subota, 11. ožujka 2017.

#RECENZIJA: theBalm Overshadow you buy I´ll fly

Za danas sam vam pripremila recenziju proizvoda kojeg u poslijednje vrijeme neprestano koristim- theBalm Overshadow mineralnog sjenila u nijansi you buy, I´ll fly. To je jedna od ukupno četiri postojeće nijanse, a zašto su velike vjerojatnosti da moja kolekcija neće stati na toj jednoj, te zašto bih i vama preporučila da se počastite ovim proizvodom, saznati ćete u nastavku.

TheBalm Overshadow dolazi u prozirnoj plastičnoj posudici sa čijeg se čepa smješka jedna lijepa gingerlica. Zadržan je retro štih kao i na ostalim theBalm proizvodima i to je ono što me uvijek iznova oduševljava. Na samoj ambalaži je mjesta za malo podataka, no sastojci, koje ću vam ostaviti pri kraju, su se ipak našli na njoj. Inače, sexpot dolazi u kartonskoj ambalaži o kojoj vam ovom prilikom neću moći više napisati jer je nisam dobila.


Kada skinete čep, vidjeti ćete kako je sam proizvod iznutra zaštićen naljepnicom, a ambalaža je osmišljena tako da proizvod dozirate kroz četiri rupice na čep, te ih odatle koristite. Moram priznati da mi je do sada jako malo ovakvih proizvoda prošlo kroz ruke, no općenito imam iskustva da mi se proizvodi u prahu prosipaju svuda i izazivaju nered. Iznenadila sam se kako sam se zapravo snašla sa ovim proizvodom, te mi se rijetko kada uopće dogodi da ga prospem. Naime, koristim ga tako da skinem naljepnicu, začepim, protresem par puta, te otvorim. Nakon toga, ponovno naljepnicu ljepim na rupice kako proizvod više ne bi izlazio, a ono što sam izvadila nanosim iz čepa ravno na kist ili prst ovisno kako ga nanosim. Lako ćete ga nanjeti na oba načina, a kod mene se u praksi pokazalo da ga kistom najčešće nanosim kada je u pitanju mokra tehnika, a prstima suha.



Na pigmentaciju proizvoda definitivno nemam prigovora. Vidjeti ćete i na swatchu kako je izvanredna bez obzira na tehniku kojom se proizvod nanosi. Nadograđivanje je moguće, no sasvim nepotrebno. Prah je sitno mlijeven i jako mekan, te sadrži čestice shimmera. S lakoćom se nanosi i blenda, no s obzirom da se radi o proizvodu u prahu uvijek morate imati na umu kako postoji mogućnost da će mali dio završiti na licu. Tome ćete najlakše doskočiti ako najprije šminkate oči, pa tek lice nakon što ste obrisali eventualne zalutale čestice sa očiju. Meni se još jednostavnijim načinom pokazalo držanje papirnate maramice ispod očiju prilikom nanošenja, a mnogi koriste i puder u prahu nanesen u debljem sloju u trokutu ispod očiju koji kasnije odstrane što osobno ne koristim čisto iz praktičnih razloga.
Na kapcima ostaje čitav dan, neovisno o tome jesam li ili ne, koristila bazu za sjenila.

Nijansa je savršena za apsolutno sve boje očiju. Radi se o shimmer brončanoj (copper) nijansi koju možete vidjeti niže. Podignuti će i najdosadniju kombinaciju, a nerijetko ćete i odgovarati na pitanje što vaše oči čini tako naglašenima. Mene je osvojila i to je razlog zašto je neprestano koristim u svojim kombinacijama.

Lijevo je korišten proizvod samostalno dok je desno kist poprskan sa Mac Prep+Prime Fix+ Skin Refresher/Finishing Mist proizvodom.


Primjetila sam da ovaj proizvod nije dostupan na svim mjestima koja drže theBalm kozmetiku.
U Bipama ih nema, no pronaći ćete ih u Mulleru, te u određenim poslovnicama Martimexa.
Cijena na Pink Pandi iznosi 114, 90 kuna.
Ambalaža sadrži 0,57 grama sa rokom upotrebe od 6 mjeseci. Overshadow je cruelty free, a sastojke možete vidjeti niže.



*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali  theBalm Overshadow ili neki drugi theBalm proizvod za oči?
Koristite li uopće sjenila u prahu?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 6:

  1. Kakva pigmentacija *_* savrsenoo... nazalost nisam isprobala nista od the balma, ali madam se da uskoro hocu. Super recenzija

    MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uživo je još ljepša :)
      Držim ti palčeve da uskoro nešto isprobaš! :*

      Izbriši
  2. Ovo još nisam vidjela... Nisam ni znala da oni to imaju...hahaha
    Divna pigmetacija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što su samo četiri nijanse, ali se nadam da će ih biti još :)

      Izbriši
  3. pigmentacija je boli glava :D uvijek sam ludila za pigmentiranim proizvodima jer ne vrijedi da potrosim 5 minuta vreteci cetkicu u neku sjenu a da na kraju nema ni p od pigmentacije :( nijansa mi je divna, onako moze za dnevnu i vecernju varijantu bez nekih problema :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako..i za dan i za noć, super nijansa :)
      I slažem se apsolutno sa navodom za pigmentaciju jer u posljednje vrijeme ludim kada uzmem nešto slabije pigmentacije i moram pet puta nadograđivati!

      Izbriši