utorak, 6. lipnja 2017.

#PROIZVODI KOJI SU ME RAZOČARALI / 4 /

Na moju žalost, a moguće na sreću nekoga čiji ću novčanik poštedjeti nepotrebnog bacanja novaca, danas vam tipkam i četvrti po redu post sa proizvodima koji su me razočarali, odnosno koji mi iz određenih razloga, koje ćete saznati niže, nisu odgovarali.

Wet n wild Color Icon glitter sjenilo u nijansi Groupie sam vam sigurno već nekom prilikom i spomenula do sada. Nisam se previše razočarala jer potrošeni iznos nije poguban za budžet, no ipak bih voljela da me ovaj proizvod oduševio s obzirom da sličnih kronično nedostaje u drogerijama. Nažalost, ovo kremasto glitter sjenilo je na mojim kapcima prava mala noćna mora. S obzirom da se baza u koju su stavljene šljokice se na kapcima ne posuši do kraja, preslikava se, skine mi pola sjenila iz pregiba kapka i razmrlja sav trud koji sam toga dana uložila u šminkanje očiju. Funkcionira  mi eventualno u unutrašnjem kutu oka, no nemam ga naviku koristiti za to, pa više stoji i skuplja prašinu, nego išta drugo. Uspjela sam iz datoteka iskopati fotografiju kada sam ga tek kupila da ne pokazujem trenutno prilično flekavu ambalažu.


Mislim da je bio početak prošlog ljeta kada sam kupila ove Essence kajal olovke za oči i iz priloženog možete vidjeti koliko su za to vrijeme korištene. Nažalost, ne zadržavaju mi se u vodenoj liniji i iz tog ih razloga ni ne stavljam jer nisam netko tko će olovku za oči popravljati više puta dnevno. Malo su tvrđe nego što bih voljela, ali im je pigmentacija sasvim u redu s obzirom da koštaju manje od 10 kuna.


Makeup Revolution Luxury Banana Powder jedno je od većih razočaranja ovoga puta. Veselila sam se isprobati puderu u prahu kojeg na You Tube kanalima hvale i poistovjećuju sa Ben Nye Banana puderom, ali realno dobila sam veliku količinu užasno žutog pudera u prahu  koji se ne da izblendati da izgleda primjereno, a kamo li prirodno i time nisam zadovoljna. Odlučila sam ga koristiti za posvjetljivanje područja ispod očiju, no toliko je žut da na mojoj puti jednostavno ne funkcionira i ne izgleda lijepo. Možda bi više odgovarao nekome tamnije puti.


Farmasi Matte tekuće ruževe sam vam već pokazala na svom Instagram profilu (beauty_kutak_by_iva). Dobila sam sve nijanse ovih ruževa, no na žalost umjesto da ih sa veseljem nosim jer nijanse su stvarno divne i pigmentirane, ostala sam prilično razočarana. Za moje usne, ova je formula preteška i presuha. Ističu mi svaku moguću liniju na usnama, a neke se nijanse i mrve. O tome koliko bi mi isušili usne kada bih uopće mogla izdržati dan sa njima, ne želim ni razmišljati. Smatram da postoji čitav niz boljih tekućih ruževa tog cjenovnog ranga- i Farmasi Velvet Matte ruževi su u toj kategoriji i da ih slobodno možete preskočiti ukoliko imate usne sklone isušivanju i inače ne preferirate tekuće ruževe koji su teški za nošenje.
Odlučila sam vam staviti fotografije sa swatchewima koje sam pripremala za recenziju, pa možda nekome posluži ako se ipak odluči na kupnju da lakše odabere između svih nijansi.




Vjerovali ili ne, i na ovoj se listi nalazi šampon za suho pranje kose i to ovoga puta Syoss Anti Grease suhi šampon. Kako sam i prethodnih nekoliko puta napisala, ja sam sa eksperimentiranjem kada su suhi šamponi u pitanju završila. Naravno, ovoga sam puta poslala dečka da mi u drogeriji kupi šampon za suho pranje kose i eto mi nove prilike da budem razočarana. Ovoga je puta razočarana i preblaga riječ jer za razliku od svih ostalih šampona za suhu pranje koji su još nečemu mogli i poslužiti ili bar nisu pogoršavali situaciju, za ovoga to ne mogu reći. Kosa je nakon prskanja naizgled još masnija, ljepljiva, spljoštena i beživotna, a ostavlja i prilično vidljiv bijeli trag i miris je najbliži mirisu limuna u sredstvima za čišćenje. BLAGI UŽAS, ovo zaobiđite u širokom luku!


Imamo li neki zajednički proizvod o kojemu dijelimo oduševljenje?
Jeste li u zadnje vrijeme koristili nešto što ne preporučate?
Pišite mi! :)



Broj komentara: 8:

  1. Za ovaj glitter od Wnw već sam 100 puta čula kako nije dobar,...baš sam ga danas gledala ali sam ga preskočila..imam svoje pressed glittere koje obožavam..
    Faramsi matt ruževi nisu mi tako strašno loši kao i tebi...nosila sam ga samo 2 puta i nije strašno.. Isušuje to svakako ali probala sam i puno gore, ali još ja to moram testirati da bih donjela konačnu odluku... Nikako da dođu na red..hehhehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U vrijeme kada je kozmetička industrija napredovala do te granice da i drogerijski brendovi imaju kvalitetne tekuće ruževe, ovakvu suhoću ruževima više ne opraštam...
      A ovi glitteri stvarno ne znam da li su kome dobri..ako ima takvih, voljela bih da me upute u to kako ih koriste, a da im ne unište svu šminku na kapcima :/

      Izbriši
  2. Hvala ti što si mi uštedila novca za Makeup Revolution Luxury Banana puder!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je MUR Banana puder super! Za tamnije cure kao bog za posvjetljivanje i matiranje, pogotovo one koje su toplog tona kao ja, pravi Kim K look se može dobiti, makar ga ja koristim za matiranje cijelog lica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, drago mi je da je pretpostavka bila točna :) za nas duhove potraga se nastavlja..

      Izbriši
  4. Meni je taj MUR Banana super isto kao i Mireli, iako ja uopće nisam tamna, nego light to medium. Ali imam žuti podton i odgovara mi nijansa i za ispod očiju i za cijelo lice, a jako mi se svidjelo što uopće ne izgleda brašnasto na licu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam žutog podtona, ali jako svijetla, pa možda zato..definitivno mi je banana tamnija od pudera koji koristim..

      Izbriši