekciji je ukupno pet nijansi između kojih možete birati. Nijanse koje sam ja odabrala za sebe su 010 California Creamin´ koja je divna svijetla bež nijansa, te 030 Daily Dose Of Rose za koju smatram da je najdivnija metalik roza nijansa koja na suncu blago vuče na breskvasto što se ikada našla u mojim rukama.


Sama tekstura proizvoda je dosta tekuća, te se jako lijepo raspoređuje po kapcima. Proizvod se brzo suši, pa zahtijeva da po nanošenju ublažite prijelaze ako ne želite da ih se primijeti.
Jednom kada se posuše, na miru ste sve dok ih ne poželite skinuti. Ne preslikavaju se, ne nakupljaju se u pregibu niti se mrve (izuzev kada pretjerate sa slojevima).
Pigmentacija je odlična što ćete moći vidjeti i niže. Njihova metalik završnica učiniti će vrijedom divljenja i najdosadniju kombinaciju na kapcima, a na dane kada ste posebno lijene, nijanse su odlične i za nošenje samostalno.


Cijena za izdašnih 6 mililitara proizvoda je 31, 90 kuna. Proizvod trebate iskoristiti u roku od 6 mjeseci od otvaranja.

Sastojci:
AQUA (WATER), MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYURETHANE-35, XYLITYLGLUCOSIDE, SACCHAROMYCES FERMENT, ANHYDROXYLITOL, SODIUM ACRYLATE/ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/DIMETHYLACRYLAMIDE CROSSPOLYMER, GLYCERYL CAPRYLATE, ISOHEXADECANE, XYLITOL, XANTHAN GUM, GLYCERYL UNDECYLENATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 60, SILICA, TIN OXIDE, SODIUM PHYTATE, ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


*S obzirom da se sutra slavi Dan žena, odlučila sam jednoj od vas pokloniti kremasto sjenilo u nijansi 030 Daily Dose Of Rose. Detalje ćete pronaći na Facebook stranici.


Jeste li isprobale koje  Catrice Liquid Metal dugotrajno kremasto sjenilo?
Koje vam se nijanse sviđaju?
Pišite mi! :)







4 komentara:

  1. Divna su sjenila zaista :D Ja sam ih za sada samo škicala ali nisam se usudila swatchati ne znam ni sama iz kojeg razloga. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš :) Samo se pripremi da ih nećeš baš lako skinuti sa ruke ;)

      Izbriši